Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 8., kedd 8:40

Realista24 írta:Na, Alexisnek lassan meszelnek. :mrgreen:
"Messi who?" - címlappal jött elő a La Cuarta újság.
Én is pont most néztem, nagy szükség van ezekre. :mrgreen:

Viszont Deulofeut sem látjuk többé Barça-mezben, mert ő meg a Valladolid elleni meccsünkre reagálva kijelentette, hogy "Minden Barça-játékos tökéletesen tud játszani Messi nélkül. Ha ő is a pályán van, az nagy pluszt ad a többieknek is, mert ő a világ legjobb játékosa, de nélküle is remekül játszik most a csapat." :D

Valdésnek meg jár a pacsi. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 8:30

Na, Alexisnek lassan meszelnek. :mrgreen:
"Messi who?" - címlappal jött elő a La Cuarta újság.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 23:30

Victor Valdés: "Pepétől jobban tartok." - A 2014 nyarán távozó kapus szavai az 'El Hormiguero' televíziós műsorban arra a kérdésre, hogy mitől fél jobban: ha Cristiano Ronaldo tizenegyesét kellene kivédenie, vagy ha Pepével lenne egyedül egy sikátorban.

óriási. :mrgreen:

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 7., hétfő 15:45

realistahuni írta:Ezt a meccset amikor néztem durván bevadászoztam anno, úgyhogy sorry, valahogy kimaradt nekem. :lol:
Így azért már más, annyi gólja van clásicon mint Varanenak :lol: na de nem baj, a kölyök megrázza magát és bólint egyet majd 26-án. B-)
Szép erény elismerni a tévedésünket. :salute:
realistahuni írta: na de nem baj, a kölyök megrázza magát és bólint egyet majd 26-án.
Remélem max.az öltözőszekrénybe bólint mérgébe..... :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 15:22

Demes írta:Bale-t most egy külön csapat készíti csak a Barca elleni meccsre, addig kikkel játszunk az neki mindegy, most azt nyomatják a fejébe hogy mit kell csinálnia majd 25ikén :D
Legalábbis remélem, viszont egy félidőt biztos kap, még ha nem is lesz kezdő. :shifty:
Ennek örülök. Oh wait :mrgreen:

Mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet ennyi kihagyás után pont a Barça ellen visszatérnie, én Carlo helyében padoztatnám, aztán ha gáz van (az lesz :mrgreen: ), akkor beküldeném DM helyett és megmondanám neki, hogy amint Valdés kapujának közelébe ér, lőjön, ahogy a Spursben csinálta. :D

Jó kis csörte lesz.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 7., hétfő 15:18

GT37 írta: Ronaldo biztosan, de Bale lehet, hogy nem fog felépülni addig, vagy ha igen, szerintem akkor sem fog feltétlenül kezdeni, úgyhogy miatta talán nem kell aggódnunk. :)
Bale-t most egy külön csapat készíti csak a Barca elleni meccsre, addig kikkel játszunk az neki mindegy, most azt nyomatják a fejébe hogy mit kell csinálnia majd 25ikén :D
Legalábbis remélem, viszont egy félidőt biztos kap, még ha nem is lesz kezdő. :shifty:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 15:05

'shutterisland írta:a bale-ronaldo duó fogja rohamozni a még mindig gyenge védelmünket
Ronaldo biztosan, de Bale lehet, hogy nem fog felépülni addig, vagy ha igen, szerintem akkor sem fog feltétlenül kezdeni, úgyhogy miatta talán nem kell aggódnunk. :)
Bár elképzelem, ahogy rávezeti a labdát Adrianóra vagy Albára... :lol: Szép lesz.
'shutterisland írta:az edzőjük mindent tud rólunk.
Ettől sokkal jobban félek, mint Robbentől vagy Ribérytől, és el is tudom képzelni, hogy Pep már most nézi az összes Barça-meccset, jegyzeteli a taktikai változtatásokat, és hamarosan kitalálja a Barça-verő stratégiát, mert szerintem ő is sejti, hogy össze fognak futni velünk a kieséses szakaszban. :'( :D
hehe írta:egyrészt pep nem tervezett soha semmit, másrészt scofield buzi.
:lol: :lol: :lol:
Santi írta:Pár másodperc kellett mire értelmeztem a mondatot, mert elsőre nem értettem hogy jön ide Pepe. :lol:
Precíz vagyok, ha a portugálra gondoltam volna, akkor azt írtam volna, hogy "Pepét". :D
Amúgy jó is lenne, ha Pepe lenne az edzőnk. :lol: Menne ám a favágás meg a kontrázás rendesen. :mrgreen:
hehe írta:én a barcának fogok drukkolni
Te áruló.

:mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 12:27

túl erősnek tűnik a bayern, én a barcának fogok drukkolni, ha összekerülnek, nem lehetnek ők az első csapat, akik címet védenek a béellben, mert nekünk kell lennünk azoknak. :D
Kép
Kép
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 12:20

nyilván arra gondoltam, hogy pep a-z-ig ismeri a klubot, a szisztémát, a játékosokat, az ő keze alatt ért össze a "csodabarca", és bár voltak apró változások a tito és tata korszakban is, azokat simán le tudja követni, mert nem voltak drasztikusak.

egyébiránt a bayern alapjáraton is jobb, mint mi, szóval csak adalék, hogy az edzőjük mindent tud rólunk.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 12:16

szerintem pep kiejtene minket a bayernnel, michael scofield is kiszökött abból a börtönből, amelyet ő tervezett. :)
egyrészt pep nem tervezett soha semmit, másrészt scofield buzi.

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 12:06

szerintem pep kiejtene minket a bayernnel, michael scofield is kiszökött abból a börtönből, amelyet ő tervezett. :)

a real - bayern viszont tényleg érdekes lenne.
viszont mivel szerintem mind a 3 csapat csoportelső lesz, azért ez még tényleg odébb van.

a közelgő klasszikuson pedig tekintve, hogy valamivel jobb formában vagyunk idén, a real formálódik, viszont a bale-ronaldo duó fogja rohamozni a még mindig gyenge védelmünket, így bár győzelmet szeretnék, x esetén sem fogok a kardomba dőlni, hiszen az azt jelentené, hogy onnantól a klasszikus(ok)tól függetlenné tettük a bajnokságot.

szerintem neymart amúgy szét fogják rúgni ramosék, nyilván rá is fog játszani ezekre a belépőkre, és sok fog múlni azon, mennyire engedi a spori.

A vén Di Natale most is meglövi azt a mennyiséget amit Sanchez,
nem tudom, mennyire ismered alexist, de ezek szerint annyira nem.
ugyanis alexis sosem volt gólerős, ellenben nagyot melózott, felvállalta a párharcokat, meg tudott bontani védelmeket, illetőleg összjátékban is lehetett rá számítani.

ha nem csalnak a transfermarktos adatok (mert lehet) akkor barcelonában 97 tétmeccsén 30 gólt és 22 gólpasszt jegyez.
ez szerintem nem gáz úgy, hogy van egy gólfelelős a csapatban, hogy sokat volt le és be cserélve ezen a 97 meccsen, és úgy, hogy mint mondottam volt, neki nem ez az elsődleges erőssége.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 7., hétfő 11:57

Most mi a baj ezzel? Nem egy hanem három méterről kotorta be........ :mrgreen:
Ezt a meccset amikor néztem durván bevadászoztam anno, úgyhogy sorry, valahogy kimaradt nekem. :lol:
Így azért már más, annyi gólja van clásicon mint Varanenak :lol: na de nem baj, a kölyök megrázza magát és bólint egyet majd 26-án. B-)

akkor nem lehet róla beszélni, vagy mi ?
Én ilyent nem mondtam, csak szerintem túl van kissé hájpolva. De ha gondolod elhagyom a topikot, de csak akkor ha egy barcás kér meg. :shifty:

és udineseben látott alexisből végre lehet kapni valamit, az meg nálam "barca szint".
végül is udineseben is odabaszott, megérte a 40 millát, 95 meccs 20 gól...oh wait. A vén Di Natale most is meglövi azt a mennyiséget amit Sanchez, pedig mögötte/mellette nincsenek Messik, Xavik Iniesták.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 10:59

Santi írta:
GT37 írta:nagyon fájna a szívem, amikor Pepet látnám a Camp Nouban a Bayern edzőjeként
Pár másodperc kellett mire értelmeztem a mondatot, mert elsőre nem értettem hogy jön ide Pepe. :lol:
En Pepe-t is megneznem a Barca edzojekent :lol: :lol:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. október 7., hétfő 10:13

GT37 írta:nagyon fájna a szívem, amikor Pepet látnám a Camp Nouban a Bayern edzőjeként
Pár másodperc kellett mire értelmeztem a mondatot, mert elsőre nem értettem hogy jön ide Pepe. :lol:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 8:54

hehe írta:azért egy csúcsformában játszó alexissanchez nem kicsit jobb, mint dimaria, pusztán matematikai alapon is, hiszen a két láb több, mint az egy. azonkívül erősebb felépítésű is és nehezebben lehet eltenni az útból, jobban fedezi a labdát.

nem tudom, hogy tata kreálmánya vagy csak leszarják a játékosok, amit mond és zsigerből játszanak, mint a grundon (főleg a dél-amerikaiak), de felüdülés látni a barca kötetlen, free-flowing, free-style játékát, az évszázad hibája lett volna beskatulyázni pl neymart, aki meggyőződésem, hogy kreatívabb bárkinél a csapatból.
szerencsére a védelem továbbra is lófütyi, úgyhogy van keresnivalója annak a 2-3 csapatnak.
És a játékintelligenciája is jobb, mint az argentiné, legalábbis szerintem. Bár az kétségtelen, hogy rabonázni nem tud úgy, mint DM. :mrgreen:

Azért a kötetlen jelző túlzás ebben a kontextusban ( :mrgreen: ), de értem, mit mondasz, szerintem Tata tényleg nagyobb szabadságot adott egy-két embernek a pályán, és szerencsére Neymar játékát sem "butította le", pedig mondjuk Titóról el tudom képzelni, hogy ezt többé-kevésbé megtette volna.

A védekezésen pedig van még mit alakítani, de azért vannak biztató jelek a tavalyi évhez képest, például a letámadás alkalmazása miatt is kevesebb teher rakódik a védelemre. Plusz itt van Bartra, aki kezd formába lendülni, ha így folytatja, szerintem több lehetőséget fog kapni, mint várnánk, meg az is sokat tesz majd hozzá a dologhoz, ha Puyol végre visszatér. (Mert nem a régi már a Kapitány, ezt elismerem, de főleg szellemi vezérként még mindig rengeteget tud adni a Barçának.)
ziro4vr írta:egy komoly barcás letámadással és legfőképp egy fullos örökös aranylabdással foghatjátok őket nem is olyan nehezen

nekünk még nagy falat lenne, de tavaszra ez változhat ha összeállunk és carlo nem ad emberelőnyt
Igaz, hogy több esélyünk lenne, mint a Tito-féle Barçának volt tavaly a Heynckes-csapat ellen, de a Bayern azért még mindig nagyon erős, ráadásul Pep szerintem tavaszra még inkább összerakja az együttest, úgyhogy megint retteghet tőlük Európa.

Nagyon megnéznék egy csúcsformában lévő Realt egy csúcsformában lévő Bayern ellen. :agree:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 8:07

azért egy csúcsformában játszó alexissanchez nem kicsit jobb, mint dimaria, pusztán matematikai alapon is, hiszen a két láb több, mint az egy. azonkívül erősebb felépítésű is és nehezebben lehet eltenni az útból, jobban fedezi a labdát.

nem tudom, hogy tata kreálmánya vagy csak leszarják a játékosok, amit mond és zsigerből játszanak, mint a grundon (főleg a dél-amerikaiak), de felüdülés látni a barca kötetlen, free-flowing, free-style játékát, az évszázad hibája lett volna beskatulyázni pl neymart, aki meggyőződésem, hogy kreatívabb bárkinél a csapatból.
szerencsére a védelem továbbra is lófütyi, úgyhogy van keresnivalója annak a 2-3 csapatnak.
Kép
Kép
Kép

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 7., hétfő 7:25

[quote="GT37"] realistahuni írta:az is ötször visszapattant hozzá majd egy méterről bekotorta. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=kufaSO6JcMg :hmmm: :mrgreen:

Most mi a baj ezzel? Nem egy hanem három méterről kotorta be........ :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 6., vasárnap 23:34

Hagyjátok már azt az Alexist semmivel nem jobb mint DM.
és akkor ha szerinted nem jobb, mint di maria (akinek a képességei egyébként elvitathatatlanok, csak az agya pici) akkor nem lehet róla beszélni, vagy mi ?

senki nem fényezte vagy hájpolta, viszont a chilei válogatottban és udineseben látott alexisből végre lehet kapni valamit, az meg nálam "barca szint".

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 22:19

GT37 írta:
Galacticos írta:fájna a szíved abban biztos vagyok, de hogy nem azért leginkább mert pep ott van hanem mert akkor ti a következő körben már nem lesztek. :D
Az nem olyan biztos. :D Bár nem mi lennénk az esélyesebbek, az tuti.

Mondjuk reménykedem benne, hogy inkább titeket sorsolnak majd össze a Bayernnel... :D
egy komoly barcás letámadással és legfőképp egy fullos örökös aranylabdással foghatjátok őket nem is olyan nehezen

nekünk még nagy falat lenne, de tavaszra ez változhat ha összeállunk és carlo nem ad emberelőnyt
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 22:13

Galacticos írta:fájna a szíved abban biztos vagyok, de hogy nem azért leginkább mert pep ott van hanem mert akkor ti a következő körben már nem lesztek. :D
Az nem olyan biztos. :D Bár nem mi lennénk az esélyesebbek, az tuti.

Mondjuk reménykedem benne, hogy inkább titeket sorsolnak majd össze a Bayernnel... :D
realistahuni írta:az is ötször visszapattant hozzá majd egy méterről bekotorta. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=kufaSO6JcMg :hmmm: :mrgreen:

Tény, hogy nem egy Neymar, de mostanában kezd feljavulni, talán állandósítani tudja azt a formáját, amit mutatott az utóbbi pár meccsen.

Vissza: