Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Transfermarkt szerint Valverde 2-s állampolgár, Casemiro viszont nem. Akkor most Militao, Jovity és Casemiroa nonEU játékosaink.
Mondjuk én azt továbbra se értem, hogyha Valverde foglal egy helyet az miért indokolt. Nekem egyelőre nem tűnt másnak, mint egy jó felépítésű átlagos játékosnak, aki rutintalan.
Közben meg szerencsére Pogbáról lekattanunk, Eriksen nem meggyőző, Ndombelet sikeresen elszalasztottuk és maradt Casemiro meg ő a posztra. Hát zseniálisan fejlődünk a poszton évek óta. Modric pótlásai meg besültek Modric meg már nagyon kifele megy... Most a középpályát érzem olyannak, mint 1-3 éve a támadósort.
Mondjuk én azt továbbra se értem, hogyha Valverde foglal egy helyet az miért indokolt. Nekem egyelőre nem tűnt másnak, mint egy jó felépítésű átlagos játékosnak, aki rutintalan.
Közben meg szerencsére Pogbáról lekattanunk, Eriksen nem meggyőző, Ndombelet sikeresen elszalasztottuk és maradt Casemiro meg ő a posztra. Hát zseniálisan fejlődünk a poszton évek óta. Modric pótlásai meg besültek Modric meg már nagyon kifele megy... Most a középpályát érzem olyannak, mint 1-3 éve a támadósort.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
mondjuk pont béla van top formában.
amúgy perez, josé angel sanchez meg zz végre rájöttek hogy pogbából nem lesz semmi, de úgy is kell erősítés kp-ra. van oda 4 emberünk: kroos, modric, valverde és casemiro. ceballost nem tartja megfelelőnek kkp-sként zz. így most kezdődik az újabb hajsza (miközben endombelét meg elengedtük a tottenhamnak...)
amúgy perez, josé angel sanchez meg zz végre rájöttek hogy pogbából nem lesz semmi, de úgy is kell erősítés kp-ra. van oda 4 emberünk: kroos, modric, valverde és casemiro. ceballost nem tartja megfelelőnek kkp-sként zz. így most kezdődik az újabb hajsza (miközben endombelét meg elengedtük a tottenhamnak...)
- Süti
Még egy nagy king menü közepes kólával.Kerlon írta: mi kéne még neki?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Lehet leult sorozni Bale-el valami helyi angol pubban.
Nekem nem tűnik dagadtabbnak, mint korábban. PLusz hír se jött volna, hogy emiatt aggódnának. Abban meg biztos vagyok, hogy pont most akar csak igazán bizonyítani, ZZ, Real Madrid... mi kéne még neki?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dagadt Ázárral is végigrongyolunk a mezőnyön calma.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Vagy úgy van vele, hogy felért a csúcsra, innen már minden le van sz@rva ( ha Bale-nek ennyi éven keresztül bejött )
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Enyhén törpenövésű kis zömök csávó, de nem szokott ennyire hordó lenni.
Picit sok volt a kebab meg pizza a nyáron, Augusztus végére szerintem jó lesz.
Picit sok volt a kebab meg pizza a nyáron, Augusztus végére szerintem jó lesz.
ZIDANE
Pedig neki alapból ilyen testfelépítése van. Nem hinném, hogy pont most engedné el magát
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Már többen írtátok, hogy túlsúlyos hazard.b3tman írta:Ahogy nézem az edzőmeccset feltűnt Higuain. WTF?? Ja hogy az Hazard.... csak nekem tűnik kicsit túlsúlyosnak a többiekhez képest? Vagy csak a mez teszi...realistahuni írta: Mostanában nagyon raj lett a youtube csatornánk, fel vannak töltve az edzések.
https://www.youtube.com/watch?v=cOjWZj4qFTg
1:04:00 - tól már edzőmeccs is van.
Az a Kubo gyerek mindenesetre elég jól mozog.
Wtf? Ideigazol a Real Madridba oszt nekiallt lustálkodni?
Élete legkemenyebb kihívása előtt áll.
150 százalékot kell hoznia, mint ahogy CR is tette, különben eltiporjak őt is, meg minket is a riválisok.
Szomba már.
de jól látod mint egy pocakos gombóc Artúr, biztos elengedte magát az elmúlt időben mert nem így nézett ki, reméljük formában lesz mire kellb3tman írta:Ahogy nézem az edzőmeccset feltűnt Higuain. WTF?? Ja hogy az Hazard.... csak nekem tűnik kicsit túlsúlyosnak a többiekhez képest? Vagy csak a mez teszi...realistahuni írta: Mostanában nagyon raj lett a youtube csatornánk, fel vannak töltve az edzések.
Ahogy nézem az edzőmeccset feltűnt Higuain. WTF?? Ja hogy az Hazard.... csak nekem tűnik kicsit túlsúlyosnak a többiekhez képest? Vagy csak a mez teszi...realistahuni írta: Mostanában nagyon raj lett a youtube csatornánk, fel vannak töltve az edzések.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mostanában nagyon raj lett a youtube csatornánk, fel vannak töltve az edzések.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sajat nevelesekFenoo írta: Viniciust, Rodrygot és Kubot is a Castillahoz nevezték be.
Viniciust nem értem. Talán neki sincs még fix helye a keretben?
-
Csabi írta: a forrasod nem tudom mennyire megbízható. kubot a juvenil a-hoz fogjak hivatalosan nevezni
Az AS írja és igazad van, Kubot rosszul írtam, őt tényleg a juvenil A-hoz regisztrálják.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a forrasod nem tudom mennyire megbízható. kubot a juvenil a-hoz fogjak hivatalosan nevezni
-
Viniciust, Rodrygot és Kubot is a Castillahoz nevezték be.
Whoscored szerint
De, ha Pogba ellen a fő érv, hogy hozzáállásbeli problémái vannak, akkor miért Ndombele kell helyette, akivel a múlt szezonban problémák voltak ilyen téren?
De, ha Pogba ellen a fő érv, hogy hozzáállásbeli problémái vannak, akkor miért Ndombele kell helyette, akivel a múlt szezonban problémák voltak ilyen téren?
- h3x0r
Igy kulon statokra nem kerestem ra, csak ranezesre joval gyengebbnek tunt, tobbet alibizett, latszott a jatekan, hogy egy sorral elorebb van az igazi posztja.Kerlon írta:MIt értesz visszaesett teljesítményen? Az eredményességet? Whoscored szerinti nem sokkal esett vissza, ami a kkp-n annyira nem meglepő. Főleg, hogy Modric és Kroos sem az eredményességéről híres.h3x0r írta:
Pont ezert nem ertem, hogy miert akarjuk Eriksent, mikor o is azon a poszton jatszik, mint Isco vagy James. A Spursben is ahogy hatrebb kerult, egybol visszaesett a teljesitmenye.
Milyen rendszerben? Legutóbb tudjuk, hogy volt, mert 4312-t játszatott ZZ. Azóta meg nem tudjuk. Jamesnek lefőtt, felesleges itt kínlódni még vele. Az sem véletlen, hogy a Bayernnél sem marasztalták mindenáron. A pad kevés neki, kezdőnek meg kevés nekünk.R. Carlos írta:Milyen helyesen döntött. Ugyanúgy ahogy Isconak neki sincs helye ebben a rendszerben.Faust írta: Zizou mar dontott evekkel ezelott, azert van James kolcsonben.
Iscot meg le kéne váltani, de jelenleg kire? Eriksent itt mindenki semmibe nézi, Pogbaért majdnem mehet a 150 milla, holott magatartásbeli, hozzáállásbeli problémáit voltak tavaly is, közben a "kiemelkedő" teljesítményét úgy érte el, hogy berúgta a 11-eseket vagy megszórt pár kis csapatot. Amúgy néha bedob pár szép cselt és ennyi.
Ndombelet kellett volna behúzni, mert Modric és Casemiro helyére is beilleszthető lett volna, utóbbi is megérdemelne egy váltást vagy egy komoly konkurenciát, előbb meg egyre öregebb.
Valverdet meg továbbra se értem főleg, hogy EU-s helyet is foglal.
MIt értesz visszaesett teljesítményen? Az eredményességet? Whoscored szerinti nem sokkal esett vissza, ami a kkp-n annyira nem meglepő. Főleg, hogy Modric és Kroos sem az eredményességéről híres.h3x0r írta:Pont ezert nem ertem, hogy miert akarjuk Eriksent, mikor o is azon a poszton jatszik, mint Isco vagy James. A Spursben is ahogy hatrebb kerult, egybol visszaesett a teljesitmenye.R. Carlos írta:
Milyen helyesen döntött. Ugyanúgy ahogy Isconak neki sincs helye ebben a rendszerben.
K
K