Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Ezzel az a baj h nekunk jsz kene, neymar meg balos.
Sztem nem is lattam jatszani soha ott.
Szerk.na, akk meg is erősítették, amit gondoltam.
Sztem nem is lattam jatszani soha ott.
Szerk.na, akk meg is erősítették, amit gondoltam.
ZIDANE
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Neymar pályafutása (poszt/meccs):
Left Winger: 219
Centre-Forward: 43
Second Striker: 11
Right Winger: 5
Attacking Midfield: 3
Left Winger: 219
Centre-Forward: 43
Second Striker: 11
Right Winger: 5
Attacking Midfield: 3
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Én adnám.RealMadridFanatic írta: Egy szaftos Independent pletyka, PSG - Real deal, Neymar es Bale kozremukodesevel.
Mbappé úgyis még évek kérdése lenne, mire Madridban köthetne ki, addig meg nem nézne ki rosszul a Hazard - Benzema - Neymar hármas.
Nyilván nem lesz belőle semmi, de én azért nem szomorkodnék.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mert manapság valami vagy fekete vagy fehér,nincs köztes. Mondjuk Neymar tényleg patkányRealista24 írta: Bale miért patkány? Nem szeretem, de távol áll Neymartol ilyen téren.
Nagyon nem kéne beleugrani ebbe a neymar csapdába. Vonzó lehet pereznek,barszának nincs rá pénze lehetne mutogatni is a tékozló fiút a campnouban még egy fasza calmázást is nyomhatna de 1-2 jó szezont adhat nekünk maximum ha minden ideális mellé meg rengeteg balhét és buknánk vele mbappet is.Mert neymar nem fogja ideengedni ,hogy itt is kitúrja
Anglia felé kell foglalni a repjegyet bélának és akkor olcsóbban kijönne pogba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kellene a francnak Nemyar, még a hideg is kiráz tőle. Onnan nekünk már csak Bappe kell
- ateeemadrid
A patkány jelző túlzás, nyilván Neymar nyomába sem ér, de azért a szarok bele mentalitása, illetve a sunyi jelleme miatt jogosan lehet ellenszenves a szurkolóknak. Azért anno csak Ancelotti háta mögött ment rinyálni Perezhez, ez szerintem pl. elég gusztustalan dolog. Ahogy az is, hogy olyan ügynöke van, aki azt mondhatja ZZ-re, hogy disgrace.
De amúgy nekem Bale + cash deallel sem kéne Neymar.
De amúgy nekem Bale + cash deallel sem kéne Neymar.
- BlancoMark
Nyilvan nem egy patkany, de meltatlan sajat magahoz es a klubhoz ahogy viselkedik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bale miért patkány? Nem szeretem, de távol áll Neymartol ilyen téren.ateeemadrid írta:Na amúgy arra kíváncsi lennék, hogy hányan írnák alá. Patkány helyére patkány, bár minőségben előrelépés lenne.RealMadridFanatic írta: Egy szaftos Independent pletyka, PSG - Real deal, Neymar es Bale kozremukodesevel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Na amúgy arra kíváncsi lennék, hogy hányan írnák alá. Patkány helyére patkány, bár minőségben előrelépés lenne.RealMadridFanatic írta: Egy szaftos Independent pletyka, PSG - Real deal, Neymar es Bale kozremukodesevel.
- RealMadridFanatic
Egy szaftos Independent pletyka, PSG - Real deal, Neymar es Bale kozremukodesevel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ezek után Bale most már eltűnik valószínűleg.
Jobb ez így mindenkinek. Még ha fel is támadna és szuperjó lenne azt is leszarom.
Annyira megutáltam az ő és az irritáló ügynöke stílusát, hogy egyszerűen ne rontsa itt a levegőt.
Kellett ő is a triplázáshoz, de ő csak egy túlfizetett zsoldos.Abból is a gyengébb és nem túl okos fajta.
Mehet másokon élősködni.
Zidane meg gerinces és tökös volt. Kedvelem az őszinteséget, így kell ezt.
Jobb ez így mindenkinek. Még ha fel is támadna és szuperjó lenne azt is leszarom.
Annyira megutáltam az ő és az irritáló ügynöke stílusát, hogy egyszerűen ne rontsa itt a levegőt.
Kellett ő is a triplázáshoz, de ő csak egy túlfizetett zsoldos.Abból is a gyengébb és nem túl okos fajta.
Mehet másokon élősködni.
Zidane meg gerinces és tökös volt. Kedvelem az őszinteséget, így kell ezt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Az nem újdonság de amiket realosok írnak az kabaré. remélem ők egy alternatív világban élik majd át a következő évek sikereit av ilágklasszis hámesszal meg gareth balel Zidane nélkül gyökerekflori írta: Elkezdődött a nagy ZZ szidás, hogy mennyire tiszteletlen a klub a walesivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Toti írta:Ez komoly,hogy igy bemondta ezt “we hope he leaves soon”?flori írta: Zinedine Zidane: “Bale today did not play because he is very close to leave. We hope he leaves soon, if tomorrow it’d be better! We are working on his transfer to a new team”.
Imádom.
Meccsről annyit, bm előrébb tart a felkészülésben, náluk alig volt változás emberekben, játékban. Normális ez. Dagi Hazi alázott így is de figyelni kell a súlyára mert tavaszra kipukkadhat. Marcelo is ősszel patent lesz nem az a kérdés. Kpra kell ember még.
Nem illik.
- Pad'em
Röhögtem én is, az interjúrészlet kikerülesekor már jöttek a milyen disrespectful Zidane, így szégyen úgy szégyen kommentek a twitteren. Maradjunk annyiban hogy tiszteletlen dolgokat itt Bale csinált - ellökdösöm a társakat gólörömmel, nem nézem meg a meccset inkább lelécelek meg még volt pár gyöngyszem.flori írta: Elkezdődött a nagy ZZ szidás, hogy mennyire tiszteletlen a klub a walesivel. Ott volt az utolsó meccs, elbúcsúzott, körbe sétált, nem Zidaneon múlott a dolog. Erre van pofája sunyulni, és hogy neki szerződése van. Többször is át kellett olvasnom a hírt, és megvárni más portálokat reggel, mert nem hittem el, hogy ezt nyilatkozta a mester. Többen is fake hírként kezelték, ugyanis nem szokott ennyire konkrét lenni az ügyekben. Valószínűleg ő is eljutott oda, hogy fel kell lépni Bale ellen, különben az a padon ücsörögne végig.
Zidane egyértelművé tette hogy nem számít rá, erre az agyhalott ügynöke folyamat azt szajkózza, hogy marad. Ha ezek után maradna tényleg csak a pénz miatt tenné. Mert lelátó lenne neki minimum fél évig. Remélem tényleg van érdeklődő és nem csak egy blöff az egész
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
inkább az ügynöke ellen, mert eddig mindent 10 perc alatt cáfolt. erre már nem mondhatja azt hogy nem igazflori írta: Elkezdődött a nagy ZZ szidás, hogy mennyire tiszteletlen a klub a walesivel. Ott volt az utolsó meccs, elbúcsúzott, körbe sétált, nem Zidaneon múlott a dolog. Erre van pofája sunyulni, és hogy neki szerződése van. Többször is át kellett olvasnom a hírt, és megvárni más portálokat reggel, mert nem hittem el, hogy ezt nyilatkozta a mester. Többen is fake hírként kezelték, ugyanis nem szokott ennyire konkrét lenni az ügyekben. Valószínűleg ő is eljutott oda, hogy fel kell lépni Bale ellen, különben az a padon ücsörögne végig.
- flori
Elkezdődött a nagy ZZ szidás, hogy mennyire tiszteletlen a klub a walesivel. Ott volt az utolsó meccs, elbúcsúzott, körbe sétált, nem Zidaneon múlott a dolog. Erre van pofája sunyulni, és hogy neki szerződése van. Többször is át kellett olvasnom a hírt, és megvárni más portálokat reggel, mert nem hittem el, hogy ezt nyilatkozta a mester. Többen is fake hírként kezelték, ugyanis nem szokott ennyire konkrét lenni az ügyekben. Valószínűleg ő is eljutott oda, hogy fel kell lépni Bale ellen, különben az a padon ücsörögne végig.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
https://www.replaymatches.com/2019/07/b ... match.htmlAnthony írta: Bale hírek: waoooooooo!!
Van valahol összefoglaló a meccsről?
Én itt szoktam utólag megnézni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bale hírek: waoooooooo!!
Ez komoly,hogy igy bemondta ezt “we hope he leaves soon”?flori írta: Zinedine Zidane: “Bale today did not play because he is very close to leave. We hope he leaves soon, if tomorrow it’d be better! We are working on his transfer to a new team”.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Very goodflori írta: Zinedine Zidane: “Bale today did not play because he is very close to leave. We hope he leaves soon, if tomorrow it’d be better! We are working on his transfer to a new team”.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."