Én hibám, sorry.Süti írta: Na ha te azt látod, akkor úgy is lesz. Lehetett volna hosszabb a szabid.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Na ha te azt látod, akkor úgy is lesz. Lehetett volna hosszabb a szabid.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ez megint ugyanaz, mint amikor Di María az volt az agyatlan és ügyetlen, mert agilis, meg tudott verni embert, helyzetbe tudott kerülni egymagától. A lagymatag középszer, előre párharcokra alig vállalkozó, alacsony labdatekergő Isco az ész, a bugi meg az érett játékú.Faust írta: Jó kérdés, Rodrygo és Kubo sem elég jelenleg, de ők legalább nem botlanak el a saját lábukban, és talán nem kell őket lassan 20 évesen eltalálni a kaput. Én Swine mellett vagyok/voltam, szerintem Vini nagyon kevés, a tavalyi híg fosból kiemelkedett a lelkességével és a dinamikájával, de egyszerűen olyan hiányosságai vannak ami megengedhetetlen.
Hazard és Vinicius bal oldal, Brahim és Ödegaard jobb. Ez kellett volna.
Rodrygo és Kubo mehetnek kölcsönbe. A japánnal viszont ezzel is óvatosnak kell lenni, azt látom hogy egy rosszabb választással Halilovic szintű flop is lehet.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
De ki veszi meg Iscot es Jamest?KAG írta:Real Madrid have reportedly joined Tottenham and Man United in the bidding war for sought-after Sporting Lisbon midfielder Bruno Fernandes.
Érdekes.
Azert ha jamest ra, iscot pedig van de beek re le tudnank cserelni, minimal ráfordítással, az nagy előrelépés lenne.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Real Madrid have reportedly joined Tottenham and Man United in the bidding war for sought-after Sporting Lisbon midfielder Bruno Fernandes.
Érdekes.
Azert ha jamest ra, iscot pedig van de beek re le tudnank cserelni, minimal ráfordítással, az nagy előrelépés lenne.
ZIDANE
Jó kérdés, Rodrygo és Kubo sem elég jelenleg, de ők legalább nem botlanak el a saját lábukban, és talán nem kell őket lassan 20 évesen eltalálni a kaput. Én Swine mellett vagyok/voltam, szerintem Vini nagyon kevés, a tavalyi híg fosból kiemelkedett a lelkességével és a dinamikájával, de egyszerűen olyan hiányosságai vannak ami megengedhetetlen.
-
meg is lepődtem volna, ha nem így gondolod.
Viniciust, az egyetlen közülük akinek van jelenléte a pályán.
Rodrygo elég színtelen-szagtalan figura. Kubo ügyesen tekereg a labdával, de érdemi erőssége nincs ezen kívül, haszna nem sok lenne itt.
Rodrygo elég színtelen-szagtalan figura. Kubo ügyesen tekereg a labdával, de érdemi erőssége nincs ezen kívül, haszna nem sok lenne itt.
- ateeemadrid
Érdekes kérdés, mert Vini tavaly üde színfolt volt, viszont preseason alapján meg ő volt a leggyengébb. Kubora nyomtam én is, de Rodrygo játéka is nagyon érett a korához képest. Mindhármójukban bízok nagyon.
Plusz egyezek én is. Vini dinamikája remek, de minden másban kevés, rengeteg hibával. Nyomatni kéne orrba szájba egy kozépcsapatban.Realista24 írta:Pontosan így vagyok ezzel én is.Swineherd írta: Én Vinit nem a Castillába raknám vissza, hanem kölcsönadnám.
Hype az van, de hiányosság még több.
Kubóra szavaztam, de Rodrygo kerettagsága miatt sem sírnék.
Elképesztő meglepetés lenne számomra, ha Viniből lenne valami.
Vininek mennie kéne egy-két évre, aztán ha sikerül szintet lépnie, akkor jöhet vissza. Kubón már most látszik, hogy megérett a játékra. Nálam ő lenne a 12. ember, köröket ver LV-re.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Fernando Hierro
Már csak 5 nap ima, hogy le ne igazoljuk azt a túlárazott bohócot.....Yazid írta: Van még öt nap pogbaig, lehet imádkozni. Ha nem jön össze akkor marad a jól bevált ckm orrverzesig. Így vagy úgy frissíteni kell
Amúgy eladni még utána is eladhat az MU csak venni nem tudnak.
"Egész Spanyolország fölött felhőtlen az ég"
Kubot választottam. Jobb szélre nálam kezdő lenne. Vini viszont nagyon le van itt nézve. Vannak hiányosságai bőven, viszont amit tud, azt a keretből más nem nagyon. Arra is szükségünk lesz a szezonban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid’s Plan A vs Plan B 18/19 ssn
Paul Pogba
Goals : 16
Assists : 11
Chances : 81
Dribbles : 70
Aerials : 72
Mins : 4,012
Van De Beek
Goals : 17
Assists : 13
Chances : 71
Aerials : 27
Dribbles : 33
Mins : 4,116
Paul Pogba
Goals : 16
Assists : 11
Chances : 81
Dribbles : 70
Aerials : 72
Mins : 4,012
Van De Beek
Goals : 17
Assists : 13
Chances : 71
Aerials : 27
Dribbles : 33
Mins : 4,116
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pontosan így vagyok ezzel én is.Swineherd írta: Én Vinit nem a Castillába raknám vissza, hanem kölcsönadnám.
Vininek mennie kéne egy-két évre, aztán ha sikerül szintet lépnie, akkor jöhet vissza. Kubón már most látszik, hogy megérett a játékra. Nálam ő lenne a 12. ember, köröket ver LV-re.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nálam nem kérdés, Kubo.
Ahogy lát, amilyen gyorsan gondolkozik, gyorsan is teszi.. és mindezek mellett technikailag is pazar.
Vinit elszórnám kölcsönbe, a másik brazil meg talán a castilla, vagy ő is kölcsön.
Brahimot és Kubót tenném az első csapatba.
Ahogy lát, amilyen gyorsan gondolkozik, gyorsan is teszi.. és mindezek mellett technikailag is pazar.
Vinit elszórnám kölcsönbe, a másik brazil meg talán a castilla, vagy ő is kölcsön.
Brahimot és Kubót tenném az első csapatba.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Én Vinit nem a Castillába raknám vissza, hanem kölcsönadnám.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én is a "japánmessire" húztam. Jó barátságban van a labdával, és a tökei is a helyén vannak. Plusz pofátlanul fiatal.
Viszont a másik két srác is erősítés lesz. Nem vagyok szomorú, hogy itt vannak.
Viszont a másik két srác is erősítés lesz. Nem vagyok szomorú, hogy itt vannak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Szavazashoz: Vinicius.
Nem érdemes mar ot visszatenni a Castillaba, a másik ketto kozul meg jöjjön a jobb. Kubora nagyon kivancsi leszek, ha lehetne Isco es James ele vennem.
Nem érdemes mar ot visszatenni a Castillaba, a másik ketto kozul meg jöjjön a jobb. Kubora nagyon kivancsi leszek, ha lehetne Isco es James ele vennem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Japo egy szavazat tolem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Egyértelműen Pogba kellene elsősorban, de ezekkel a csicska angolokkal lehetetlen üzletelni. Így ha kútba fullad az egész jó lenne valakit szerezni. Nincsen középpályásunk vagy ha van támadóbb felfogású mint Isco és James. Szükség van a holland gyerekre, bár mennyire is nincs meg benne a plusz. Valakit hozni kell, mert a CKM meghalt, csere meg csak egy van nekik, így tuti kifulladunk mint a PSG...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa