Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 6., vasárnap 20:43

így van, sztem a spurs a 100-asból, amit bélért kapott, 2-3 olyan arcot kellett volna vegyen, akitől beszarnak az ellenfelek.
nyugodtan mentsd el a hsz-t, nem lesz meg a béell, középmezyőn eleje maximum.
Kép
Kép
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 6., vasárnap 20:13

GT37 írta:(A meccsetekkel meg ne példálózz... Mindjárt felmegy bennem a pumpa... )
:D
szerintem nincs meg eriksenben ez. ehhez arc kell.
bale döntetlennél tavaly hányszor állt oda 20ról vagy 30ról és baszta be? sokszor a meccs legeslegvégén.
messi a sevilla ellen milyen szólót lenyomott amikor kiegyenlítettek? cr is simán beverte a tizit az elche ellen, vagy épp ott volt a tegnapi.
ehhez azért a csapatban a hierarchia csúcsán kell állni, mert tegnap ha dm a 94.percben úgy dönt hogy ő most 30 méterről rá lövi és kilövi a stadionból akkor amit kapott volna azt nem teszi zsebre. mígha cr hagyja ki akkor ő mérgelődik a többiek meg egy szót sem szólnak. de ugyanez nálatok is, ugyanez volt tavaly a tottenhamnél is.
én úgy érzem hogy a spursnél lehet hogy csak még de nincs meg az a vezér, nincs senki a hierarchia csúcsán. olyan érzésem van mintha kezdenék velük egy menedszer módot a fifában, lenne pénzem új játékosra de nem tudnám hogy ki helyére vegyem az újat, olyan egyformák nincs aki kilóg a csapatból pozitív vagy negatív irányba.. de nem tudom jobban megmagyarázni. :)

Wertz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 6., vasárnap 20:12

Gabo írta:Azért más a helyzet. Az a 8 volkswagen nem tudja összeadni a tudását, hogy legyőzze a porchét, de 8 ember összetudja adni, hogy legyőzze a legjobbat.
Csak hát az sem mindegy, hogy milyen az a 8 játékos. Más lenne a helyzet, ha mondjuk Eriksen és Soldado helyett letudták volna igazolni Bentekét és Williant
GT37 írta:Soldado klasszisokkal jobb csatár szerintem, mint Defoe vagy Adebayor, Bentekét nem tudtuk megszerezni, elhoztuk Robbie-t, nekem ezzel nincs bajom, sőt. Neki is be kell illeszkednie, aztán király lesz.
Nem hinném, hogy ő valaha is király lesz a Spursben. Mondjuk örülnék, ha az lenne, mert a Spursel mindig is szimpatizáltam egy kicsit
GT37 írta:Türelem, türelem. Ez a kulcsa mindennek itt is. Persze el lehet mondani mindennek az új játékosokat, AVB-t meg mindenkit, csak semmi értelme.
Ezzel nem lehet vitatkozni. Ez így van
GT37 írta:Defoe meg egyébként annyira nem volt rossz, kivételesen mindkét lövése kapura ment, ha jól emlékszem.
Fejlődik? :hmmm: :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 20:06

Galacticos írta:viszont így lesz egy csapat középszerűbb, mert nincs az aki szorult helyzetben megteremti a különbséget. nincs olyan mint nálunk cr tegnap hogy egész meccsen szar de amikor el kell lőni elmeri lőni és eltudja lőni (jó persze nagy mázlija is volt).
Ez az érem másik oldala, így van. Viszont mivel csapatként jobban működik az együttes, elképzelhető, hogy kevesebbszer kerül olyan helyzetbe, hogy nagyon kellene egy gól, és nincs olyan ember, aki meg tudná nyerni a meccset nekik.

Meg Eriksen, Lamela is még nagyon fiatal, simán lehet, hogy egyikükből lesz egy Bale, olyan értelemben, hogy képes lesz a walesi módjára meccseket eldöntő gólokat lőni /gólpasszokat adni.

(A meccsetekkel meg ne példálózz... :D Mindjárt felmegy bennem a pumpa... :'( :mrgreen: )

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 6., vasárnap 20:01

viszont így lesz egy csapat középszerűbb, mert nincs az aki szorult helyzetben megteremti a különbséget. nincs olyan mint nálunk cr tegnap hogy egész meccsen szar de amikor el kell lőni elmeri lőni és eltudja lőni (jó persze nagy mázlija is volt).

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 19:58

hehe írta:GT37 1 kérdés: ha lenne rá pénzed (persze közben lehet hogy van :lol: ), akkor te mit vennél? 7-8 volkswagent, vagy 1 porschét?
csak mert ez a helyzet a tötenemnél szerintem.
Persze, hogy van :lol: Nem egészen jó példa, de persze, hogy egy Porschét.

