Nem akarok nagyon beleszólni, de brazíliában is ugyan akkora a kapu. Ott még ment Vininekdzsi91 írta:Franciáknál is ugyanakkora a kapu.wxyz írta: Nem tudom mennyi gólt rúgott pontosan Mbappe, de huszonötöt szerintem Vinicius is átlagolna a francia csapatoknak játékrendszerrel maga mögött, könnyen megfutható csapatok ellen.
Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Franciáknál is ugyanakkora a kapu.wxyz írta: Nem tudom mennyi gólt rúgott pontosan Mbappe, de huszonötöt szerintem Vinicius is átlagolna a francia csapatoknak játékrendszerrel maga mögött, könnyen megfutható csapatok ellen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igazság szerint, szerintem még mindig van 1-2 éve arra, hogy a belelátott goat teljesítményt lerakja. Ez a gyerek olyan magasra tette a lécet 18-19-20 évesen, hogy elképesztő. Lényegében még mindig csak egy tehetség korában van, mégis már top elvárások vannak vele szemben. Ez valamilyen szinten jó is, de rossz is. Nem feltétlenül kell/lehet szerintem még elvárni azt, hogy BL győzelemre vezesse a csapatát egyedül, vagy olyat tegyen le, amit sok all time player is csak idősebb korára volt képes elérni.
Én úgy gondolom, hogy bár nagyok az elvárások, még mindig abban az időben van Bappé, ahol nekünk szurkolóknak hátradőlve kell néznünk azt, hogy ez a csillogó gyémánt mit csinál a pályán.
Kritizálni kell, ha okot ad rá, viszont mértékkel.
Én úgy gondolom, hogy bár nagyok az elvárások, még mindig abban az időben van Bappé, ahol nekünk szurkolóknak hátradőlve kell néznünk azt, hogy ez a csillogó gyémánt mit csinál a pályán.
Kritizálni kell, ha okot ad rá, viszont mértékkel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
150 kapuralövésből, abból 20 üres kapura esetleg.wxyz írta: Nem tudom mennyi gólt rúgott pontosan Mbappe, de huszonötöt szerintem Vinicius is átlagolna a francia csapatoknak játékrendszerrel maga mögött, könnyen megfutható csapatok ellen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Nem tudom mennyi gólt rúgott pontosan Mbappe, de huszonötöt szerintem Vinicius is átlagolna a francia csapatoknak játékrendszerrel maga mögött, könnyen megfutható csapatok ellen.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valamint az a 40 gól, amit elrakott, az is azt támasztja alá, hogy a kapura sem olyan veszélyes, mint Vini..Swineherd írta: Nincs meg benne az a jelenlét, ami Viniben megvan.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Nincs meg benne az a jelenlét, ami Viniben megvan.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Mbappe most is olyanokat lövöldöz mellé, kapusba, amiért más játékos már minden rossznak és hülyének le van hordva.
- Mester77
dani alves a Sao Paoloban folytatja. Hivatalos.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Csak osszefog jönni ez a Barca házasság akkorRealista24 írta: Neymart a hírek szerint úgy is elengedi a PSG, ahogy ők vették Mbappét.
Egy év kölcsön + kötelező vétel, 180 millió.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymart a hírek szerint úgy is elengedi a PSG, ahogy ők vették Mbappét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Kerlon írta:Jó lesz, jó lesz. 1 év bomlasztás, aztán majd Mbappet kell kirángatni onnét.Realista24 írta: Az a PSG terve Neymarral, hogy idén marad, jövőre alacsonyabb díjért elengedik.
Gondolod, h egy nyáron elengednék őket?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
Jó lesz, jó lesz. 1 év bomlasztás, aztán majd Mbappet kell kirángatni onnét.Realista24 írta: Az a PSG terve Neymarral, hogy idén marad, jövőre alacsonyabb díjért elengedik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a PSG terve Neymarral, hogy idén marad, jövőre alacsonyabb díjért elengedik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Inter have offered Cavani a 3 year deal worth 9m per year and the chance to finish his career in China with sister club Jiangsu Suning. Cavani currently earns 17m per year at PSG. PSG are asking for 50 million euros.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kétlem továbbra is hogy visszamenne a bundásba.realistahuni írta: City ha eladja Sanét szerintem el is viszi a csövesbánatot.
Nem illik.
Oyarzabalt írták.realistahuni írta: City ha eladja Sanét szerintem el is viszi a csövesbánatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
City ha eladja Sanét szerintem el is viszi a csövesbánatot.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
lol. Te már csak tudod Márkó..Verratti on Neymar: "You can't keep a play who wants to leave"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymart offoltak megint a felkészülesi meccsre. Így ha minden igaz egy felkészülesi meccsen sem vett részt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema