Az összes többi igazolás nem lesz meghatározó szerintem és csak epizód szerephez fognak jutni. Én kicsit pesszimista vagyok
Alapvetően valóban kevésnek tűnik, pedig nem kevés pénz lett elszórva. Courtois szerintem parádé lesz idén, most nincs akkora teher rajta, Navas a második számú egyértelműen. Marcelóra úgy tűnik jó hatással volt egy komolyabb vetélytárs, Mendy is megfelelőnek tűnik, ha tűzben tartják egymást ott a baloson, akkor már valamelyik kupán félig a Madrid neve van. Militao is durranhat, Ramos egyre többet hibázik, neki is jót fog tenni a pihenés. Carvajal mostanában teljesen reménytelen, de ha nem is kapja össze magát, ott van Odriozola, aki tudott hozni egy stabil, megbízható szintet. A védelem nem lehetne ennél kompletebb, hiába nem jött senki úgymond biztosan a kezdőbe. Támadóknál szerinte Jovic kevés lesz, egyáltalán nem illik ide, de majd eldől. Hazard brutál, Asensio kiesésével pedig (sajnos) semmit nem vesztettünk. Itt a lehetőség valamelyik csikót be kell építeni, Vazquezt pedig bármekkora madridista, örökre elfelejteni. Középpályánál egyetértek, ha nem érkezik Pogba, vagy bárki, aki minőségi javulást hozna, akkor el is lehet felejteni ezt az évet.
A keret szerintem sokat mélyült, egy kp érkezésével és ZZ megfelelő munkájával minden sorozatban TOP2-es a gárda.