Viszont ha a Porschémért többet kínálnak, mint amennyit ér, akkor el is adom, és lehet, hogy inkább több szerényebb teljesítményű kocsival turbózom fel a gépjárműparkomat, mint hogy vegyek a Porsche helyett egy Audi TT-t, pláne abban az esetben, ha nincs is TT-hez hasonló szintű autó a piacon elérhető áron.

Magyarul: nem tehettük meg, hogy nem adjuk el Bale-t, ezt Levy is jól tudta. Ilyen beteg mennyiségű pénzt nem utasíthattunk vissza. Ebből a pénzből meg csapatot építünk, ami
1. Időbe telik.
2. Éppen ezért ezek az igazolások bizonyos értelemben inkább a jövőnek szólnak, mint a jelennek, meg lehet nézni, hogy többségében milyen fiatal játékosokat vettünk (Soldado a kivétel). Ebben az évben még bebukhatjuk a BL-helyet ismét, de közben alakulgatni fog a csapat, és szépen lassan egyre jobbak leszünk szerintem.

Ráadásul mivel nincs olyan játékosunk, aki olyan szinten kiemelkedne a többiek közül, mint Bale anno, ezért jobban fogunk csapatként működni, nem fogunk egy játékostól függeni.

Nyilván nagyon hiányzik Bale és fog is, mert világklasszis futballista, de ennek így kellett lennie, és talán így jártunk a lehető legjobban. Aztán majd az idő eldönti, hogy így van-e vagy sem.

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 6., vasárnap 19:55

hehe írta:GT37 1 kérdés: ha lenne rá pénzed (persze közben lehet hogy van :lol: ), akkor te mit vennél? 7-8 volkswagent, vagy 1 porschét?
Azért más a helyzet. Az a 8 volkswagen nem tudja összeadni a tudását, hogy legyőzze a porchét, de 8 ember összetudja adni, hogy legyőzze a legjobbat.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 6., vasárnap 19:50

GT37 1 kérdés: ha lenne rá pénzed (persze közben lehet hogy van :lol: ), akkor te mit vennél? 7-8 volkswagent, vagy 1 porschét?
Kép
Kép
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 19:46

Wertz írta:Ennyit számít Bale és egy minőségi csatár hiánya
Tavaly Bale rengeteg ilyen meccset hozott. Az új igazolásokat meg hiába szopkodja a legtöbb ember, Balet ilyen téren soha az életben nem fogják tudni kiváltani.
Nyáron meg nem Soldado leigazolásával kellett volna foglalkozni. Bentekeért több pénz kellett volna ajánlani. Nem hiszem, hogy a Villa 35 millióra nemet mondott volna

Defoeval kapcsolatban pedig lemerném fogadni, hogy megint körbe rugdosta az ellenfél kapuját
Hosszú távon csak profitálni fogunk abból, hogy a Bale-ért kapott pénzből ilyen mennyiségű minőségi játékost vettünk, egyelőre még sokaknak szokni kell a közeget, az új csapattársakat, AVB-nek össze kell hoznia egy olyan taktikát, ami majdhogynem tökéletesen idomul a kerethez, idő kell nekünk is, ahogy Ancelotti Madridjának is.

Persze Bale jól jött volna ezen a meccsen, de most nem ez a lényeg.

Soldado klasszisokkal jobb csatár szerintem, mint Defoe vagy Adebayor, Bentekét nem tudtuk megszerezni, elhoztuk Robbie-t, nekem ezzel nincs bajom, sőt. Neki is be kell illeszkednie, aztán király lesz.

Türelem, türelem. Ez a kulcsa mindennek itt is. Persze el lehet mondani mindennek az új játékosokat, AVB-t meg mindenkit, csak semmi értelme.

Defoe meg egyébként annyira nem volt rossz, kivételesen mindkét lövése kapura ment, ha jól emlékszem.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 6., vasárnap 19:31

GT37 írta:Ilyen nincs.
Ennyit számít Bale és egy minőségi csatár hiánya
Tavaly Bale rengeteg ilyen meccset hozott. Az új igazolásokat meg hiába szopkodja a legtöbb ember, Balet ilyen téren soha az életben nem fogják tudni kiváltani.
Nyáron meg nem Soldado leigazolásával kellett volna foglalkozni. Bentekeért több pénz kellett volna ajánlani. Nem hiszem, hogy a Villa 35 millióra nemet mondott volna

Defoeval kapcsolatban pedig lemerném fogadni, hogy megint körbe rugdosta az ellenfél kapuját

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 19:27

Marci77 írta:Én örülök a vereségeteknek,ha ez megnyugtat :D . Egy fontos kérdés,miért Townsend kezd? Ennyire Jó? Holtby,Lamela padkoptatónak elmegy. Townsendet én idén 1x láttam,de semmi különös nem volt.Idén "végre" Lennon kiszorul,mert az is gáz szerintem,hogy ilyen sokáig elfutkosott a kezdőben simán. Meccsektől függetlenül Eriksent kár hogy nem hozta Wenger,nekem bejött a játéka az Ajaxba. :)
Most már nyugodt vagyok, köszönöm. :D
Igen, ennyire jó, ma is ő volt a legjobb játékosunk, gyors, technikás, be meri vállalni az 1v1-eket, és viszonylag nagy arányban meg is nyeri őket. Jó formában van, nem lehetett kihagyni, ahogy Siggyt sem. De szerintem a következő bajnokin már kezdeni fog Lamela, lehet, hogy Holtby is.

