Marianoval csatazott, akkor sérült kt meg, ezt írják most.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rocky Bal boka rándulás.Faust írta:
O is izomserules aldozata lett?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Manu eladási kenyszerben lesz, ha megveszik és még mellé behúzzák a védőt is rekord áron.Kercsó írta: Ha egy Milinkovicért 80 milliót fizet a MU, mi se ússzuk meg 160 alatt Pogbát, az tuti...
tönkretettük a piacot.
Persze nem lesz olcsó, sztem 130 plusz bónuszok nagyjából.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ha egy Milinkovicért 80 milliót fizet a MU, mi se ússzuk meg 160 alatt Pogbát, az tuti...
tönkretettük a piacot.
tönkretettük a piacot.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Pedulla: Real Madrid in hurry to close Pogba deal in the next few days, while Manchester United is willing to offer €80M plus easily achievable bonuses to Lazio for Milinkovic-Savic
-
KAG írta: Na mayoralt is csak kölcsönbe sikerült elszórni...
Érte amúgy is csak max egy zacskó szotyit kaptunk volna, így legalább hátha hoz egy normális szezont és jövőre drágábban el tudjuk adni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert ő Benő, aki nem tévedhet.Halfkey írta:Nemtudom miért kapálózol ennyire valami ellen amit rengeteg forrás egybehangzóan állít. Felõlem lehet hogy nem úgy van, de meséld már el nekem miért olyan irreális olyan kölcsönszerzõdést kötni, amit a szezon végén fizetek ki, például mert olyan dolgokhoz kötöm mint meccsek száma vagy gólok száma? Nem minden fekete fehér, szerintem a legesélyesebb hogy van még valami plusz záradék, de ha te a semmire azt hiszed hogy mindenki ugyanazt kiszopta a levegõbõl, az neked is a szíved joga.BBeno írta:
ja hogy szerinted elképzelhető hogy egy 1 éves kölcsönt az arsenal 3 évig fizet... kiszálltam. irreális a 15 millió 1 év kölcsönért egy 30 milliós ceballosért. de ha te azt hiszed el szíved joga
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nemtudom miért kapálózol ennyire valami ellen amit rengeteg forrás egybehangzóan állít. Felõlem lehet hogy nem úgy van, de meséld már el nekem miért olyan irreális olyan kölcsönszerzõdést kötni, amit a szezon végén fizetek ki, például mert olyan dolgokhoz kötöm mint meccsek száma vagy gólok száma? Nem minden fekete fehér, szerintem a legesélyesebb hogy van még valami plusz záradék, de ha te a semmire azt hiszed hogy mindenki ugyanazt kiszopta a levegõbõl, az neked is a szíved joga.BBeno írta:ja hogy szerinted elképzelhető hogy egy 1 éves kölcsönt az arsenal 3 évig fizet... kiszálltam. irreális a 15 millió 1 év kölcsönért egy 30 milliós ceballosért. de ha te azt hiszed el szíved jogaazt meg senki nem írta hogy egybe és most fizet az Arsenal.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Népszerű a spanyoloknál, ilyen egyszerű a válasz, és ilyen szánalmas...Kerlon írta:Isco itt tartását abszolút nem értem,
Posztja nincsen, nem is volt soha, ahogy ő sem volt jó 1-2 meccsnél tovább.
Szomorú.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Plusz ha megnezi, hogy ki a konkurencia meg eselye is van sokszor kezdonek lennie. 3 eve a CKM es BBC meg Isco elotte volt a sorban, most sajna gyengebb a helyzet.
az miért james hibája hogy a napoli nem akarja kifizetni az érte kért árat és hogy az atmába nem adja el perez főleg nem asensio kiesése után? ezen mit kell megértenie jamesnek?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
James ment volna Napoliba es talan Atleticoba is, nem jott ossze. Nem nyilatkozott semmit, hogy csak akkor marad itt, ha kezdo lesz. Siman lehet bevallal egy 2017-hez hasonlo szerepet. De meg eligazolhat.Kerlon írta: Isco itt tartását abszolút nem értem, Há mész meg nem tudom miért nem ment még el, miért nem érti meg, hogy top klubba kezdőnek kevés, amikor már két helyről kapott kosarat.
Amúgy durva. Bár Bale nem véletlenül maradt ki, szerintem ott egyezség közeli a helyzet, csak variálnak valamin.Anthony írta: Lassan nem marad senki a keretben, CSAK a fontos játékosok: Bale, Isco, James. Király!
Isco itt tartását abszolút nem értem, Há mész meg nem tudom miért nem ment még el, miért nem érti meg, hogy top klubba kezdőnek kevés, amikor már két helyről kapott kosarat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
Lassan nem marad senki a keretben, CSAK a fontos játékosok: Bale, Isco, James. Király!
ja hogy szerinted elképzelhető hogy egy 1 éves kölcsönt az arsenal 3 évig fizet... kiszálltam. irreális a 15 millió 1 év kölcsönért egy 30 milliós ceballosért. de ha te azt hiszed el szíved jogaazt meg senki nem írta hogy egybe és most fizet az Arsenal.
MIndig is ennyi volt és már a Lille elnöke a nyár előtt elmondta, hogy nem tudják megtartani a fizetési igényei miatt.Anthony írta: Pepe hirtelen milyen kapós lett. Már mióta írom, hogy jó megoldás lehetne, igaz az ára is borsos azért. 80 milla, wow!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
Pepe hirtelen milyen kapós lett. Már mióta írom, hogy jó megoldás lehetne, igaz az ára is borsos azért. 80 milla, wow!
Az megvan hogy ez semmiben nem cáfolja a 15 milliós hírt? Merthogy itt az idei fizetés ütemezéseket számolja, azt meg senki nem írta hogy egybe és most fizet az Arsenal.BBeno írta: pepét 5! részletben fogják fizetni annyira tele vannak. a celtices gyerekre 1 hónapja alkudnak. totálisan kizárt hogy 1 év kölcsönért opció nélkül 15 milliót adnának.
Arsenal are reportedly set to pay £20M for Nicolas Pépé this summer, the £52M will be paid in 4 £13M installments Which means that Arsenal have so far spent a total of £37M (Pépé £20M, Saliba £7M, Ceballos £4M, Martinelli £6M)