Ha a statisztikát akarod támadni, azt lehet, mint minden egyes statisztikát.Kerlon írta: Ezt a Pogbás paraszt vakított R24 rakta ki a facere?
Mennyire tudnám támadni, mert torz, mint Bale madridi karrierje.
De az, hogy kell, az vitathatatlan.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 1., csütörtök 21:33
Ha a statisztikát akarod támadni, azt lehet, mint minden egyes statisztikát.Kerlon írta: Ezt a Pogbás paraszt vakított R24 rakta ki a facere?
Mennyire tudnám támadni, mert torz, mint Bale madridi karrierje.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 1., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 1., csütörtök 18:25
Még lehet. Csak a Sporting szóvívője azt nyilatkozta le legutóbb, hogy "A pletykák teljesen hamisak".Realista24 írta:Ebből még bármi lehet.
Róla meg Inzaghi nyilatkozott, hogy még nem érkezett érte ajánlat. Meg, hogy igaz, hogy nyílt a a piac, de a klub csak egy nagyon komoly ajánlat esetén adja el.Realista24 írta:De sztem Savic meglesz nekik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 1., csütörtök 18:15
[@Record_Portugal] Tottenham Hotspur are now very keen to secure signing of Bruno Fernandes from Sporting Lisbon imminently. Spurs chairman Daniel Levy is now willing to pay a fee in the region of €70M to land the Portuguese midfielder this summer transfer window.M1Ö írta:Az lenne. Csak per/pill megint úgy állunk, hogy max jövőre. Ugye Bale eladhatatlansága miatt legfőképp. De most megint úgy néz ki, hogy a MU-nak nem fog össze jönni se Fernandes, se Savic.gólvonal írta:de Pogba sztem letfontossagu.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 1., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 1., csütörtök 18:09
Az lenne. Csak per/pill megint úgy állunk, hogy max jövőre. Ugye Bale eladhatatlansága miatt legfőképp. De most megint úgy néz ki, hogy a MU-nak nem fog össze jönni se Fernandes, se Savic.gólvonal írta:de Pogba sztem letfontossagu.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. augusztus 1., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 1., csütörtök 17:42
RengetegSwineherd írta: Offolnék egy kicsit. Ha nem fér bele, akkor töröljétek!
Az FB oldalon mindig ennyi volt a retardált?
Tényleg nem tudom, mert korábban nem olvastam.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 1., csütörtök 17:28
Egy nagy fenét. Nem véletlen, hogy ZZ Pogbához ragaszkodik. Egy fizikailag top, tudásban kiemelkedő 10es kell neki. Ez vagy Pogba lesz, vagy ha ő nem jön össze, akkor esetleg Karim, ha minden kötél szakad, akkor Isco, de eredetileg ő lenne a csere. Beek szerepére van egy Fedénk.BBeno írta: nekem az is elég lenne ha isco megy és beek jön.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. augusztus 1., csütörtök 17:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. augusztus 1., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 1., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:54
Komplett véleményt viszont 10meccs után mindenki alkotji fog, én se temetem addig a csapatot max azután, bár tényleg elég szarul festünkpetiamadridista írta: Az azt követő 80/81es szezon nem is lett jó.
Pontazonossággal de lemaradt a csapat a bajnoki címről. A BEK döntőben meg 1 góllal alulmaradt a Pool ellen.
Istennek hála, hogy azóta csak jobb szezonokat produkált a Real Madrid.
Na, de komolyan. Persze ótvar ez az előszezon, de óvatosan, ezek csak bratyimeccsek.
Várjuk meg az első 5-10 fordulót.
Swineherd:
Még több is volt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:51
Szerintem igen.Swineherd írta: Offolnék egy kicsit. Ha nem fér bele, akkor töröljétek!
Az FB oldalon mindig ennyi volt a retardált?
Tényleg nem tudom, mert korábban nem olvastam.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. augusztus 1., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:57
Ilyen szintu takarítás kellett volna, es az elso ZZ fele sajtótajékoztató alapján ezt is vártam.Kercsó írta:Hasonlóra gondoltam én is.___Samy___ írta: Isco mehet, és mindketto jöhet.
Mennyi a kvóta a spanyol játékosokra?
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:57
Gondolom mivel visszament Japanba es ott elt huzamosabb ideig, igy kezdodik elolrol a szamlalo.kiserik írta: Kubo lehúzott vagy 4 évet Barcelonában. Neki nem lehet állampolgárságot intézni?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:46
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem