Spanyol bajnokság
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Mondhatni amilyen gyorsan összeállt az új Valencia projekt, olyan gyorsan szét is hullhat. Hatalmas balhé van most éppen a denevéreseknél, lehet, hogy mindenki ki lesz rúgva a stábból (edző, orvosi kar, stb). Fő okozója Mendes!
Alemany (Sportigazgató) ma krízismegbeszélésen vesz részt a vezetőséggel, közel áll a menesztéshez, mert nem tud egyezségre jutni Limmel az átigazolásokról, a szingapúri maga szeretné intézni az igazolásokat.
Az edző már majdnem felmondott a hírek hallatán, de Alemany meggyőzte, hogy egyelőre ne tegye!
Alemany valószínűleg nem marad, Marcelino edző jövője még kétséges. Alemany és a játékosok is próbálják maradásra bírni, de elvesztette minden hitét a vezetőségben. Ha távozik, a Mendes, Lim duó Mourinhóval pótolná.
Alemany nem fogadta el a Wolves (Mendes-brigád, Nunóval) 40 millió eurós ajánlatát Diakhabyért; Lim elkaszálta a Rafinha-üzletet; Alemany több Mendes-ügyfélre (Leao, Fekir, Otamendi) is nemet mondott. Mendes ezt megelégelte, uszítani kezdte Limet, hogy lépjen valamit.
Holnap újabb tárgyalások jönnek a felek között!
Kár lenne, ha ez a jó projekt menne a kukába (főként Mendes miatt)...
Alemany (Sportigazgató) ma krízismegbeszélésen vesz részt a vezetőséggel, közel áll a menesztéshez, mert nem tud egyezségre jutni Limmel az átigazolásokról, a szingapúri maga szeretné intézni az igazolásokat.
Az edző már majdnem felmondott a hírek hallatán, de Alemany meggyőzte, hogy egyelőre ne tegye!
Alemany valószínűleg nem marad, Marcelino edző jövője még kétséges. Alemany és a játékosok is próbálják maradásra bírni, de elvesztette minden hitét a vezetőségben. Ha távozik, a Mendes, Lim duó Mourinhóval pótolná.
Alemany nem fogadta el a Wolves (Mendes-brigád, Nunóval) 40 millió eurós ajánlatát Diakhabyért; Lim elkaszálta a Rafinha-üzletet; Alemany több Mendes-ügyfélre (Leao, Fekir, Otamendi) is nemet mondott. Mendes ezt megelégelte, uszítani kezdte Limet, hogy lépjen valamit.
Holnap újabb tárgyalások jönnek a felek között!
Kár lenne, ha ez a jó projekt menne a kukába (főként Mendes miatt)...
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez még nem zárja ki az én állításomRealista24 írta:Na hivatalos hogy csak szombat és vasárnap lesznek meccsek.Realista24 írta:
Mivel még az sem fix hogy lesz meccs vagy nem pénteken és hétfőn, így nem végleges a menetrend.
Tessék, te meg a fix naptárad. A Hotdogos mindig okosabb.
Nekem Perez küldi az infót Snapchaten, csak néha annyi filtert és matricát rak rá, hogy nem lehet normálisan kiolvasni mit akar
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na hivatalos hogy csak szombat és vasárnap lesznek meccsek.Realista24 írta:Mivel még az sem fix hogy lesz meccs vagy nem pénteken és hétfőn, így nem végleges a menetrend.Kera írta:
Sejtettem, hogy erre ez lesz a default válasz.
Megfogtad a lényeget. Akkor mondom úgy, hogy nem hülyézzük le más mondanivalóját csak úgy a levegőbe cáfolat, vagy ellenérv hiányában. Viszont, ha van bizonyíték állításom hamisságára, én elfogadom és nincs sértődés. Mondjuk így se, csak tisztázni akartam #ügyvédelve
Tessék, te meg a fix naptárad. A Hotdogos mindig okosabb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel még az sem fix hogy lesz meccs vagy nem pénteken és hétfőn, így nem végleges a menetrend.Kera írta:Sejtettem, hogy erre ez lesz a default válasz.Steve írta:
Nem azt írta amúgy, hogy Te vagy hülye. Hanem, hogy hülyeségeket beszélsz. A kettő nem ugyanaz.
Megfogtad a lényeget. Akkor mondom úgy, hogy nem hülyézzük le más mondanivalóját csak úgy a levegőbe cáfolat, vagy ellenérv hiányában. Viszont, ha van bizonyíték állításom hamisságára, én elfogadom és nincs sértődés. Mondjuk így se, csak tisztázni akartam #ügyvédelve
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Sejtettem, hogy erre ez lesz a default válasz.Steve írta:Nem azt írta amúgy, hogy Te vagy hülye. Hanem, hogy hülyeségeket beszélsz. A kettő nem ugyanaz.Kera írta:
Miért kell egyből lehülyézni?
Cáfold meg, ha nem úgy van, és kész.
Hivatalos oldalon írták, ha a hotdogos tud belsős infót, akkor ne tartsd magadban...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem azt írta amúgy, hogy Te vagy hülye. Hanem, hogy hülyeségeket beszélsz. A kettő nem ugyanaz.Kera írta:Miért kell egyből lehülyézni?Realista24 írta:
Miért kell hülyeségeket beszélni?
Hivatalos oldalon írták, ha a hotdogos tud belsős infót, akkor ne tartsd magadban...
- Kera
Miért kell egyből lehülyézni?Realista24 írta:Miért kell hülyeségeket beszélni?Kera írta:
Elvileg már hivatalos, hogy nem változik a menetrend, és ahogy írva vagyon, úgy lesznek a meccsek. A felújítás nem befolyásolja a meccseket. Úgyhogy irány a jegypénztár és jó szórakozást! Viszont, ha fejedre esik egy tetődarab akkor nem tőlem van az infó
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért kell hülyeségeket beszélni?Kera írta:Elvileg már hivatalos, hogy nem változik a menetrend, és ahogy írva vagyon, úgy lesznek a meccsek. A felújítás nem befolyásolja a meccseket. Úgyhogy irány a jegypénztár és jó szórakozást! Viszont, ha fejedre esik egy tetődarab akkor nem tőlem van az infóKAG írta: Rémlik valami, hogy idén az első pár bajnokin nem nagyon fogunk otthon játszani a Bernabeuban zajló felújítások miatt.
Ez valóban így van? Ha igen, hány fordulónál esik ki a hazai pálya?
Szeptember 25.-én pont Madridban leszek és, elviekben akkor mennénk az Osa ellen a Bernabueuba.
Ha már ott játszanánk le, kinéznék mindenképp.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kera
Elvileg már hivatalos, hogy nem változik a menetrend, és ahogy írva vagyon, úgy lesznek a meccsek. A felújítás nem befolyásolja a meccseket. Úgyhogy irány a jegypénztár és jó szórakozást! Viszont, ha fejedre esik egy tetődarab akkor nem tőlem van az infóKAG írta: Rémlik valami, hogy idén az első pár bajnokin nem nagyon fogunk otthon játszani a Bernabeuban zajló felújítások miatt.
Szeptember 25.-én pont Madridban leszek és, elviekben akkor mennénk az Osa ellen a Bernabueuba.
Tebas: A decision on Friday and Monday games will be made in the first week of August /marca/
Múltkori menetrend szerint a második fordulóban már a Bernabeuban játszunk.KAG írta: Rémlik valami, hogy idén az első pár bajnokin nem nagyon fogunk otthon játszani a Bernabeuban zajló felújítások miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rémlik valami, hogy idén az első pár bajnokin nem nagyon fogunk otthon játszani a Bernabeuban zajló felújítások miatt.
ZIDANE
Llorente gets his ban lifted and will be able to play against Madrid on July 27thToti írta:csak nem akart ellenünk játszani szombat hajnalbanCsabi írta: llorentét is kiállították az atmában ma hajnalban barimeccsen.
@PedroFullanaSER @SERDeportivos
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehajolnak majd a szappanért, fix.kodo írta:Pontot ugyanugy leadjak azért ha majd kell?Realista24 írta: Atma felnyomta Barcát Ligánál, hogy ne adjanak játékengedélyt Girezmannak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pontot ugyanugy leadjak azért ha majd kell?Realista24 írta: Atma felnyomta Barcát Ligánál, hogy ne adjanak játékengedélyt Girezmannak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atma felnyomta Barcát Ligánál, hogy ne adjanak játékengedélyt Girezmannak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
facebookról loptam:Toti írta:csak nem akart ellenünk játszani szombat hajnalbanCsabi írta: llorentét is kiállították az atmában ma hajnalban barimeccsen.
hamar beilleszkedett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
csak nem akart ellenünk játszani szombat hajnalbanCsabi írta: llorentét is kiállították az atmában ma hajnalban barimeccsen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a brazil iranyito sracra gondolsz ?Hatalmas hibát követtek el mikor anno nem vásárolták meg Diego-t.
nem volt rossz spiler de o mar 30 akarhany eves, ha nem vonult meg vissza.