Kb jellemzi is mire lehet szamitani ettol az idiota bánattól
A kis japo viszont nagyon él
Vagy raulek jarnak nagyon jol vagy a bernabeu fog megtelni
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. július 20., szombat 17:23
Kb jellemzi is mire lehet szamitani ettol az idiota bánattól
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. július 20., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. július 20., szombat 12:05
Csak nehogy annyit játszon ott kölcsönbe, mint Denis Suarez.BBeno írta: Arsenal & Madrid will meet on Tuesday before their friendly to finalise the transfer of Dani Ceballos on Loan. Emery insisting he wants the player to join.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 20., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 20., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. július 20., szombat 11:30
Én egy kicsit aggódok miatta. Főleg, ha igaz, hogy megmondtuk neki, hogy ne sztrájkoljon. Mert a MU-nak nem kell a pénz, van nekik bőven. 200 millióra lőtték be. Solskjaer rá akarja építeni a csapatot, Raiola utolsó nyilatkozata is az volt, hogy akár maradhat is. A felkészülési meccseken sem úgy játszott, mint aki tesz az egészre, 2 nagyon jó meccset hozott le. Remélem össze jön, de amilyen "simának" tűnt, per pill szerintem úgy áll a dolog, hogy jövőre jön fél áron.Babinho írta:aztán jön Pál.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. július 20., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 20., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 20., szombat 10:52
Kerlon írta:Sajnos láttam elég United meccset, de ha nem hiszel nekem, akkor olvass MU szurkolói véleményeket, egyik se sírna, ha távozna kb.Realista24 írta: Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy hány meccsen látta Kerlon játszani a csovesbanatot.
Mert azt írja hogy nem tudott kitunni, holott minden statisztikában ő van az elso helyen a csapatban. Amikor ez be lett linkelve akkor az volt, hogy ebből a szarból nem nehéz kitunni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 20., szombat 10:49
https://twitter.com/FootyHumour/status/ ... 4385242114RaúlCF írta: Én meg csak olyanokkal találkozom hogy nem engedhetik el a legjobb játékosukat
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. július 20., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 20., szombat 10:25
Sajnos láttam elég United meccset, de ha nem hiszel nekem, akkor olvass MU szurkolói véleményeket, egyik se sírna, ha távozna kb.Realista24 írta: Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy hány meccsen látta Kerlon játszani a csovesbanatot.
Mert azt írja hogy nem tudott kitunni, holott minden statisztikában ő van az elso helyen a csapatban. Amikor ez be lett linkelve akkor az volt, hogy ebből a szarból nem nehéz kitunni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 20., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 20., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 20., szombat 9:21
Mert 4 éve volt lassan és nem tegnap. Mintha CR-től várnád, hogy úgy játsszon, mint 2015-ben. Btw. a koncepciótlan szarból nem tudott kitűnni, nem volt húzóembere és még egyénileg is besült. Oké utálod az edződet, de arra dobod ki a karriered, hogy ellötyögj? Most meg menekülne a trágyadombról... Kiröhögtök, mert leírom, hogy a középpálya csövesbánata, ami Neymarhoz viszonyítva kicsit túlzó, mert a brazilnál nagyobb gerinctelen féreg biztos nem volt még a pályan, de azért van egy erős párhuzam a két játékos között.Toti írta:De nem ertem,h ez miert lenne szomoru? Miert kellene a mu-s pogbara alapozni? Egy koncepciotlan,teljesen zavarodott csapat benyomasat keltett,mourinhos csapat volt. Akivel raadasul hiresen szar volt a viszonya.Kerlon írta: Alapból elég szomorú, ha még mindig a Juveban eltöltött éveire kell alapozni.
Hozzateszem 180ert en sem hoznam. Plane ha egesz nyaron uldozni is kell. Annyiert nem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. július 20., szombat 9:13
De nem ertem,h ez miert lenne szomoru? Miert kellene a mu-s pogbara alapozni? Egy koncepciotlan,teljesen zavarodott csapat benyomasat keltett,mourinhos csapat volt. Akivel raadasul hiresen szar volt a viszonya.Kerlon írta: Alapból elég szomorú, ha még mindig a Juveban eltöltött éveire kell alapozni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 20., szombat 8:36
Nem nézem semmibe, szimplán túlértékelt.Realista24 írta:Jó hát neked mondhat barmit az ember semmibe nézed, van ilyen.Kerlon írta:
A Juves Pogba sosem volt vezer, Pirlo, Vidal, Marchisio sok mindent megoldott, o meg kitunt egy egy csettintos megmozdulassal. Arrol nem.is beszelve, hogy ez a rem gyenge olasz ligaban hozta.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 20., szombat 6:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. július 19., péntek 23:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 19., péntek 22:49
Jó hát neked mondhat barmit az ember semmibe nézed, van ilyen.Kerlon írta:A Juves Pogba sosem volt vezer, Pirlo, Vidal, Marchisio sok mindent megoldott, o meg kitunt egy egy csettintos megmozdulassal. Arrol nem.is beszelve, hogy ez a rem gyenge olasz ligaban hozta.Realista24 írta:
Ott a Juves Pogba is.
Jelenlévő fórumozók: 67 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem