Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ebből a holland srác lesz.
Pogba meg marad a helyén.
Pogba meg marad a helyén.
Van de Beek érkezése teljesen kizárja Pogbáét? Akár egy Iscot is beáldoznék ezért a duóért.
Úgy kell Nekünk a vérfeissítés, mint egy falat kenyér.
Brahim meddig sérült? Sajnálom a srácot, szerintem megkapta volna a jobbszélt, ha nem jön közbe a sérülés, na de majd Kubo lehozza.
Úgy kell Nekünk a vérfeissítés, mint egy falat kenyér.
Brahim meddig sérült? Sajnálom a srácot, szerintem megkapta volna a jobbszélt, ha nem jön közbe a sérülés, na de majd Kubo lehozza.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Yap.
Solskjær: "I have no doubt, Paul Pogba will stay at Manchester United this summer".
Solskjær: "I have no doubt, Paul Pogba will stay at Manchester United this summer".
- flori
Jaja, jogos. Snapen vagy egy ilyen ember valoban, de sztem ez nem hivatalos.
Plusz ma OGS megerositette, hogy 100%ig biztos a francia maradasaban.
Plusz ma OGS megerositette, hogy 100%ig biztos a francia maradasaban.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Elvileg snapchat es nem ista, de oficial
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kb. 10 helyen olvastam,hogy fake és 10 helyen azt, hogy a helyi hotdog-os már árulja a Pogbas mezeket.
Majd ha valami hivatalos akkor elhiszem. Láttuk a nem működő fax gép esetét is..
Majd ha valami hivatalos akkor elhiszem. Láttuk a nem működő fax gép esetét is..
- Pad'em
Ez official Pogba account? :OToniKroos írta:https://i.redd.it/9j2qphkyt8e31.jpgRemy írta:Mit tett ki?
Ennél azért több, már ha nem fake...Remy írta:Válogatott képet, BENZEMAVAL!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
https://i.redd.it/9j2qphkyt8e31.jpgRemy írta:Mit tett ki?
Ennél azért több, már ha nem fake...Remy írta:Válogatott képet, BENZEMAVAL!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Válogatott képet, BENZEMAVAL!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Van De Beek: “Real Madrid has already contacted Ajax. I can’t say anymore.”
Solskjær says he has 'no doubt' that Pogba will stay at #mufc this summer
Hááát... nyár elején a Casemiro, Kroos, van de Beek, Hazard, Benzema, vmelyik ifi * sortól nem estem volna hasra, de ez van, nyomjuk
Solskjær says he has 'no doubt' that Pogba will stay at #mufc this summer
Hááát... nyár elején a Casemiro, Kroos, van de Beek, Hazard, Benzema, vmelyik ifi * sortól nem estem volna hasra, de ez van, nyomjuk
Mit tett ki?ToniKroos írta: Na amit Pogba kitett Snapchat-re, annál egyértelműbb utalás nem is kell.. Ebből még idén Real lesz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Na amit Pogba kitett Snapchat-re, annál egyértelműbb utalás nem is kell.. Ebből még idén Real lesz
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kubitora nyomtam, nem is lepett meg h vezet, amin meglepodtem az az h a ket brazil kozul valaki hamarabb tolna Viniciust. Szerintem gyengebb, lassabbnak erzem, az 1v1-ek talan egal, de loveseknel eg es fold a difi. Plusz a jobboson total elvan veszve
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Under the advice of his agent Mino Raiola, Paul Pogba has decided to force his departure from Manchester United. The next few days will be interesting. [@Romain_Molina]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kubo egy taknyos gyerek, de úgy él a pályán mintha több év tapasztalata lenne. Nem igen akad el a labda nála egy támadasnal és a passzai is ülnek. Azt Hogy H lát a pályán nem is mondom, nagyon nagyon sajnálom H a castillaban fog kezdeni és nézhetjük lucast egész szezonban
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Na végre. Máshogy korrekt módon ezekkel nem lehet tárgyalni. Vicc. Muszáj bevetnie ezt, hogy az utolsó napokban elhozhassuk. Remélem valahogy Balet is oda tudjuk dobni nekik ezen üzleten belül.Realista24 írta: Pogba doesn’t have any injuries. He didn’t travel by choice because he’s not happy with his situation and wants to join Real Madrid. This was communicated to Solksjaer in the last training. His exit is still complicated since Woodward doesn’t want to give in. [@10JoseAlvarez]
Na, sokak alma teljesül, elkezdett lazadni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Emberek, nincs jobb oldalunk. Egy félig már beégett Asensionk van oda, aki szinte egész szezonra kiesett. Erre jött egy hatalmas tehetség, aki minden felkészülési meccsen eddig messze bíztató volt..erre meg kölcsönadnátok.
Miért?
Miért?
Realista24 írta: Pogba doesn’t have any injuries. He didn’t travel by choice because he’s not happy with his situation and wants to join Real Madrid. This was communicated to Solksjaer in the last training. His exit is still complicated since Woodward doesn’t want to give in. [@10JoseAlvarez]
Realista24 írta:Én hibám, sorry.Süti írta: Na ha te azt látod, akkor úgy is lesz. Lehetett volna hosszabb a szabid.
Érdekes egyébként hogy elkapott minket a Kubománia, ezzel együtt én is rászavaztam. Valamelyiket kölcsön kellene adni, az biztos.
Plusz ez egy újabb indok hogy inkább De Ligt kellett volna, nem Militao
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pogba doesn’t have any injuries. He didn’t travel by choice because he’s not happy with his situation and wants to join Real Madrid. This was communicated to Solksjaer in the last training. His exit is still complicated since Woodward doesn’t want to give in. [@10JoseAlvarez]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema