Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Eddig nem cseszett fel ZZ, de ez az LV-zés rossz vicc, amikor tele vagyunk fiatal tehetséggel. Bár arra merek fogadni, hogy Vinit nyomja majd a jobb oldalon, ami az eddig látottak alapján elég halott ötlet.
A középpályán meg gondolom dolgoznak a háttérben, de az látszik, hogy oda égetően kell valaki.
Most már hiszem, hogy ő is és a vezetőség is abban a hitben lehet, hogy az edzőkkel volt csak komolyabb baj tavaly.
A középpályán meg gondolom dolgoznak a háttérben, de az látszik, hogy oda égetően kell valaki.
Most már hiszem, hogy ő is és a vezetőség is abban a hitben lehet, hogy az edzőkkel volt csak komolyabb baj tavaly.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ebben a felállásban Isco helyett inkább LV. Rossz kimondani, de Isconak jobbszélen annyi hasznát sem vennénk mint neki.reeed_ati írta: Mára kipróbálnám ezt:
---------------Navas
Carvajal-Militao-Ramos-Marcelo
---------Casemiro--Kroos
Isco-------------------------Hazard
--------Jovic------Benzema
Kár, hogy sem Kubo, sem Rodrygo nincs a keretben, van viszont Vazquez..
Jajj de hiányzik a jobb szélre valaki és középre is. Minden megoldás csak kényszermegoldás így.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez teljesen igaz, csak nem ártana valamit előre fele is hozzátennie a játékhoz, mert az sajnos elég minimális tőle. Abszolút veszélytelen kapura, amíg oda kellett tenni CR-nek, hogy ő bevarrja, sokat ért a játéka, de így, hogy csapatként kéne több gólt szereznünk, írtó kevés lett. Szimpatikus, bírom, de eladtam volna most nyáron.kiserik írta:Azért LV mellett szól az, hogy a keretből a legmelósabb szélső. Ahol egy Hazard-Marcelo van az egyik oldalon, ott edzői szemszögből nem olyan rossz, ha a másik oldalon olyan játékos van, aki kiveszi a részét becsületesen a védekezésből is. Ugye emlékszünk a Fener második góljára például, ahol Vini gyakorlatilag cseszett visszazárni és szabadon hagyta a komplett jobb oldalunkat (ez egyébként jellemző Hazardra is). Erre LV-vel kevesebb az esély, ami taktikailag nem egy rossz dolog, főleg, ha 2 kkp-s rendszerben játszunk.Pad'em írta:
Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy idén is sokat fogjuk látni. Pláne ha Vinicius nem lesz meggyőző jobbon, egyedül még Brahimban bízhatunk, hogy robbant. LV meg megbízhatóan hozza a laposan belövöm lesz ami lesz játékát, ami valamilyen oknál fogva tetszik Zidane-nak, saját nevelés kvótát is növeli, így eladva nem lesz. Asensio offos, Rodrygo és Kubo valószínű Castillában lesznek, úgyhogy nyomatva lesz rendesen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ranézel az utazo keret kpjara es latod a problemat. Plusz LV erthetetlen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
LV mellett már nem szól semmi az ég világon, mióta itt van Kubo és Rodrygo. Egyszerűen elkellene már adni
Azért LV mellett szól az, hogy a keretből a legmelósabb szélső. Ahol egy Hazard-Marcelo van az egyik oldalon, ott edzői szemszögből nem olyan rossz, ha a másik oldalon olyan játékos van, aki kiveszi a részét becsületesen a védekezésből is. Ugye emlékszünk a Fener második góljára például, ahol Vini gyakorlatilag cseszett visszazárni és szabadon hagyta a komplett jobb oldalunkat (ez egyébként jellemző Hazardra is). Erre LV-vel kevesebb az esély, ami taktikailag nem egy rossz dolog, főleg, ha 2 kkp-s rendszerben játszunk.Pad'em írta:Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy idén is sokat fogjuk látni. Pláne ha Vinicius nem lesz meggyőző jobbon, egyedül még Brahimban bízhatunk, hogy robbant. LV meg megbízhatóan hozza a laposan belövöm lesz ami lesz játékát, ami valamilyen oknál fogva tetszik Zidane-nak, saját nevelés kvótát is növeli, így eladva nem lesz. Asensio offos, Rodrygo és Kubo valószínű Castillában lesznek, úgyhogy nyomatva lesz rendesen.reeed_ati írta: Kár, hogy sem Kubo, sem Rodrygo nincs a keretben, van viszont Vazquez..
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
El is felejthetjük a normális meccset, akiben van egy kis váratlan az nyilván kimaradt a keretből.
LV remélem kezdő lesz!
LV remélem kezdő lesz!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Brahimban én is reménykedek, elég biztató volt az előző szezon végén, sajnos ez a sérülés nagyon nem segít most.Pad'em írta:Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy idén is sokat fogjuk látni. Pláne ha Vinicius nem lesz meggyőző jobbon, egyedül még Brahimban bízhatunk, hogy robbant. LV meg megbízhatóan hozza a laposan belövöm lesz ami lesz játékát, ami valamilyen oknál fogva tetszik Zidane-nak, saját nevelés kvótát is növeli, így eladva nem lesz. Asensio offos, Rodrygo és Kubo valószínű Castillában lesznek, úgyhogy nyomatva lesz rendesen.reeed_ati írta: Kár, hogy sem Kubo, sem Rodrygo nincs a keretben, van viszont Vazquez..
Mikorra térhet vissza vajon?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Izomfáradtság. Modric.Pad'em írta: Mai keretből kimaradt Bale, James meg Mariano. Mendy még sérült, Jovic és Militao keretben, Modric viszont nincs a listán, vele nem tudom mi van. Rodrygo és Kubo nem utazik, ők a Castillában debütálnak ma
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy idén is sokat fogjuk látni. Pláne ha Vinicius nem lesz meggyőző jobbon, egyedül még Brahimban bízhatunk, hogy robbant. LV meg megbízhatóan hozza a laposan belövöm lesz ami lesz játékát, ami valamilyen oknál fogva tetszik Zidane-nak, saját nevelés kvótát is növeli, így eladva nem lesz. Asensio offos, Rodrygo és Kubo valószínű Castillában lesznek, úgyhogy nyomatva lesz rendesen.reeed_ati írta: Kár, hogy sem Kubo, sem Rodrygo nincs a keretben, van viszont Vazquez..
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mára kipróbálnám ezt:
---------------Navas
---------Casemiro--Kroos
---------------Navas
---------Casemiro--Kroos
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Courtois egy jó vétel volt ez nem kérdés szerintem.
Navasnak vannak hiányosságai, viszont az sem kérdés, hogy jobb kapus mint a belga.
Ha az ember szabad szemmel nem is látja,érdemes megnézni a kapott gólok számát és szerintem a hogyan kapott gólokét is.
Courtois a jövő lehet, így jó, hogy itt van.De jelenleg Navas bőven jobb. Még ha Navas nem is szép fiú és nem az az alsógatya, wc-papír reklámarc típus.
Navasnak vannak hiányosságai, viszont az sem kérdés, hogy jobb kapus mint a belga.
Ha az ember szabad szemmel nem is látja,érdemes megnézni a kapott gólok számát és szerintem a hogyan kapott gólokét is.
Courtois a jövő lehet, így jó, hogy itt van.De jelenleg Navas bőven jobb. Még ha Navas nem is szép fiú és nem az az alsógatya, wc-papír reklámarc típus.
- Pad'em
Mai keretből kimaradt Bale, James meg Mariano. Mendy még sérült, Jovic és Militao keretben, Modric viszont nincs a listán, vele nem tudom mi van. Rodrygo és Kubo nem utazik, ők a Castillában debütálnak ma
- ___Samy___
Mindkét szélső védő középen, leghatul. Parádé. Túl sok a szabadsága a két szélső hatvednek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szídjuk Carvajalt, de Odri is vakon van. óriási probléma lesz a védekezés, amit ZZ-nek kell orvosolni.flori írta: https://pbs.twimg.com/media/EA0bZhVXkAI ... name=large
A Fener második góljánál. Hogy lehet ez?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
szokasos szervezetlenseg hatul ahogy mindig.flori írta: https://pbs.twimg.com/media/EA0bZhVXkAI ... name=large
A Fener második góljánál. Hogy lehet ez?
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Alapvetően úgy gondolom, hogy mind a kettő top kapus, és megvannak az előnyeik és hátrányaik egymáshoz képest, hogy ki miben jobba másiknál (beívelések, reflex, magasság, 1v1 stb.), viszont a belgával valami mentálisan nincs rendben, ezért jelenleg Navast mondanám, aki magabiztosnak tűnik.
Főleg nem tetszett Courtois múltkori nyilatkozata, amikor kijelentette saját magáról, hogy mostmár mindenkinek világos kell legyen, hogy ő az elsőszámú kapus, meg tolta azt a testzsírszázalékos bullshitet...
Főleg nem tetszett Courtois múltkori nyilatkozata, amikor kijelentette saját magáról, hogy mostmár mindenkinek világos kell legyen, hogy ő az elsőszámú kapus, meg tolta azt a testzsírszázalékos bullshitet...
- ateeemadrid
Sosem volt kérdés, hogy Navas jobb kapus.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hosszú összefoglalókkal kínoztam magam eddig ami az előszezont illeti, de mindenképp Navast érzem biztosabb pontnak jelenleg. Bizonyítani lesz ideje most, hogy itt ez a sérülés, ha már maradt, éljen vele, és ha valakinél, nála vagyok a legbiztosabb, hogy 150%-ban fogja nyomni a melót, bár így is szerintem erőn felül nyomja edzésen és meccseken is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!