Elektronika
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Hmm..hát szerintem gondold meg az órát ha csak nincs valami speciális igényed rá, mert nem igazán használja ki az ember.
Amúgy nekem Garmin Vivosmart 4-em van, mint lépésszámláló/okosóra hybrid.Iszonyatosan elégedett vagyok vele.
Nagyrészt mostanában csak azt hordom.Futáshoz tökéletes.Az appje nagyon jó.Az alvás mérője szintén stimmel.
Esetleg néz meg azt is, ha nem kimondottan óra kell.
Amúgy nekem Garmin Vivosmart 4-em van, mint lépésszámláló/okosóra hybrid.Iszonyatosan elégedett vagyok vele.
Nagyrészt mostanában csak azt hordom.Futáshoz tökéletes.Az appje nagyon jó.Az alvás mérője szintén stimmel.
Esetleg néz meg azt is, ha nem kimondottan óra kell.
- ___Samy___
Apple nem kell, nem élek vele
Nekem eddig egy Huawei Band 2 Pro volt, csak sajnos egy szíjcsere során szembesültem azzal, hogy az egyik csavar a víz miatt belerohadt a karkötő szélébe, és képtelenség kiszedni. Így gondoltam váltok okos karkötőről okos órára, de már én is gondolkoztam rajta, hogy annyit nem ér, amennyiért árulják őket.
Nekem eddig egy Huawei Band 2 Pro volt, csak sajnos egy szíjcsere során szembesültem azzal, hogy az egyik csavar a víz miatt belerohadt a karkötő szélébe, és képtelenség kiszedni. Így gondoltam váltok okos karkötőről okos órára, de már én is gondolkoztam rajta, hogy annyit nem ér, amennyiért árulják őket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Milyen okosórában gondolkodsz? Illetve melyik márkában?___Samy___ írta: Van köztünk olyan, aki okosórát használ vagy otthon van a témában? Lehet, hogy vásárolni szeretnék, csak nincs meg még a pontos darab.
Nekem egy Korábbi Apple Watch stainless steel van. Szeretem, kinézetre is szép.
De amúgy totál feleslegesnek tartom mert semmit nem csinálok vele, mint okosórával. Néha számot váltok Spotify-on vele..kb ennyi. Lépésszámlálóként használom futáshoz néha, de mióta van a Garmin lépésszámlálóm, azóta már arra sem.
Számomra nem lett egy forradalmi újítás az Apple Watch. Egy drága játékszer kb.
- ___Samy___
Igazából három főbb kritérium lenne az alapdolgok mellett:Faust írta:Milyenben gondolkodsz?___Samy___ írta: Van köztünk olyan, aki okosórát használ vagy otthon van a témában? Lehet, hogy vásárolni szeretnék, csak nincs meg még a pontos darab.
ne egy napos legyen az üzemidő
legyen benne nfc (bár azt nem tudom, hogy mennyire elterjedt már MO-n az órával való fizetés)
és legyen benne gps
Aztán azt sem bánnám, ha nem aranyáron jutnék hozzá
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
En ugy tudom, hogy atall.csababarca írta: Sziasztok!
windows 10 alatt hogy tudom beállítani elsődleges videókártyát?
van egy integrált meg egy nvidia gtx 1050 benne, eszközkezelőben is látom, de ha bemegyek a kijelző beállításokba, akkor csak az integráltat mutatja.
vagy ha olyan programot használok automatikusan átáll?
régebbi win-ben át lehetett egyszerűen kapcsolni.
ZIDANE
Milyenben gondolkodsz?___Samy___ írta: Van köztünk olyan, aki okosórát használ vagy otthon van a témában? Lehet, hogy vásárolni szeretnék, csak nincs meg még a pontos darab.
- ___Samy___
Van köztünk olyan, aki okosórát használ vagy otthon van a témában? Lehet, hogy vásárolni szeretnék, csak nincs meg még a pontos darab.
- ___Samy___
Windows 10 alatt létezik olyan lehetőség, hogy a hazirendben megadott tiltasok mindegyik profilon érvényesek legyenek, kivéve a rendszergazda fiokot?
Mert a jelenleg megadott tiltasok a rendszergazdara is érvényesek.
Mert a jelenleg megadott tiltasok a rendszergazdara is érvényesek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Sziasztok!
van egy integrált meg egy nvidia gtx 1050 benne, eszközkezelőben is látom, de ha bemegyek a kijelző beállításokba, akkor csak az integráltat mutatja.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igen, sajnos úgy működik, hogy így egy pár napot ki kell húzni az ingyenes verzióval. Lemondod most, 20-án megszűnik a prémium előfizud, majd következő hónapban előfizetsz újra, addig használod az ingyenes verziót.___Samy___ írta: Nekem 20-an kell fizetni, de ha most lemondom, akkor csak megint 20-at dobja fel. Hamarabbra szerettem volna.
https://support.spotify.com/us/account_ ... ewal-date/
- ___Samy___
Nekem 20-an kell fizetni, de ha most lemondom, akkor csak megint 20-at dobja fel. Hamarabbra szerettem volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
Elvileg nem, csak úgy, ha lemondod, és azon a napon újra előfizetsz, amelyiken szeretnéd, hogy számlázzanak.___Samy___ írta: Spotifyon meg lehet valahogy változtatni a fizetési dátumot?
- ___Samy___
Spotifyon meg lehet valahogy változtatni a fizetési dátumot?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Eddig az első nap tapasztalatai alapján egész jó. Max annyi, hogy nem indul az FM16, de utánanézek
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a win10-et teljesen újraírták, nem egy meglévő rendszert toldoztak, mint a vista-7-8-8.1 esetében, ezért sokkal stabilabb, biztonságosabb és rengeteg olyan funkcionalitás már beépített, ami korábban nem volt. a legjobb pedig, hogy lesz linux kernel támogatás hamarosan, szóval már komolyabb munkára is használható lesz
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én 7-ről váltottam 10-re.gunner írta: A Windows 10-et használja valaki? Éles a váltás a 8.1-hez képest? Lehet, hogy maradi vagyok, de most szeretnék váltani
az erőszakos frissítéseket leszámítva , nincs gond. de ha engedné a garancia már ma visszaváltanék a 7-re.
8.1-ről váltott az asszony. meg van elégedve.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerezz be hozza egy SSD-t. Anélkül elég erdekes, úgy tudom.gunner írta: A Windows 10-et használja valaki? Éles a váltás a 8.1-hez képest? Lehet, hogy maradi vagyok, de most szeretnék váltani
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kapcsolat:
Inkább a Win 7-re hajaz, de klasszisokkal jobb, mint a 8-as szerintem.gunner írta: A Windows 10-et használja valaki? Éles a váltás a 8.1-hez képest? Lehet, hogy maradi vagyok, de most szeretnék váltani
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Windows 10-et használja valaki? Éles a váltás a 8.1-hez képest? Lehet, hogy maradi vagyok, de most szeretnék váltani
"And my heart will leave you never."
- Süti
Hát, ilyennel még nem találkoztam. Nézz rá esetleg valami appal a vinyóra, mennyire egészséges.
Az enyém most lesz lassan 9 éves, és játékokon, és 4k-n kívül máig bármit megcsinál, amit a jelenlegi alsó-középkategóriás laptopok. Sose vennék mást, pedig legkevésbé se érdekel, hogy milyen logo van a telefonomon, vagy a laptopomon.
Az enyém most lesz lassan 9 éves, és játékokon, és 4k-n kívül máig bármit megcsinál, amit a jelenlegi alsó-középkategóriás laptopok. Sose vennék mást, pedig legkevésbé se érdekel, hogy milyen logo van a telefonomon, vagy a laptopomon.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.