Lennon amúgy most sérült, azért nem játszik, de szerintem akkor sem fog sok lehetőséget kapni, ha visszatér, addig legalábbis biztosan nem, amíg Townsend ennyire jó.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 6., vasárnap 19:04

GT37 írta:Legalább a Senal sem nyert, bár ennek valahogy nem tudok most örülni.
Ja,csak #TopOfTheLeague . :coffee: :mrgreen:

Én örülök a vereségeteknek,ha ez megnyugtat :D . Egy fontos kérdés,miért Townsend kezd? Ennyire Jó? Holtby,Lamela padkoptatónak elmegy. Townsendet én idén 1x láttam,de semmi különös nem volt.Idén "végre" Lennon kiszorul,mert az is gáz szerintem,hogy ilyen sokáig elfutkosott a kezdőben simán. Meccsektől függetlenül Eriksent kár hogy nem hozta Wenger,nekem bejött a játéka az Ajaxba. :)
ateeemadrid írta:szerintem kicsit kezd körvonalazódni a dolog, szvsz arsenal, city, chelsea, pool 4-es lesz a végére.
nem feltétlen ilyen sorrendben.
ezzel egyetértek.De végeredményt nem tippelnék. Chelseat szerencsére sokszor nem láttam,de nem valami magabiztosak a Real béta verzióval.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 18:55

Anyaka írta:AVB-nek más stílusú játékos kéne. Mondjuk Diego Costa. Az az ember pont beleillik a ligába.
Majd jövőre elviszi a Real Eriksent 86 millióért, abból meg jöhet DC. :D

Legalább a Senal sem nyert, bár ennek valahogy nem tudok most örülni.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 6., vasárnap 18:51

GT37 írta:
Anyaka írta:Szép... Valami támadó kéne. Mert a gólokkal hadilábon állnak, ahogy látom meccsek óta. Helyzet van pedig bőven.
Támadók vannak, a megfelelő taktika hiányzik még.

Meg Townsend 25634. szezonbeli lövése csak beakad majd. :lol:
Lényegtelen, ha impotens mind. :D AVB-nek más stílusú játékos kéne. Mondjuk Diego Costa. Az az ember pont beleillik a ligába.
Amúgy semmi ok a szégyenkezésre a Tottenhamnél. A pálmát ma nem ők vitték el.

A dobogó legfelső foka most a franciáké: :lol:

Montpellier - Lyon
5 - 1
De azért a Parma meccsen az 52 perces első félidő se volt semmi. Bár az olaszoknál már semmin se lepődök meg...

Ez a Bendtner meg egy viking lett... :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 18:47

'shutterisland írta: bendtnernek mi ez a haj ? :lol:
kép
na vele rúgasson özil 10 gólt akkor leborulok és írok egy szerelmeslevelet a némettöröknek :lol:
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 18:45

Anyaka írta:Szép... Valami támadó kéne. Mert a gólokkal hadilábon állnak, ahogy látom meccsek óta. Helyzet van pedig bőven.
Támadók vannak, a megfelelő taktika hiányzik még.

Meg Townsend 25634. szezonbeli lövése csak beakad majd. :lol:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 6., vasárnap 18:44

ateeemadrid írta:Na, még jó hogy megraktam a Tottenhamot, nagyon jól játszanak... istenem...

ilyen vereségek egyébként nem férnek bele, ha ott akarnak lenni a top4ben.

szerintem kicsit kezd körvonalazódni a dolog, szvsz arsenal, city, chelsea, pool 4-es lesz a végére.
Chelsea? :D Előbb ér oda a Szunderland :lol: :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 6., vasárnap 18:43

Legyen átkozott ez a pogácsaliga. :vivo:
Múlt héten mu meg a city, most pedig az arsenal és a spurs buzizik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 6., vasárnap 18:42

Na, még jó hogy megraktam a Tottenhamot, nagyon jól játszanak... istenem...

ilyen vereségek egyébként nem férnek bele, ha ott akarnak lenni a top4ben.

szerintem kicsit kezd körvonalazódni a dolog, szvsz arsenal, city, chelsea, pool 4-es lesz a végére.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 6., vasárnap 18:42

Özil kicsit flop most...
inkább csak szürkébb, mint a többi meccsen, de nem volt vészes, és így is volt pár jó labdája, és azt hiszem kettő ziccerpassza is.

bendtnernek mi ez a haj ? :lol:
kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. október 6., vasárnap 18:44-kor.

Vissza: