Most nyilván mindenki csalódott, a balul sikerült felkészülés miatt, picit én is, bár megmondom őszintén, nem igazán érdekelnek az eredmények, majd az igazi tétmeccseken meglátjuk mit tudunk valójában.
Pár játékosról le is maradtunk, akiket szívesen láttam volna itt..
Azt azért tudni lehetett, hogy az előző elcseszett igazolási szezonunk után, nem lehet majd mindent egy nyár alatt helyrehozni.
Talán máshogy manageltem volna a már meglévő keretet is, de nyilván azt soha nem tudjuk meg, hogy melyik lett volna a jobb irány, fifában meg minden működik
..
Azért szerintem olyan nagyon rossz helyzetben sem vagyunk, persze lesz még mit befoltozni a következő nyáron is, de közel sem megoldhatatlan.
Bízok benne, hogy azért egy VdB még beesik a nyáron, többre nem látok most sanszot.
Aztán a következő nyáron érkezhetne egy Pogba+Bappé/Sancho páros, (ha akarnak jönni, márpedig a nyilatkozatokból azért ez jön le, akkor nem fognak hosszabbítani és azért azt gondolom, hogy 1-2éves szerződéssel rendelkező játékosoknál már bőven jók az igazolási esélyeink).
Én optimistán állok hozzá a dolgokhoz, 2020-ra beteg kis kezdőnk lehet majd megint..
Idén mindent feltennék a bajnoki címre, béelből már úgy is van egy rakattal.
Nagy kérdés, hogy Zizuval mi lesz, vele vagy nélküle?, de erre hamarosan választ kapunk..