totál árkádos az egész játék. Tipik olyannak tűnik, amit kipróbálsz, megnézel minden hőst, aztán fél-1 óra után be is fejezel.P. Krisz írta: Avengers gameplay demo.
Ez nagyon gagyi baszki.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Avengers gameplay demo.
Ez nagyon gagyi baszki.
Ez nagyon gagyi baszki.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Szuper! Köszi!Sierra írta: Egyébként nézz fel ide, illetve van még mindegyik hardvernek is külön topik (milyen VGA-t vegyek, milyen tápot vegyek stb).
Egyébként nézz fel ide, illetve van még mindegyik hardvernek is külön topik (milyen VGA-t vegyek, milyen tápot vegyek stb).
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Írtam pm-et, köszi az infókat!Santi írta: Egy normális táp egy huszas, de alsóhangon 15ezer.
Amúgy ha gondolod még megvan az előző kártyám, ami egy GTX 650 Ti.
Nem a legerősebb, de én eddig ezzel elvoltam, Sims 4-et tuti elviszi, Mafia 1-2-t azt simán fullon, a hármat nem próbáltam, de ahogy hallottam az amúgyis problémás tud lenni még erőműveken is. GTA 5-t se játszottam, de tesztek szerint mediumon megoldja.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egy normális táp egy huszas, de alsóhangon 15ezer.
Nem a legerősebb, de én eddig ezzel elvoltam, Sims 4-et tuti elviszi, Mafia 1-2-t azt simán fullon, a hármat nem próbáltam, de ahogy hallottam az amúgyis problémás tud lenni még erőműveken is. GTA 5-t se játszottam, de tesztek szerint mediumon megoldja.
- Kera
Egy gyári 360 W-os tápegység. Na az se jó semmire gondolom, akkor arra is költhetekSanti írta: Ha ott megkapod olcsóbban, akkor a 1060 6GB neked is jó választás lehet, AMD fronton meg az RX580 vagy RX590.
Ha még belefér a keretbe, akkor valamivel jobb a nemrég kijött 1660-as kártya, de lehet hogy ilyet még nem nagyon fogsz találni használtba vagy jóárban.
Meg kell nézni még azt is, hogy milyen tápegységed van. AMD-k ebben a kategóriában picit jobbak teljesítményre, ár/érték arányban is, viszont többet bezabálnak, mint a zöldek.
Vagy egy 2014-es videókáryát elbír? Hát ja, ha jól nézem akkor nem, mert 500 W körül igényelnek már ezek, ha jó dolgokat nézek Azbesztmegbaszta
Akkor előlről az egész gondolatmenet és nézhetek tápot is mi?
Mondjuk egy 600-700 W-os Cooler Master 10 k körül így első kattintásra.
- Santi
Ha ott megkapod olcsóbban, akkor a 1060 6GB neked is jó választás lehet, AMD fronton meg az RX580 vagy RX590.
Ha még belefér a keretbe, akkor valamivel jobb a nemrég kijött 1660-as kártya, de lehet hogy ilyet még nem nagyon fogsz találni használtba vagy jóárban.
Meg kell nézni még azt is, hogy milyen tápegységed van. AMD-k ebben a kategóriában picit jobbak teljesítményre, ár/érték arányban is, viszont többet bezabálnak, mint a zöldek.
- Kera
Hasonló kaliberben gondolkodom én, mondjuk 30-40 között, használtan németből. Gépet is onnan vettem, meg sok minden mást is onnan szoktam. Ott 10-20-al olcsóbbak az elektronikai cuccok. A cél annyi ami ebből a pénzből kihozható, mondjuk egy Dirt 4, full HD-ban, ha megy közepes körül annak én már örülnék. De akkor sem dőlnék a kardomba, ha csak a 2016 előtti játékok mennek. Ismétlem, nem ülnék neki játszani, csak kipróbálnék pár ikonikus, "kihagyhatatlan" játékot.Santi írta: Először is azt kell tisztáni, hogy mennyit ér meg neked a történet, mert határ a csillagos ég.
Ezután pedig azt, hogy használt piac is játszik vagy csak új, pl egy 1060 6GB viszonylag oké kártya, de még mindig 75-80ezer forint, használtan viszont 40-50 között már találni. Én is épp most vettem egyet 40-ért kéz alól.
Ha fenti kettő eldöntésre került, akkor pedig meg kell vizsgálni, hogy mi lenne a cél vele. 1080p FullHD Max grafon? Vagy medium vagy elég az is ha minimum beállításokkal eldögöc 30fps-en?
Ezek mind olyan megválaszolatlan kérdések, amit neked kell megválaszolni, mielőtt elkapkodnád a dolgot.
- Santi
Először is azt kell tisztáni, hogy mennyit ér meg neked a történet, mert határ a csillagos ég.
Ezután pedig azt, hogy használt piac is játszik vagy csak új, pl egy 1060 6GB viszonylag oké kártya, de még mindig 75-80ezer forint, használtan viszont 40-50 között már találni. Én is épp most vettem egyet 40-ért kéz alól.
Ha fenti kettő eldöntésre került, akkor pedig meg kell vizsgálni, hogy mi lenne a cél vele. 1080p FullHD Max grafon? Vagy medium vagy elég az is ha minimum beállításokkal eldögöc 30fps-en?
Ezek mind olyan megválaszolatlan kérdések, amit neked kell megválaszolni, mielőtt elkapkodnád a dolgot.
- Kera
Köszönöm, ez megnyugtató. És azt én meg tudom valahogy nézni? Nyissam fel a gépet, vagy nézzem meg milyen benne az alaplap és valahol csak leírják? Vagy úgy nézzek videókártyát, hogy melyik kompatibilis vele? És azt hogy nézem meg?69erssam írta:Ha az alaplapi foglalat megfelelő a videókártyához akkor egyszerűen egy driver telepítése után már nem az integráltat fogja használni a gép.Kera írta:
Jó, hát az integrálthoz képest nekem az, és nem olcsó dolog most se. Ahogy néztem a mai napig elmegy vele szinte bármelyik játék. Nem akarok egy 2 millió forintos gamer PC-t, csakhogy elmenjen rajta pár cucc.
A kérdésemre visszatérve, szerinted lehet az integrált mellé a dedikáltat használni, nem tudom hogy van ez.
Ha az alaplapi foglalat megfelelő a videókártyához akkor egyszerűen egy driver telepítése után már nem az integráltat fogja használni a gép.Kera írta:Jó, hát az integrálthoz képest nekem az, és nem olcsó dolog most se. Ahogy néztem a mai napig elmegy vele szinte bármelyik játék. Nem akarok egy 2 millió forintos gamer PC-t, csakhogy elmenjen rajta pár cucc.Sierra írta:
Te most a GTX 680-ra gondoltál, ami 2012-ben jött ki? az nem hiszem h a bika kategória lenne már
A kérdésemre visszatérve, szerinted lehet az integrált mellé a dedikáltat használni, nem tudom hogy van ez.
- Kera
Jó, hát az integrálthoz képest nekem az, és nem olcsó dolog most se. Ahogy néztem a mai napig elmegy vele szinte bármelyik játék. Nem akarok egy 2 millió forintos gamer PC-t, csakhogy elmenjen rajta pár cucc.Sierra írta:Te most a GTX 680-ra gondoltál, ami 2012-ben jött ki? az nem hiszem h a bika kategória lenne márKera írta: Tudomásom szerint, ha vennék egy bika videókártyát, mondjuk egy Geforce 680-at használtan
Te most a GTX 680-ra gondoltál, ami 2012-ben jött ki? az nem hiszem h a bika kategória lenne márKera írta: Tudomásom szerint, ha vennék egy bika videókártyát, mondjuk egy Geforce 680-at használtan
- Kera
Szüleimnek vettem egy Dell asztali gépet (Intel i5-2500, 8Gb RAM, és egy integrált intel vidikari).
Na és ez a videókártya arra jó kb, hogy a Zork-ot lefuttassa. Nem is játszani vettem nekik, viszont én eljátszottam a gondolattal, hogy hébe hóba valamit azért ki lehet rajta próbálni, pl. Sims 4, anyám örülne neki (talán ez menne is rajta), vagy pár korszakalkotó game közül valami (Bioschock, Mafia, GTA, stb.).
Tudomásom szerint, ha vennék egy bika videókártyát, mondjuk egy Geforce 680-at használtan akkor valahogy össze lehetne szerkeszteni a dolgokat. Ez tényleg lehetséges? Ha igen, akkor hogyan?
Na és ez a videókártya arra jó kb, hogy a Zork-ot lefuttassa. Nem is játszani vettem nekik, viszont én eljátszottam a gondolattal, hogy hébe hóba valamit azért ki lehet rajta próbálni, pl. Sims 4, anyám örülne neki (talán ez menne is rajta), vagy pár korszakalkotó game közül valami (Bioschock, Mafia, GTA, stb.).
Tudomásom szerint, ha vennék egy bika videókártyát, mondjuk egy Geforce 680-at használtan akkor valahogy össze lehetne szerkeszteni a dolgokat. Ez tényleg lehetséges? Ha igen, akkor hogyan?
- P. Krisz
South Park: The Fractured but Hole 5 euróért is elég jó ajánlat.
Ha már G2A szóba került.
https://hu.ign.com/m/g2a/50527/news/a-g ... -felelosse
Ha már G2A szóba került.
https://hu.ign.com/m/g2a/50527/news/a-g ... -felelosse
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Santi
Mondjuk nemtudom mit akarsz venni, de Steamen még tart a nagy nyári leárazás este 7-ig.
Hátha éppen akciós, amit keresel.
Többieknek egy tipp, ha már Steam és leárazás:
Sleeping Dogs: Definitive Edition - 1,99€ - ennyiért sztem ajándék
Hátha éppen akciós, amit keresel.
Többieknek egy tipp, ha már Steam és leárazás:
Sleeping Dogs: Definitive Edition - 1,99€ - ennyiért sztem ajándék
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Köszi a tippeket! Adok neki 1 esélyt, aztán maximum ha megszívom tanulópénz lesz.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Régen nekem is jól működött a g2a.
Legutóbb tavaly vettem ott párszáz forintos kulcsot, hogy nosztalgiázzak a haverokkal, (How to survive 1-2)
De volt valami macera, ugyanis a vásárlás után újra és újra és újra levonta az összeget a számláról. Nem volt nagy tétel, ezért lusta voltam foglalkozni vele. Viszont bosszantó volt, ugyanis kb. 3 hónap alatt 4-5 alkalommal kaptam az értesítőt a tranzakcióról, hogy a g2a már megint levont 700 Ft-ot a számlámról. Sajnos az én hülyeségem, hogy nem foglalkoztam a dologgal, ezért nem tudom mitől volt ez a probléma.
Illetve pár éve az ubisoft torpedózta meg az ott vásárolt kódokat, talán assassin's creed-es kulcsok lehettek, amit jópáran megszívtak. Hogy volt-e kárpótlás, nem tudom.
Én kb.10 alkalommal vásároltam onnan az évek során, ebből egyszer, legutoljára volt gond, pedig odafigyeltem, hogy jó értékeléssel rendelkező eladótól rendeljek. A játékot persze úgy is megkaptam, csak em 700-ért hanem kb. 3000 lett a végére.
Legutóbb tavaly vettem ott párszáz forintos kulcsot, hogy nosztalgiázzak a haverokkal, (How to survive 1-2)
De volt valami macera, ugyanis a vásárlás után újra és újra és újra levonta az összeget a számláról. Nem volt nagy tétel, ezért lusta voltam foglalkozni vele. Viszont bosszantó volt, ugyanis kb. 3 hónap alatt 4-5 alkalommal kaptam az értesítőt a tranzakcióról, hogy a g2a már megint levont 700 Ft-ot a számlámról. Sajnos az én hülyeségem, hogy nem foglalkoztam a dologgal, ezért nem tudom mitől volt ez a probléma.
Illetve pár éve az ubisoft torpedózta meg az ott vásárolt kódokat, talán assassin's creed-es kulcsok lehettek, amit jópáran megszívtak. Hogy volt-e kárpótlás, nem tudom.
Én kb.10 alkalommal vásároltam onnan az évek során, ebből egyszer, legutoljára volt gond, pedig odafigyeltem, hogy jó értékeléssel rendelkező eladótól rendeljek. A játékot persze úgy is megkaptam, csak em 700-ért hanem kb. 3000 lett a végére.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én még nem, de pl amíg koleszos voltam az egyik szobatársam rendszeres vásárlójuk voltLiamGallagher írta: G2A-val kapcsolatban van itt valakinek valami tapasztalata? Túl szkeptikus vagyok.