Ferni, írni mindent lehet, sosem tudjuk meg az igazságot. Mindig azt mondta, hogy ha kérjük a számokat, prezentálja, de csak annyi jött, hogy milliók, hétszámjegy, mínusz....most bocs, hogy megint visszakanyarodok ehhez, de most én tényleg nem vagyok jártas, hogy mennyibe kerül egy honlap, de én azt el nem tudom képzelni, hogy amikor teletipp úr átvette a honlapot, akkor már 500.000 mínusz volt és akkor azonnal ennyit és a későbbiekben még milliókat kellett az oldal működésébe fektetnie...
hogy lehet ilyen drága egy honlapot működtetni?... egyszerűen nem tudom elképzelni... komolyan érdekel egy konkrét szám, hogy 1 hónap kb mennyibe kerülhet, mert ezt sehogy se tudom elhinni.
Több honlapja is van, így lehet, hogy sokat költött a gépparkra, de ezt egy az egyben nem lehet ráhúzni a madridistára, illetve rá lehet, biztos van aki elhiszi. Valamint lehet hülyének nézni az embert. Sőt, a céges beszámoló, papírok elbírnak mindent, akármekkora mínuszt, amíg nincs a cég könyvvizsgálatra kötelezve. Csak előbb utóbb mindenkit útólér a sorsa.