Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 24., szerda 17:04

Realista24 írta:
ateeemadrid írta: Én mondjuk egyik meccset sem láttam, de megértem azokat, akiknek vannak aggályai a csapattal kapcsolatban. Az tény, hogy a kezdő igazából egy Hazardnyival lett jobb a tavalyhoz képest, ami nyilván komoly erősítés, de a középpálya és a védelem az úgy néz ki pont ugyanaz lesz, ez azért nem túl megnyugtató.

Az, hogy sok fiatal van a támadósorba szintén elég rizikós, ők azért inkább 1-2 év múlva fognak valószínű igazándiból a csapat hasznára válni. Az egész keretet nézve jól erősítettünk, Mendy, Jovic és a fiatal támadók, ez oké, de a középpályára tényleg létszükséglet mostmár Pogba. De ha ő offos akkor is kell valaki.
A látottak és olvasottak alapján Hazard mellett van egy új Marcelónk is.

De az elmúlt 10 év tapasztalata az, hogy a középpálya a legfontosabb, ahogy írod is. Pogba, mindenáron.
Azért várjuk meg, hogy mit bír majd Marcelo 90 perc alatt. 40-50 percet tavaly is bírt néha :D

Egyébként minek is kellene ennyi kp-s? ZZ eddig inkább a 4231 és a 442 felállást próbálta (meg a gyerekekkel a 4321-et). Ok, hogy az igazi védekezők nincsenek jelen, de egyáltalán nem biztos, hogy 3 kkp-s van a terveiben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 24., szerda 16:44

ateeemadrid írta: Én mondjuk egyik meccset sem láttam, de megértem azokat, akiknek vannak aggályai a csapattal kapcsolatban. Az tény, hogy a kezdő igazából egy Hazardnyival lett jobb a tavalyhoz képest, ami nyilván komoly erősítés, de a középpálya és a védelem az úgy néz ki pont ugyanaz lesz, ez azért nem túl megnyugtató.

Az, hogy sok fiatal van a támadósorba szintén elég rizikós, ők azért inkább 1-2 év múlva fognak valószínű igazándiból a csapat hasznára válni. Az egész keretet nézve jól erősítettünk, Mendy, Jovic és a fiatal támadók, ez oké, de a középpályára tényleg létszükséglet mostmár Pogba. De ha ő offos akkor is kell valaki.
A látottak és olvasottak alapján Hazard mellett van egy új Marcelónk is.

De az elmúlt 10 év tapasztalata az, hogy a középpálya a legfontosabb, ahogy írod is. Pogba, mindenáron.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. július 24., szerda 16:35

Én mondjuk egyik meccset sem láttam, de megértem azokat, akiknek vannak aggályai a csapattal kapcsolatban. Az tény, hogy a kezdő igazából egy Hazardnyival lett jobb a tavalyhoz képest, ami nyilván komoly erősítés, de a középpálya és a védelem az úgy néz ki pont ugyanaz lesz, ez azért nem túl megnyugtató.

tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 24., szerda 16:12

Nem tudjuk mi lesz a felállás Tádám.
1 klasszis kps kell, elengedni onnan már ne engedjünk. Az elengedések nehézkesen mennek. Bőven lehet mindenkinek cseréje még így is.
Asensio kiesett ez baj, de mi can ha Bale nem megy sehová??
Zidane beszélt de ezen kívül mégsincsenek jelek.
Barnett is beszélt. Asensio kiesett. Lehet ő marad a jobbszélső?? Esetleg marad James??
Jön Pogba???
Nagyon képlékeny.
Nyugi.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. július 24., szerda 15:17

petiamadridista írta: Csak összefoglalót láttam.
Kb Benitez alatt voltak utoljára értelmes meccseink a felkészülés alatt. Aztán meg lóf.szt sem ért az.
Azóta mindig ilyenek ezek. 2 éve nyáron x után kikaptunk tizikkel az MUtól, 3 nap múlva 3-2re a Barcától. Rá 1 hónapra mindkettót szarrávertük szuperkupameccsen.
Aztán besültünk ősszel, tavasszal meg BL győzelem.

Tavaly egész jók voltunk a barimeccseken. Vertünk mindenkit, szuperkupában meg azonnal cumi.

Na most akkor ezekből mennyit érdemes levonni???

Még 1 kps kell aztán jók vagyunk.
Mire elég egy középpályás, de komolyan?

Asensio off a szezonra - nincs jobbszélsőnk konkrétan, van 2 lutri brazilunk oda, és középre sem érkezett még meg az áhított Pogba.
Jelenleg úgy állunk, ha mindenkit kitakarítunk (Ceba, James és Bale), akkor 3 ember kéne, abból egy szélső, 2 kp-s.
Modric - Kroos - Case - Isco - Valverde, jelenleg ez a középpályánk... :D Ebből kiesik 1, netán 2, vége a szezonnak.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 24., szerda 15:11

pesszimista úr sem pesszimista... it már semmi se a régi :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 24., szerda 15:07

Csak összefoglalót láttam.
Kb Benitez alatt voltak utoljára értelmes meccseink a felkészülés alatt. Aztán meg lóf.szt sem ért az.
Azóta mindig ilyenek ezek. 2 éve nyáron x után kikaptunk tizikkel az MUtól, 3 nap múlva 3-2re a Barcától. Rá 1 hónapra mindkettót szarrávertük szuperkupameccsen.
Aztán besültünk ősszel, tavasszal meg BL győzelem.

Tavaly egész jók voltunk a barimeccseken. Vertünk mindenkit, szuperkupában meg azonnal cumi.

Na most akkor ezekből mennyit érdemes levonni???

Még 1 kps kell aztán jók vagyunk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 24., szerda 13:14

b3tman írta:
Kerlon írta:

Annyit tudunk eddig, hogy játszatott 433-at, klasszikus 442-t, de még 2 meccs ment csak el ráadásul egyet emberhátrányban kellett játszani, de már sírtok.

Én ezt úgy látom, hogy van egy olyan csapat amely tavaly (és nagyrészt tavalyelőtt is) már fásultan, ötlettelenül mindenféle elképzelés nélkül játszott.

Mi változott azóta? Jött Hazard a kezdőbe, ami mondom mégegyszer nagyon nagy erősítés és halleljuja. De a tipikus egy fecske nem csinál nyarat esete ez sztem. Azok a játékosok akik évek óta együtt játszanak, hogyan fognak megváltozni, hogyan fog a játékuk gyökeresen megváltozni?

Fel lehet ezt fogni sírásnak is, meg úgy is, hogy nem kergetjük hamis illúziókba magunkat. Ja és ennek az eszmecserének semmi köze a felkészülési meccsekhez.
Úgy, hogy nem kellett VB-n játszaniuk, lesz normális felkészülésük, sok posztra érkezett konkurencia, alternatíva, illetve elég nagy reményt adhat, hogy visszakapták az edzőjüket, ami szintén demoralizáló lehetett. Ahogy az is, hogy tavaly két edzőt is le kellett léptetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 24., szerda 13:08

Kerlon írta:
b3tman írta:

Nem teljesen ezt mondtuk. DE! Zidanet ismerjük már annyira, hogy tudjuk, hogy Hazardon kívűl a tavalyi kezdőhöz képest nem lesz változás szinte biztos hogy taktikailag sem. Mindenki öregebb lett egy évvel és a csapat nagy részénél ez nem előny. Egyedül Hazard a nagy plusz. És mindössze azt írtam hogy nem látom hogy ez elegendő lenne, ha minden más marad úgy mint tavaly.
Annyit tudunk eddig, hogy játszatott 433-at, klasszikus 442-t, de még 2 meccs ment csak el ráadásul egyet emberhátrányban kellett játszani, de már sírtok.

Én ezt úgy látom, hogy van egy olyan csapat amely tavaly (és nagyrészt tavalyelőtt is) már fásultan, ötlettelenül mindenféle elképzelés nélkül játszott.

Mi változott azóta? Jött Hazard a kezdőbe, ami mondom mégegyszer nagyon nagy erősítés és halleljuja. De a tipikus egy fecske nem csinál nyarat esete ez sztem. Azok a játékosok akik évek óta együtt játszanak, hogyan fognak megváltozni, hogyan fog a játékuk gyökeresen megváltozni?

Fel lehet ezt fogni sírásnak is, meg úgy is, hogy nem kergetjük hamis illúziókba magunkat. Ja és ennek az eszmecserének semmi köze a felkészülési meccsekhez.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 24., szerda 13:02

Mondom nem volt 2x90 normális percünk, de gyászok vagyunk. Asensionak volt 2x45 perc biztató? játékideje és fellánglot. Ez itt a fórum kérem. :mrgreen:
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 24., szerda 13:00

kierkegaard írta:
Kerlon írta: Idén nem októberben bukunk el mindent, hanem már júliusban. Zseni ez a fórum. :mrgreen:
Egy jó előszezon mindig jó jel volt a realnál. Előző nyáron is ez ment, hogy már nyáron temetjük a csapatot..aztán nem is lett jó szezonunk.
A baj pedig nem az volt, hogy a kupák nem jöttek...hanem, hogy a játék köpni való volt. Taktikailag nagyon szervezetlenül játszik a csapat.
jelenleg nem hogy 100, de még 70%-on sincsenek a játékosok. Senki nem fogja túlerőltetni, senki sem akar úgy járni mint Asensio. Ne haragudjatok, de az értelmesebb fajtát igazából nem is érdekli hogy nyerjük vagy veszítsük ezeket a meccseket. Az első bajnokit kell megnyerni. Az meg, hogy milyen a játék képe, hát olyan amilyen a 2. felkészülési meccsen lehet.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. július 24., szerda 12:38

Szerintem egyértelmű hogy Asensiot szánta ZZ a kezdőnek jobbosra. Viszont így hogy kivált, szerintem jön a régi még Ronaldoval és Iscoval használt 4-3-1-2.

