'shutterisland írta:játék határokkal nélkül
google alapján emlékszek rá, bár lehet keverem, mert nem az ugrik be, hogy országok voltak, hanem olyan csapatok, hogy ezüst majmok, meg lila párducok, meg mittudomén.
egyébként nem értem, miért nem próbálkoznak be ezekkel újra, szerintem jó nézettségük lenne.
amit még bírtam (nem azt mondom, hogy annyira hiányzik, mert alig tévézek, de néhány részt azért megnéznék) az a kapcsoltam, a leggyengébb láncszem meg a régi m1-es tiszta kvíz.
sőt, az áll az alku és az activity is le tudott néha kötni.
ez a párducosdi valami teljesen más lehet
itt országok vetélkedtek, az egész azért jött létre h a WWII után az országok (főleg a franciák és a németek, de a németek egy idő után kiléptek) közeledjenek egymáshoz.
a földszinten tele van egy szekrény vhs kazikkal, 30-40 tuti van az egyes adásokkal
k*rva jó műsor volt, kár, h el lett felejtve, pár éve volt vmi fellángolás, h esetleg visszahozzák, de azt hiszem kútba esett a próbálkozás.
azért nincsenek, mert az rtl azt látja, hogy az embernek barátok közt, éjjel-nappal budapest meg ziksz-faktor kell. hol érdekli őket, hogy egy színvonaltalan szenny amit sugároznak amíg minden héten a top10 legnézetebb műsorból 7-8 az övék. bepróbálkoznának egyszer valami gondolkodást igénylő vetélkedővel, több ezren vissza se kapcsolnának soha a csatornára.
a tv2 meg próbálkozhat bármivel, epic fail a csatorna.
1 normális ilyen műsor van, a kérem a következőt.