Ezzel egyetértek, de itt Pogba marad ki egyelőre. Őt meg ha beígérték, az jó nagy faszság volt, de én az elejétől kezdve azt olvastam, hogy arra kapott ígéretet, hogy mindent megtesznek érte. Ez valószínűleg teljesült is. Az, hogy a MU nem akarta elengedni érthető, és nem is tűnik úgy, hogy Pogba most majd lázadozna, vagy nem akarna teljesíteni. Az más kérdés, hogy szerintem botrány gyenge lesz ez a MU, a keret is nulla és szerintem Solksjaer is meg fog égni, ezek után jövő nyáron nincs az az Isten, hogy ne harcolja ki az eladását a francia, de majd meglátjuk.A taktika, rendszer hiánya persze egyértelműen látszik. De ha visszakönyörgök egy edzőt, azt ajánlva neki, hogy megkap mindent, amit kér, és azt nem teljesítem, akkor az felvet kérdéseket...
A távozóknál szintén meg van kötve a vezetőség keze is. Senki nem akar elmenni, bármennyire is megvannak a jelek, hogy kívül tágasabb. Az sem megoldás, hogy ingyen elszórunk használható játékosokat, még akkor sem, ha nálunk valószínűleg sok hasznot nem hajtanak. Az viszont valószínű, hogy ettől függetlenül senki nem kötelezi ZZ-t, hogy játszassa Jamest, Balet vagy Marianot. Persze ettől még nem ideális a helyzet, mert akik most verik a tamtamot, hogy márpedig Ők maradnak és harcolnak a helyért, majd amikor ráébrednek, hogy nincs miért harcolni, nehogy jöjjön az elégedetlenség...
Jön egy B megoldás a középpályára, reméljük tud élni az eséllyel. Szerintem jobb játékos sokkal van de Beek, mint az itteni megítélése, de hiába jön, ha továbbra is be lesz betonozva Modric, Kroos és Casemiro is.
Iscohoz és LV-hez meg könnyen lehet, hogy a mester ragaszkodik, pedig elég világos, hogy Ők rendszertől függetlenül csúnyán leverik a lécet.
Pálcát nem török ZZ feje felett, mert semmi nincs még veszve, de itt nem csak a vezetőség a hibás. A piac már olyan amilyen, nem az a helyzet, hogy a Real ha hív valakit, akkor félig megvan az üzlet. Az viszont az Ő hibája, hogy a visszatérése óta nem látni a csapattól olyan együtt mozgásokat, amiket ennyi idő alatt vidáman be lehetett volna gyakorolni és a játék képe nem festene ilyen kilátástalanul.