Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Karim amúgy kajak úgy néz ki, mint akit egy 1 hónapig a lakatlan szigeten tartottak és most nézik meg az életjeleit, de már boldog, mert civilizációt láthat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyszerű emberek, egyszerű következtetés: Hazard meghízott :DDD
LOL
LOL
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ep-2710507Realista24 írta: Az AS megoldotta, hogy Hazard legyen a címlap elején
https://pbs.twimg.com/media/D_BXUgLXoAEgzdn.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
miből?b3tman írta: Amugy az is megfontolando lenne sztem hogy Gabriel Jesust ehozzuk a jobb szelre.
most Pogbára kell gyűjteni
+ akkor hol játszana Asensio?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Babinho írta:Mindenki a tavalyi szezonból indul ki. De idén mindenki feltöltötte az elemeket, fizikálisan és mentálisan is top lesz mindenki, Zidane koncepciót épít, Real Madrid felkészül és idén robbantunk. Igazi csapatmunka lesz az ideiKerlon írta: Az se baj, ha visszaolvastok 1 hozzászólásnyit.
Asensio szerintem -sajnos- fix kezdő lesz az elején, a végére meg úgyis rájönnek, hogy semmire se jó, ha ott folytatja, ahol abbahagyta.
Várom az új igazolásokat és a régiek megújulását, optimista vagyok
Többféle felállást és többféle kezdőt láthatunk majd, szerintem 4-2-3-1 lesz az alap, és vissza-vissza térünk majd a 2018-as tavaszi 4-3-3-hoz és 4-4-2-höz, ha a helyzet úgy kívánja meg. Kicsit aggódom emiatt, hogy a bajnokságban nem lesz meg a kellő kiegyensúlyozottság, de Zidane knows
Asensioval nem csak fejben van gond.
Egyszerűen egy kozepestol valamivel jobb jatekos, eros balos lokettel.
Egy sevillaba lenne a helye.
ZIDANE
Mindjárt írok egy listát, hogy hány játékosról hittük el, hogy majd most, új edző, új lendület, feltöltődés... aztán same shit. Marco már ZZ keze alatt sem tündökölt a végére, rettentően siralmas ahogy megrekedt.Babinho írta:Mindenki a tavalyi szezonból indul ki. De idén mindenki feltöltötte az elemeket, fizikálisan és mentálisan is top lesz mindenki, Zidane koncepciót épít, Real Madrid felkészül és idén robbantunk. Igazi csapatmunka lesz az ideiKerlon írta: Az se baj, ha visszaolvastok 1 hozzászólásnyit.
Asensio szerintem -sajnos- fix kezdő lesz az elején, a végére meg úgyis rájönnek, hogy semmire se jó, ha ott folytatja, ahol abbahagyta.
Többféle felállást és többféle kezdőt láthatunk majd, szerintem 4-2-3-1 lesz az alap, és vissza-vissza térünk majd a 2018-as tavaszi 4-3-3-hoz és 4-4-2-höz, ha a helyzet úgy kívánja meg. Kicsit aggódom emiatt, hogy a bajnokságban nem lesz meg a kellő kiegyensúlyozottság, de Zidane knows
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mindenki a tavalyi szezonból indul ki. De idén mindenki feltöltötte az elemeket, fizikálisan és mentálisan is top lesz mindenki, Zidane koncepciót épít, Real Madrid felkészül és idén robbantunk. Igazi csapatmunka lesz az ideiKerlon írta: Az se baj, ha visszaolvastok 1 hozzászólásnyit.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Gyerekek megvan a megoldás. A Bernabeuben mindegyik kapuba a vonal mögé ásni kell egy lyukat és odetenni egy kis zászlót mint a lábgolfpályákon, és Bale már szárnyalni is fog
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Az se baj, ha visszaolvastok 1 hozzászólásnyit.
K
K
- Mester77
Kerlon írta:És ha mondjuk Rodrygo kenterbe veri Viniciust?Csabi írta: vinicius a felnőtt csapat tagja lesz fixen. rodrygo meg a castilla és a felnőtt csapat közt ingázni.
Akkor eladjuk asensiot
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
És ha mondjuk Rodrygo kenterbe veri Viniciust?Csabi írta: vinicius a felnőtt csapat tagja lesz fixen. rodrygo meg a castilla és a felnőtt csapat közt ingázni.
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vinicius a felnőtt csapat tagja lesz fixen. rodrygo meg a castilla és a felnőtt csapat közt ingázni.
Mariano, Bale és Lucas szerintem menni fog. Kubo Castilla vagy kölcsönbe is mehetne akár kapásból Hollandiába, Rodrygoval is megeshet ez a történet, ahogy Viniciussal és Brahimmal is. Szóval a fiatalok küzdhetnek a helyükért rendesen.Fenoo írta:Csabi írta:
az utazó keret. luca zidane nem utazik már, valószínűleg a racing santanderben folytatja. militao bemutatása holnap, a többiek még szabin vannak.
Kicsit sok támadó van.
A fixek szerintem: Benzema, Hazard, Jovic, Asensio és majd hozzájuk fognak még oda csapni 2-3 játékost a maradék 7ből.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért kell a Barcának Messi, Suarez, Griezmann, Neymar, Coutinho és Dembele is. EGYSZERRE.Fenoo írta:Csabi írta:
az utazó keret. luca zidane nem utazik már, valószínűleg a racing santanderben folytatja. militao bemutatása holnap, a többiek még szabin vannak.
Kicsit sok támadó van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csabi írta:az utazó keret. luca zidane nem utazik már, valószínűleg a racing santanderben folytatja. militao bemutatása holnap, a többiek még szabin vannak.Porteros: Courtois, Navas, Lunin, Altube.
Defensas: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, Mendy, De la Fuente y Javi Hernández.
Centrocampistas: Kroos, Modric, Isco, Seoane y Fidalgo.
Delanteros: Mariano, Benzema, Bale, Lucas V., Asensio, Brahim, Vinicius Jr., Hazard, Jovic, Rodrygo y Kubo.
Kicsit sok támadó van.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az utazó keret. luca zidane nem utazik már, valószínűleg a racing santanderben folytatja. militao bemutatása holnap, a többiek még szabin vannak.Porteros: Courtois, Navas, Lunin, Altube.
Defensas: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, Mendy, De la Fuente y Javi Hernández.
Centrocampistas: Kroos, Modric, Isco, Seoane y Fidalgo.
Delanteros: Mariano, Benzema, Bale, Lucas V., Asensio, Brahim, Vinicius Jr., Hazard, Jovic, Rodrygo y Kubo.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ido kerdese csak, es igy lesz.Realista24 írta: Pogbaval megkoronazna a nyarat az öreg és végérvényesen bebizonyosodna hogy ZZ az úr a házban.
A marketing pénz...itt az 50%-ot le kell adni a klubnak, amíg ott nem tudom mennyit. De ott talán csak 100.000eurót adózik utánna nem? Valami ilyesmi rémlik CR-nél.Realista24 írta:Csak a fizetés az, ami miatt oda mehet, de kérdem én, ha ott is 12őt kap, meg itt is? Akkor neki pont mindegy, leszarja, hogy ez a klubnak 15 milliójában van vagy 24-ben.Kerlon írta: Bár a Juve jól áll eladások terén, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy odaigazolna.
Ugyanannyi klubtól kapott nettóval is jóval többet tud keresni az olaszoknál.
De szerintem ez nem oszt nem szoroz, kevesebb pénzért is ide fog jönni. 1 hónap és itt lesz.
- Pad'em
Szerintem a Juve nem is érdeklődik igazán, a középpályát már megerősítették, de Ligt-en kívül még olasz támadókkal híresztelik őket Zaniolo, Chiesa.
Közben Raiola ma is lenyilatkozta, hogy mindenki tudja jóideje Manchesterben, hogy Pogba lépni akar. Megoldást fog találni, ami minden félt kielégít.
A United-nek előbb nem ártana találni egy helyettest elég gyorsan, ott ugye egy hónap múlva zár a piac. Nem lesz egyszerű ez, nem véletlen van több front megnyitva (Eriksen, van de Beek)
Elvileg De Laurentiis meg Madridban tárgyal Jamesről, egy 50 milliót jó lenne kiverni belőlük.
Holnap mutatjuk be Militaot.
Luca Zidane -> Racing Santander
Közben Raiola ma is lenyilatkozta, hogy mindenki tudja jóideje Manchesterben, hogy Pogba lépni akar. Megoldást fog találni, ami minden félt kielégít.
A United-nek előbb nem ártana találni egy helyettest elég gyorsan, ott ugye egy hónap múlva zár a piac. Nem lesz egyszerű ez, nem véletlen van több front megnyitva (Eriksen, van de Beek)
Elvileg De Laurentiis meg Madridban tárgyal Jamesről, egy 50 milliót jó lenne kiverni belőlük.
Holnap mutatjuk be Militaot.
Luca Zidane -> Racing Santander
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a fizetés az, ami miatt oda mehet, de kérdem én, ha ott is 12őt kap, meg itt is? Akkor neki pont mindegy, leszarja, hogy ez a klubnak 15 milliójában van vagy 24-ben.Kerlon írta: Bár a Juve jól áll eladások terén, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy odaigazolna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema