hehe írta:azért egy csúcsformában játszó alexissanchez nem kicsit jobb, mint dimaria, pusztán matematikai alapon is, hiszen a két láb több, mint az egy. azonkívül erősebb felépítésű is és nehezebben lehet eltenni az útból, jobban fedezi a labdát.
nem tudom, hogy tata kreálmánya vagy csak leszarják a játékosok, amit mond és zsigerből játszanak, mint a grundon (főleg a dél-amerikaiak), de felüdülés látni a barca kötetlen, free-flowing, free-style játékát, az évszázad hibája lett volna beskatulyázni pl neymart, aki meggyőződésem, hogy kreatívabb bárkinél a csapatból.
szerencsére a védelem továbbra is lófütyi, úgyhogy van keresnivalója annak a 2-3 csapatnak.
És a játékintelligenciája is jobb, mint az argentiné, legalábbis szerintem. Bár az kétségtelen, hogy rabonázni nem tud úgy, mint DM.
Azért a kötetlen jelző túlzás ebben a kontextusban (
), de értem, mit mondasz, szerintem Tata tényleg nagyobb szabadságot adott egy-két embernek a pályán, és szerencsére Neymar játékát sem "butította le", pedig mondjuk Titóról el tudom képzelni, hogy ezt többé-kevésbé megtette volna.
A védekezésen pedig van még mit alakítani, de azért vannak biztató jelek a tavalyi évhez képest, például a letámadás alkalmazása miatt is kevesebb teher rakódik a védelemre. Plusz itt van Bartra, aki kezd formába lendülni, ha így folytatja, szerintem több lehetőséget fog kapni, mint várnánk, meg az is sokat tesz majd hozzá a dologhoz, ha Puyol végre visszatér. (Mert nem a régi már a Kapitány, ezt elismerem, de főleg szellemi vezérként még mindig rengeteget tud adni a Barçának.)
ziro4vr írta:egy komoly barcás letámadással és legfőképp egy fullos örökös aranylabdással foghatjátok őket nem is olyan nehezen
nekünk még nagy falat lenne, de tavaszra ez változhat ha összeállunk és carlo nem ad emberelőnyt
Igaz, hogy több esélyünk lenne, mint a Tito-féle Barçának volt tavaly a Heynckes-csapat ellen, de a Bayern azért még mindig nagyon erős, ráadásul Pep szerintem tavaszra még inkább összerakja az együttest, úgyhogy megint retteghet tőlük Európa.
Nagyon megnéznék egy csúcsformában lévő Realt egy csúcsformában lévő Bayern ellen.