Azért várjuk meg, hogy mit bír majd Marcelo 90 perc alatt. 40-50 percet tavaly is bírt néhaRealista24 írta:A látottak és olvasottak alapján Hazard mellett van egy új Marcelónk is.ateeemadrid írta: Én mondjuk egyik meccset sem láttam, de megértem azokat, akiknek vannak aggályai a csapattal kapcsolatban. Az tény, hogy a kezdő igazából egy Hazardnyival lett jobb a tavalyhoz képest, ami nyilván komoly erősítés, de a középpálya és a védelem az úgy néz ki pont ugyanaz lesz, ez azért nem túl megnyugtató.
Az, hogy sok fiatal van a támadósorba szintén elég rizikós, ők azért inkább 1-2 év múlva fognak valószínű igazándiból a csapat hasznára válni. Az egész keretet nézve jól erősítettünk, Mendy, Jovic és a fiatal támadók, ez oké, de a középpályára tényleg létszükséglet mostmár Pogba. De ha ő offos akkor is kell valaki.
De az elmúlt 10 év tapasztalata az, hogy a középpálya a legfontosabb, ahogy írod is. Pogba, mindenáron.
Egyébként minek is kellene ennyi kp-s? ZZ eddig inkább a 4231 és a 442 felállást próbálta (meg a gyerekekkel a 4321-et). Ok, hogy az igazi védekezők nincsenek jelen, de egyáltalán nem biztos, hogy 3 kkp-s van a terveiben.