Mekkora hülyeség. Egy hazai meccs volt amikor osszehozott egy benny hill showt, de azon a meccsen is végül gólt szerzett. Szerencsétlen meccs volt. Amúgy mindig lehet ra számítani és nem csak lelkes hanem eredményes is. Jó nézni a sebbességét és a lövéseit... Lyukatt rúgott...........Kerlon írta:Az is öröm volt, amikor tavaly lyukat eúgott, elhagyta a labdát vagy el esett a lábában.Csabi írta: kar hogy Mariano nem zz haverja. öröm volt nézni ahogy tamadja a kaput meg a vedoket
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marcelo faszságából jött az egész megint. Elveszíti a fejpárbajt feljebb, reklamál, aztán lötyörészik vissza. Nacho-Varane-Odriozola tökéletesen leosztották az emberüket és hibátlanul tolódtak. Vini meg konkrétan baszott visszafutni a bal bekkel.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Kerlon írta:Itt mindenki pro eyetester.p.csabi1 írta: Mit láttunk eddig Jovictól?
semmit mert nem is játszott szinte semmit.
Várjunk még ezzel a Mariano vs Jovic összehasonlítással...
Azt észrevettem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Itt mindenki pro eyetester.p.csabi1 írta: Mit láttunk eddig Jovictól?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ebben a képben minden benne van. ZZ főleg a 4-2-3-1et használta a felkészülés alatt, ahol védekezésnél a 4 támadó áll fent és nézi, hogy gólt kapunk-e, a többiek meg ész nélkül össze-vissza futkorásznak. Túl sok az, hogy 4 ember nem vesz részt a védekezésben.
Mit láttunk eddig Jovictól?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Én nem tudom minek. Ennyiből Jovity felesleges volt. Ha itt van, akkor már belé fektetnék bizalmat.V. Mester 77 írta:Kerlon írta:
Az is öröm volt, amikor tavaly lyukat eúgott, elhagyta a labdát vagy el esett a lábában.
Ezzel együtt én akkor is itt tartanám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mester77
Kerlon írta:Az is öröm volt, amikor tavaly lyukat eúgott, elhagyta a labdát vagy el esett a lábában.Csabi írta: kar hogy Mariano nem zz haverja. öröm volt nézni ahogy tamadja a kaput meg a vedoket
Ezzel együtt én akkor is itt tartanám.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Az is öröm volt, amikor tavaly lyukat eúgott, elhagyta a labdát vagy el esett a lábában.Csabi írta: kar hogy Mariano nem zz haverja. öröm volt nézni ahogy tamadja a kaput meg a vedoket
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én sem bánnám, hogy ha maradna Mariano, bár a keret megengedett létszáma nem tudom hogy jönne ki.
Jovics eljött egy teljesen idegen környezetbe, nem beszéli a nyelvet, már az elején megsérül. Nem kiemelkedő sem a játékdtudása sem a hozzáállása. Tudjuk milyen karrier szokott lenni ezekből.
Jovics eljött egy teljesen idegen környezetbe, nem beszéli a nyelvet, már az elején megsérül. Nem kiemelkedő sem a játékdtudása sem a hozzáállása. Tudjuk milyen karrier szokott lenni ezekből.
Az volt a gáz, hogy azért kényszerült Karim 10-esbe, mert Isco rendre ténfergett valahol a pályán. Neki kellett ma 10-es poszton maradandót nyújtania. Nálam megbukott. Ismét.Yazid írta: Meglátjuk túl tudunk e lendülni azon H kb4 evig cr lőtte a csapat góljainak 80%at, már egy év letelt meg is éreztük a hiányát. Ami idegesít meg H Benz nyomja 9esbe meg 10espozicioban, ezt nem lehet bírni gyerekek, ki fog pukkani az ember. Ha Mariano maradna, biztos vele jatszatnam
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Meglátjuk túl tudunk e lendülni azon H kb4 evig cr lőtte a csapat góljainak 80%at, már egy év letelt meg is éreztük a hiányát. Ami idegesít meg H Benz nyomja 9esbe meg 10espozicioban, ezt nem lehet bírni gyerekek, ki fog pukkani az ember. Ha Mariano maradna, biztos vele jatszatnam
jó volt nézni mariano harcosságát. nem úgy nézett ki mint aki távozni szeretne
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kar hogy Mariano nem zz haverja. öröm volt nézni ahogy tamadja a kaput meg a vedoket
A poén, hogy papíron Jovic egy Benzema stílusú csatár, aki kicsit hátrébb helyezkedik, visszajár labdákért, le tudja osztani a bogyót, gyakorlatilag viszont ehhez köze sincs. Továbbra is fenntartom, hogy Felix dupla annyiért sokkal jobb üzlet lett volna.kierkegaard írta:Persze, ebből a szemszögből igen..de így utólag fenooval tudok egyetérteni. Mariano sokkal harciasabbnak tűnik míg Jovic az egy félidőnyi játéka alapján inkább tipikusan nem csinálok semmit egész meccsen csak várom, hogy belőjék a lasztit a védők mögé.Realista24 írta:
Szerintem mivel eladjuk, így van.
Ez az Öziles érában működött. A mi játékosainkhoz Benzema féle játékosok illenek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Zsenialis megallapitas volt.KovaLlos írta:Egyértelműen nem,elmúlt 10 évben Cristot éreztem csak hasonlóan gyengének,mint Jovicotkierkegaard írta: Atrakva ide.. Szerintetek volt ertelme jovic erkezesenek mikozben mariano nalunk van?
K
K
-
Persze, ebből a szemszögből igen..de így utólag fenooval tudok egyetérteni. Mariano sokkal harciasabbnak tűnik míg Jovic az egy félidőnyi játéka alapján inkább tipikusan nem csinálok semmit egész meccsen csak várom, hogy belőjék a lasztit a védők mögé.Realista24 írta:
Szerintem mivel eladjuk, így van.
Ez az Öziles érában működött. A mi játékosainkhoz Benzema féle játékosok illenek.
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Egyértelműen nem,elmúlt 10 évben Cristot éreztem csak hasonlóan gyengének,mint Jovicotkierkegaard írta: Atrakva ide.. Szerintetek volt ertelme jovic erkezesenek mikozben mariano nalunk van?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem mivel eladjuk, így van.kierkegaard írta: Atrakva ide.. Szerintetek volt ertelme jovic erkezesenek mikozben mariano nalunk van?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kierkegaard írta: Atrakva ide.. Szerintetek volt ertelme jovic erkezesenek mikozben mariano nalunk van?
Szerintem nem. Én kettőjük között nem látok sok különbséget csak annyit, hogy Mariano jobban hajt, de a nagy akarásnak sokszor nyögés a vége.