Courtois a kapuban. Előtte Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal. Előttük a CKM, a két támadó mögött Isco. Elől meg Hazard és Karim. Hazard persze Karim mögött kötetlenül épp amerre kedve lesz majd menni. Valahogy így.

Sokat rizikózni nem fog a francia, eddig se mert nagyon, szóval a legbiztosabb megoldást fogja keresni, ami nem biztos hogy a legjobb lesz.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 24., szerda 12:17

Én azt mondom,hogy ha jön a kp.-ra egy nagyon jó kis erősítés akkor ez igenis egy versenyképes keret lesz.Abban is biztos vagyok,hogy Zidane rotálni fog keményen,szerintem lesz olyan bő a keret.Még ott van Militao,Casemiro meg Valverde is.
Nyugi.
A leglényegesebb kérdés az a kp.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 24., szerda 12:13

kierkegaard írta:
Kerlon írta: Idén nem októberben bukunk el mindent, hanem már júliusban. Zseni ez a fórum. :mrgreen:
Egy jó előszezon mindig jó jel volt a realnál. Előző nyáron is ez ment, hogy már nyáron temetjük a csapatot..aztán nem is lett jó szezonunk.
A baj pedig nem az volt, hogy a kupák nem jöttek...hanem, hogy a játék köpni való volt. Taktikailag nagyon szervezetlenül játszik a csapat.
Lásd előző hozzászólásom.
K

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. július 24., szerda 12:08

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 24., szerda 12:05

b3tman írta:
Nem teljesen ezt mondtuk. DE! Zidanet ismerjük már annyira, hogy tudjuk, hogy Hazardon kívűl a tavalyi kezdőhöz képest nem lesz változás szinte biztos hogy taktikailag sem. Mindenki öregebb lett egy évvel és a csapat nagy részénél ez nem előny. Egyedül Hazard a nagy plusz. És mindössze azt írtam hogy nem látom hogy ez elegendő lenne, ha minden más marad úgy mint tavaly.
K

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 24., szerda 12:04

Kar hogy Brahim megserult, ő bal lábas, neki fekudhetne az a jobb szél.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. július 24., szerda 11:54

a kapusok pöpecek voltak végig
Carvajal borzalmas hibákat csinált hátul az elején, volt egy szitu amikor 2x adta el a labdát a 16-os előtt 3mp-en belül.. A beadásai meg továbbra is vakok. Odri nem egy virtuóz, de legalább hátul nem csinál faszságokat
Nacho... Ekkora barmot. Én is becsülöm, de hogy lehet ilyen hülyeséget csinálni?
Ramos is hibázgatott az elején, de összeségében vállalható volt. Varane is, miután bejött
Marci kellemes meglepetés eddig, fizikailag is rendben van, és látható módon jobban motivált az edzőmeccsen, mint tavaly élesben
Modric óriási tanár, sokat számított, hogy végre kipihenhette magát. Kroos átlagos, Hazard nem nagyon tűnt ki, de ő az aki ha kell megkeni a védők száját 1 az 1-ben. LV tobábbra is gyenge, hiába pörgött. Béla igazából semmi meglepő, látszott, h nincs az egekben, de hozta a tőle szokásos szintet, sőt egy kis pluszt is, volt pár szép megmozdulása. Asensiot sajnáltam, a szokásosnál jobb volt, bár ugye nem változik, képtelen megverni bárkit is. Az ilyen nem szélső, hiába tud jól beadni meg jó a bal lába. Isco ugyanaz, mint mindig, megint cipeli a labdát úgy is, hogy anélkül is lassabb mindenkinél. Jovicot sajnálom, de lesz még alkalma. Vini nem fog működni a jobboson, ha már játszik inkább Edent tenném oda, ő megoldja, a brazil meg a baloson.

Nem tudom mi lehetett ZZ fejében, de lehet, h azért hozta be félidőben a csodahármast, mert ha megint a csikók kerültek volna be, lehet nagyon elkenték volna a szánkat, és ok, h nem számít az eredmény, de egy 0-4 rosszul nézne ki...

Kár Nacho baromságáért.. Addig is bajban voltunk amúgy hátul, utána meg 10-en szétfutották magukat szerencsétlenek. A második fi elején azért is voltunk jobbak, mert sort cseréltünk, az ágyúsok meg a 75. percig ugyanabban a felállásban nyomták.

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 24., szerda 11:50

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. július 24., szerda 11:46

KAG írta: Nem tudom felfogni, hogy miért nem bizniszeltünk egy Hermoso - Nacho swap-ot, kereten belül.
Hermoso Militao helyett jöhetett volna 3.számú hátvédnek :hmmm:
Nacho maradjon tartaléknak, mert bárhol eljátszik hátul

Vissza: