Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha valaki érti ezt, akkor magyarázza már el nekem, hogy Isco mi a faxt keres még a klubnál és pláne a kezdőben?!
Semmit nem csinál, lassítja az amúgy is lassú szar focinkat..
Az igazolásaink semmit nem érnek. Nem egy jó vonal ez a 40-50 millió B-kategóriás cserének is kevés fiatalok vásárlása. Én tényleg így gondolom.
Vettük Hazardot, látszik is a minőség. Az egyedüli,aki meg tud verni egy ember 1-1-ben, de még ő is messze a top formától.
Aztán ennyi. Mindenképpen a kezdőbe kellene igazolni, minőségi játékosokat. Nyilván nincs pénz csak világsztárokra, de legalább valami elsőosztályban játszó játékosok kellenének.
Semmit nem csinál, lassítja az amúgy is lassú szar focinkat..
Az igazolásaink semmit nem érnek. Nem egy jó vonal ez a 40-50 millió B-kategóriás cserének is kevés fiatalok vásárlása. Én tényleg így gondolom.
Vettük Hazardot, látszik is a minőség. Az egyedüli,aki meg tud verni egy ember 1-1-ben, de még ő is messze a top formától.
Aztán ennyi. Mindenképpen a kezdőbe kellene igazolni, minőségi játékosokat. Nyilván nincs pénz csak világsztárokra, de legalább valami elsőosztályban játszó játékosok kellenének.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja persze ramos meg zz már most mondja hogy számunkra b ez egy barátságos meccs volt de nekik több. csak alltatjak magukatdannen írta: hu gyerekek... eloszezon vagy nem, ez gyalazatos. remeljuk, hogy ez egy hatalmas ebreszto pofon volt.
- Galacticos
Hosszabb osszefoglalot neztem, kemény hogy ugy kaptunk 7et hogy melle courtoisnak volt par nagy vedese is.
Felix-costa páros büntetett ahogy neztem.
Ev elejen vagyunk, de borzaszto sok az egyeni hiba. Az osszefoglalo alapjan vininek nem nagyon jott be az oldal valtas.
Felix-costa páros büntetett ahogy neztem.
Ev elejen vagyunk, de borzaszto sok az egyeni hiba. Az osszefoglalo alapjan vininek nem nagyon jott be az oldal valtas.
Ez jo gaz volt. Mintha full amatorbe nyomtuk volba, oruljunk, hogy 10 alatt volt. Nevetseges hibak voltak. Ev eleji pofonnak jo is lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez kezd ténylegesen kellemetlen lenni. Amennyit én láttam a meccsekből, semmi játékunk joncs,pont mint tavaly. Az erőnlét meg nulla.
Az egy dolog, hogy előszezon, de nem tetszik, hogy nincs győztes mentalitás és asszisztálnak ahhoz, hogy mindenki körbe pofozza őket. Ennyit jelent egy Cristiano Ronaldo. A portugált felszabta volna, hogy az Atleti oszt egy hetest és küzdött volna. A profizmus és akarás, erőnlét hiányzik a legjobban.Az pedig aggasztó, hogy nincs játék csak úgy mint tavaly.
De hát mit várjunk, ha a csapat uaz, mint eddig. Nem volt gyökeres változás, pár halványka fiatal és Hazard van itt.
Lehet magunkat nyugtatni, hogy ez csak előszezon.A focinak legalább nyomokban kellene lennie. Mindegy. Ráérünk ősztől idegeskedni. Most csak simán nem nézem ezeket az előszezon meccseket és remélem, hogy jobb lesz.
Az egy dolog, hogy előszezon, de nem tetszik, hogy nincs győztes mentalitás és asszisztálnak ahhoz, hogy mindenki körbe pofozza őket. Ennyit jelent egy Cristiano Ronaldo. A portugált felszabta volna, hogy az Atleti oszt egy hetest és küzdött volna. A profizmus és akarás, erőnlét hiányzik a legjobban.Az pedig aggasztó, hogy nincs játék csak úgy mint tavaly.
De hát mit várjunk, ha a csapat uaz, mint eddig. Nem volt gyökeres változás, pár halványka fiatal és Hazard van itt.
Lehet magunkat nyugtatni, hogy ez csak előszezon.A focinak legalább nyomokban kellene lennie. Mindegy. Ráérünk ősztől idegeskedni. Most csak simán nem nézem ezeket az előszezon meccseket és remélem, hogy jobb lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2019. július 27., szombat 7:54-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hiába előszezon ez siralmas.
Alig van ertelmes végig vitt támadásunk, ez mellé a csapatvédekezesünk gyakorlatilag nincs. Hazardon kivul olyan jatekos aki vmi váratlant meghúz gyakorlatilag nincs.
Ramosnak akkora arca jelenleg h a fel pályát elfoglalja, a teljesítmény viszont egy megye rég kiöregedett futballistaeval vetekedik.
Benzema a tavalyi formát hátrahagyva abszolút veszelytelen a kapura.
Marcelo mintha pislákolna, de ez is nagyon kevés.
Alig van ertelmes végig vitt támadásunk, ez mellé a csapatvédekezesünk gyakorlatilag nincs. Hazardon kivul olyan jatekos aki vmi váratlant meghúz gyakorlatilag nincs.
Ramosnak akkora arca jelenleg h a fel pályát elfoglalja, a teljesítmény viszont egy megye rég kiöregedett futballistaeval vetekedik.
Benzema a tavalyi formát hátrahagyva abszolút veszelytelen a kapura.
Marcelo mintha pislákolna, de ez is nagyon kevés.
Remelem Jovic serulese nem komoly, a tobbi kit erdekel. Ha huszat kapnánk is leszarnam.
- ___Samy___
Sovány közepén a csapat, ennyit jelent. Minimum kettő ember kellene, ha Iscot sikerülne végre eladni, akkor hármat.
Egyébként én ezek alapján nem várok semmit a szezontól. Ugyanaz a kilatastalan játék, cserébe amiben régen jók voltunk, most már azokból is átlag alatt. Plusz jönnek a sérülések raklap számra, nem normális.
Egyébként én ezek alapján nem várok semmit a szezontól. Ugyanaz a kilatastalan játék, cserébe amiben régen jók voltunk, most már azokból is átlag alatt. Plusz jönnek a sérülések raklap számra, nem normális.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gg lányok.
A tavalyi gyalázat után mostmár legalább amcsiban is rajtunk röhögnek.
A tavalyi gyalázat után mostmár legalább amcsiban is rajtunk röhögnek.
Ezt az ebreszto pofont hanyszor hittuk tavaly is..vagy inkabb hanyszor biztunk bennedannen írta: hu gyerekek... eloszezon vagy nem, ez gyalazatos. remeljuk, hogy ez egy hatalmas ebreszto pofon volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Azt hittem, 11-esekkel lett ennyi az eredmény...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat Viniciusban en sem bizok h kezdokent barmire is eleg lenne.
- Csabi
- Kapcsolat:
szvsz kubo és rodrygo felé is túl nagy elvárásokat támasztotok. mindkettő a castillában lesz jövőre vagy kölcsönben. mindent elmond, hogy az arsenal ellen egyik sem kapott egy percet sem. az ő idejük még nem jött el (legalábbis zz számára) ráadásul zz rodrygot középen próbálgatta inkább.
a legközelebb a poszthoz brahim állt volna , de így hogy az egész előszezonja kimarad egy hatalmas kérdés a gyerek.
viniciusban meg nem bízik eléggé az edző. szerintem ő hazard/benzema cseréje lesz inkább.
a legközelebb a poszthoz brahim állt volna , de így hogy az egész előszezonja kimarad egy hatalmas kérdés a gyerek.
viniciusban meg nem bízik eléggé az edző. szerintem ő hazard/benzema cseréje lesz inkább.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Brahim kiesett az egész előszezonra, semmit nem fog rábízni Zidane szerintem.flori írta:- vazkezt nem adjuk el
- jamest megtartjuk legalább még 1 évig
- ceballost nem adjuk kölcsönbe, mivel zz eleve nem középső kp-sként tekint rá, lehet hogy jobb oldalon hasznát vesszük
- a dráma ellenére bale marad és megkapja a jobb oldalt
Konkrétan a hideg kiráz mindegyik opciótól. Az utolsót én kizárnám, remélhetőleg egy ilyen balhé után nem csinál segget a szájából Zidane. Van két 45 millás titánunk, egy zseninek tűnő Kubo, és persze Brahim. Meg kell őket próbálni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
- vazkezt nem adjuk el
- ceballost nem adjuk kölcsönbe, mivel zz eleve nem középső kp-sként tekint rá, lehet hogy jobb oldalon hasznát vesszük
Konkrétan a hideg kiráz mindegyik opciótól. Az utolsót én kizárnám, remélhetőleg egy ilyen balhé után nem csinál segget a szájából Zidane. Van két 45 millás titánunk, egy zseninek tűnő Kubo, és persze Brahim. Meg kell őket próbálni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ManU behúzza a szerbet vagy kit, mi megvesszük Pogbát. Simplekiserik írta:Ok, kell, DE...Realista24 írta:
Kell a frissítés oda.
...én a mostani kis buta fejemmel úgy látom, hogy ZZ eredeti terveiben a Kroos-Luka-Case-Valverde 4-esből 2 lenne a pálya közepén. Ez kb állandó lenne. Eléjük tette volna a Pogba/Isco valamelyikét, vagy 442-ben Karimot. A bal szél adott, Hazard/Vini, illetve jobbra ment volna Asensio, vagy ha a meló kell/vonal szélső, akkor LV. A jobb szél, ami képlékeny lehetett ZZ-nek a fiatalok érkezése, illetve a Bale saga miatt. Most jelenleg a Pogba biznisz úszóban, de jönnek a hírek, miszerint Kubo játéka tetszik a ""vezetőségnek"", illetve Rodrygonál is előtérbe helyezte a pálya közepét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csabi írta: asensio sérülése mellett (optimistábbak márciusra írják a visszatérését) további problémát okoz zz-nek, hogy nem igazán tetszik neki vinicius játéka, és nem meri rábízni a jobb oldalt. így a következő lehetőségek jöhetnek számításba:
- vazkezt nem adjuk el
a következő napokban meglátjuk, de ezek a legvalószínűbb lehetőségek. a klub egyelőre kizárja az igazolás lehetőségét.
Az kemeny, hogy egyik se jó megoldas.
Vazquez kezdonek?
James nem szélső.
Ceballos sem.
Balenek lefott itt.
Brahim es Rodrygo.
- Csabi
- Kapcsolat:
asensio sérülése mellett (optimistábbak márciusra írják a visszatérését) további problémát okoz zz-nek, hogy nem igazán tetszik neki vinicius játéka, és nem meri rábízni a jobb oldalt. így a következő lehetőségek jöhetnek számításba:
- vazkezt nem adjuk el
a következő napokban meglátjuk, de ezek a legvalószínűbb lehetőségek. a klub egyelőre kizárja az igazolás lehetőségét.
- vazkezt nem adjuk el
Ok, kell, DE...Realista24 írta:Kell a frissítés oda.kiserik írta:
Azért várjuk meg, hogy mit bír majd Marcelo 90 perc alatt. 40-50 percet tavaly is bírt néha
Egyébként minek is kellene ennyi kp-s? ZZ eddig inkább a 4231 és a 442 felállást próbálta (meg a gyerekekkel a 4321-et). Ok, hogy az igazi védekezők nincsenek jelen, de egyáltalán nem biztos, hogy 3 kkp-s van a terveiben.
...én a mostani kis buta fejemmel úgy látom, hogy ZZ eredeti terveiben a Kroos-Luka-Case-Valverde 4-esből 2 lenne a pálya közepén. Ez kb állandó lenne. Eléjük tette volna a Pogba/Isco valamelyikét, vagy 442-ben Karimot. A bal szél adott, Hazard/Vini, illetve jobbra ment volna Asensio, vagy ha a meló kell/vonal szélső, akkor LV. A jobb szél, ami képlékeny lehetett ZZ-nek a fiatalok érkezése, illetve a Bale saga miatt. Most jelenleg a Pogba biznisz úszóban, de jönnek a hírek, miszerint Kubo játéka tetszik a ""vezetőségnek"", illetve Rodrygonál is előtérbe helyezte a pálya közepét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kell a frissítés oda.kiserik írta:Azért várjuk meg, hogy mit bír majd Marcelo 90 perc alatt. 40-50 percet tavaly is bírt néhaRealista24 írta:
A látottak és olvasottak alapján Hazard mellett van egy új Marcelónk is.
De az elmúlt 10 év tapasztalata az, hogy a középpálya a legfontosabb, ahogy írod is. Pogba, mindenáron.
Egyébként minek is kellene ennyi kp-s? ZZ eddig inkább a 4231 és a 442 felállást próbálta (meg a gyerekekkel a 4321-et). Ok, hogy az igazi védekezők nincsenek jelen, de egyáltalán nem biztos, hogy 3 kkp-s van a terveiben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema