Láttam a keretet.Fenoo írta:
Case nem is utazott el a kupára.
félreérhetően írtam; a full pihenésre mondtam. vagy max. könnyített edzés csak. inkább pihenjen most, mint legyen hulla már decemberben.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 30., kedd 16:57
Láttam a keretet.Fenoo írta:
Case nem is utazott el a kupára.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 30., kedd 16:55
Kercsó írta:+1sonic írta: A tottenham kp-ja le fogja kuldeni a daralon ezt a kroos isco modric harmast. Ma sem szamithatunk tul sok jora. Remeljuk legalabb nem serul le senki.
kíváncsi vagyok Casemiro és Fede mennyire bírják majd a strapát a copa után. én még nem erőltetném őket 1 hétig... főleg Kázmérnak még járna extra szusszanás
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 30., kedd 16:53
+1sonic írta: A tottenham kp-ja le fogja kuldeni a daralon ezt a kroos isco modric harmast. Ma sem szamithatunk tul sok jora. Remeljuk legalabb nem serul le senki.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. július 30., kedd 13:28
Pad'em írta:Nem volt más, sem Casemiro, sem Valverde. Ma este szerintem az urut bedobja ha van már olyan állapotban.BBeno írta: borzasztó ez az iscomaniaja. ha ez varhato osszel akkor a tavaszi próba 10 meccsnek pont semmi ertelme nem volt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. július 30., kedd 11:51
Nem volt más, sem Casemiro, sem Valverde. Ma este szerintem az urut bedobja ha van már olyan állapotban.BBeno írta: borzasztó ez az iscomaniaja. ha ez varhato osszel akkor a tavaszi próba 10 meccsnek pont semmi ertelme nem volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 30., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. július 30., kedd 11:44
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. július 30., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. július 30., kedd 11:14
Nekem már mindegy, csak Balet vigyék el innen. Majd rájön a kopasz, olyan 10 meccs után, hogy frissíteni kell, miután 6-8 ponttal le leszünk maradva a bajnokságban... Más edzők is buktak bele, ugyanannak a csapatnak az erőltetésébe. Én nem aggódok ezen.G. V.tinho írta: mai esti kezdő, nyilván ez már a célegyenes a bajnokság előtt:
Keylor - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Isco - LV, Benzema, Hazard
hogy megújult, megfrissült a tavalyi szürke, fáradt, fásult kezdő
ya ,nem
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. július 30., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 29., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. július 29., hétfő 21:39
Azért én reménykedek, hogy valaki berobban a fiatalok közül.Tádám írta:Ha ebből a négyesből csak egy húzóember lenne, már jól járnánk, de az valószínűleg esélytelen, viszont ha kivesszük ezt a négyest, akkor ki marad?reeed_ati írta:
Brahimot szerintem bírja a kopasz, baromi rosszkor jött neki is a sérülése, de szerintem többször fogja őt használni, mint Vinit és nem is biztos, hogy rosszul járunk vele.
Lucas Vázquez.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. július 29., hétfő 21:32
Ha ebből a négyesből csak egy húzóember lenne, már jól járnánk, de az valószínűleg esélytelen, viszont ha kivesszük ezt a négyest, akkor ki marad?reeed_ati írta:Brahimot szerintem bírja a kopasz, baromi rosszkor jött neki is a sérülése, de szerintem többször fogja őt használni, mint Vinit és nem is biztos, hogy rosszul járunk vele.Fenoo írta:
Amúgy a kölcsön Vinin kívül jó lenne még Brahimnak, Kubonak és Rodrygonak is. Nem hiszem, hogy ZZ bármelyikkel is komolyabban számol és jobb lenne kölcsönadni őket egy La Liga csapatnak minthogy a 3. osztály színvonalát szokják meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 29., hétfő 21:32
Dehogy, Brahim jó lesz, kár a sérüléséért. Sokkal megbízhatóbb lehet, mint Vini. Kubonak és vagy Rodrygonak szintén lehetne játékperceket adni, ahogy tavaly Vininek. 4-ből 2-t kölcsön lehet adni, de mindent felesleges és nem is szabad. Szerintem Vininek kelle mennie, Brahimnak maradnia, a másik kettő meg függőben, de eddig eddig a japán tűnik inkább felkészültnek. A baj, hogy a jobb oldalon Lucas és James a rendelkezésre álló játékosaink.Fenoo írta:Kerlon írta: Én Vinit kölcsönadnám. 1 jó megoldásra jut 1 rossz és az sokba fog kerülni, nem elég érett a játéka, lőni meg nem tud. Jót tenne neki 1 év folyamatos játék valamelyik spanyol középcsapatban.
Igen szerintem is jó lenne neki egy kölcsön, de így Hazardnak nem lenne cseréje. Nekem csak ennyi a bajom vele. Viszont remélem valaki a földön tartja, mert nem tett jót neki szerintem, hogy tavaly annyira sztárolták. Az egyik felkészülési meccsen csak a meze volt kint, jobb oldalt meg súlytalan.
Amúgy a kölcsön Vinin kívül jó lenne még Brahimnak, Kubonak és Rodrygonak is. Nem hiszem, hogy ZZ bármelyikkel is komolyabban számol és jobb lenne kölcsönadni őket egy La Liga csapatnak minthogy a 3. osztály színvonalát szokják meg.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. július 29., hétfő 21:31
Brahimot szerintem bírja a kopasz, baromi rosszkor jött neki is a sérülése, de szerintem többször fogja őt használni, mint Vinit és nem is biztos, hogy rosszul járunk vele.Fenoo írta:
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 29., hétfő 21:26
Kerlon írta: Én Vinit kölcsönadnám. 1 jó megoldásra jut 1 rossz és az sokba fog kerülni, nem elég érett a játéka, lőni meg nem tud. Jót tenne neki 1 év folyamatos játék valamelyik spanyol középcsapatban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 29., hétfő 20:59
Én Vinit kölcsönadnám. 1 jó megoldásra jut 1 rossz és az sokba fog kerülni, nem elég érett a játéka, lőni meg nem tud. Jót tenne neki 1 év folyamatos játék valamelyik spanyol középcsapatban.Fenoo írta:Kerlon írta:
Nem is játszott jól Sampaoli alatt, erről többen is írtak itt a fórumon. Kb azt képzeld el, amit Vinicius lehozott a jobb oldalon az Atletico ellen.
Láttam játszani és egyáltalán nem volt rossz, kicsit hullámzó volt a teljesítménye az tény de ég és a föld volt Vini jobb oldali teljesítményéhez képest. Mondjuk ha már felhoztad az is halott ötlet, hogy Vini jobb oldalt játszon.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 29., hétfő 20:23
Kerlon írta:Nem is játszott jól Sampaoli alatt, erről többen is írtak itt a fórumon. Kb azt képzeld el, amit Vinicius lehozott a jobb oldalon az Atletico ellen.Fenoo írta: Rodrygo Sampaoli akatt is főleg a jobb szélen játszott és kár őt eröltetni kkp-n vagy tkp-n szerintem. Kubonak meg fekszik a tkp és jól is osztogat.
De mivel ZZ dönt ezért holnap is nézhetjük az Isco LV csodaduót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 29., hétfő 20:05
Nem is játszott jól Sampaoli alatt, erről többen is írtak itt a fórumon. Kb azt képzeld el, amit Vinicius lehozott a jobb oldalon az Atletico ellen.Fenoo írta: Rodrygo Sampaoli akatt is főleg a jobb szélen játszott és kár őt eröltetni kkp-n vagy tkp-n szerintem. Kubonak meg fekszik a tkp és jól is osztogat.
De mivel ZZ dönt ezért holnap is nézhetjük az Isco LV csodaduót.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 29., hétfő 20:03
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem