Brahim viszont elvileg vissza kéne, hogy térjen a rajtra.dannen írta: marca szerint rodrygo megserult..
Benne bízok valamiért, hátha hoz egy olyat, mint tavaly Reguli, aztán kölcsön is adhatjuk..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 14., szerda 11:54
Brahim viszont elvileg vissza kéne, hogy térjen a rajtra.dannen írta: marca szerint rodrygo megserult..
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. augusztus 14., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2019. augusztus 14., szerda 11:21
Szerintem nem alkalmas a keret a 4-2-3-1-es felállásra, eleve Case nem tud passzolni, így kezdődik. Kroos meg védekezni Pont azért is volt anno nagy húzás betenni Case-t Kroos és Modric közé, hogy a védekezés stabilizálva legyen, s Modric szabadabban tudott mozogni előre, de ő CR és Benzema visszalépései miatt sose v nagyon ritkán ment fel klasszik 10-es posztra. Isco inkább a tipikus 10-es, ahogy James is. Ők akkor játszhatnának a rendes posztjukon, ha mellettük a két szélen iszonyat robotoló embereink lennének, akik védekezni is jól tudnak. Na ilyenek nincsenek, Lucas Vazquez még teherbírásban oké, de ő erősen közepes v. az alatti szint mindenben, Vinicius ehhez habókos és inkább támadásban hasznos, nagyon más nincs is, Brahim-ból talán lehet valami még az évek alatt, passz!kiserik írta: Srácok, én meg teljesen pozitívan állok a szezonhoz. Látszik, hogy ZZ próbál változtatni a fáradt 433-on. Eddig legjobban a 2 kkp-s rendszerek jöttek be, így szerintem a 4231 lesz a végső alakzat és annak különböző, változó formái. A 2 fix kkp-vel ki lehet küszöbölni a kp lassúságát, és stabilizálni a kp-s védekezést. Egy aggasztó pontja van a keretnek, az pedig az egyik legfontosabb, a 10-es poszt (meg persze a jobb szél, de azt Vini megoldja, majd meglátjátok ). Ide lenne tökéletes Pogba, gyengébb kiadás Eriksen, nekünk meg van Isco, Karim, Hazard, Kubo, James (aki ezen a poszton tud a legjobban teljesíteni). A lényeg, hogy látni a változást, még ha egyelőre kis mértékben is, de tét meccset még nem játszottunk ZZ visszatérése óta. Én novemberig, decemberig biztosan nem írom le a csapatot, sőt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 14., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 14., szerda 10:49
atletico a barca is erosodott, hiaba kicsereltek a hatso alakzatot meg se erzi a matracos. ennyit erről. nem sirankozok de ez vanpheco írta:Pedig sanszos, hogy abban leszunk. Szeptemberben megyunk a Villarealhoz, Sevillahoz, Atletihez. Barca sem tunik annyira jonak az eloszezon alapjan, de ok jobban ki tudjak szenvedni a gyozelmeket a bajnoksagban.kodo írta:
Örülnék ha nem lennénk már szept közepén lépéshátrányban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. augusztus 14., szerda 10:37
Pedig sanszos, hogy abban leszunk. Szeptemberben megyunk a Villarealhoz, Sevillahoz, Atletihez. Barca sem tunik annyira jonak az eloszezon alapjan, de ok jobban ki tudjak szenvedni a gyozelmeket a bajnoksagban.kodo írta:Örülnék ha nem lennénk már szept közepén lépéshátrányban.pheco írta: Csak taktikus ZZ. Megvarja mig beleszaladunk egy pofonba szombaton, aztan Perez elhozza Pogbat
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 14., szerda 10:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 14., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 14., szerda 10:24
Örülnék ha nem lennénk már szept közepén lépéshátrányban.pheco írta: Csak taktikus ZZ. Megvarja mig beleszaladunk egy pofonba szombaton, aztan Perez elhozza Pogbat
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2019. augusztus 14., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. augusztus 14., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 14., szerda 8:45
Ami a tisztelet kivívásához király, csak a csapatérdek nem mindig ezt kívánja.Kerlon írta:Nekem úgy tűnik, hogy aki kicsit is nem tetszését fejezi ki, annak Zidanenál annyi.___Samy___ írta: Most már azért furdal a kíváncsiság, hogy mit kell tennie egy játékosnak ahhoz, hogy bizonyítani tudjon a franciának? Mindezt úgy, hogy meg is kapja az időt erre.
Beszarok amúgy, ha vdb-t sem hozzuk,vagy úgy senkit közepre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 14., szerda 7:50
Nekem úgy tűnik, hogy aki kicsit is nem tetszését fejezi ki, annak Zidanenál annyi.___Samy___ írta: Most már azért furdal a kíváncsiság, hogy mit kell tennie egy játékosnak ahhoz, hogy bizonyítani tudjon a franciának? Mindezt úgy, hogy meg is kapja az időt erre.
Beszarok amúgy, ha vdb-t sem hozzuk,vagy úgy senkit közepre.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. augusztus 14., szerda 7:43
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 14., szerda 7:11
ha ez így lenne, akkor ZZ kb. decemberig lenne a padon...ToniKroos írta: Valószínű Zidanenak nem kell szerintem, ő megszerezhető kategória, itt csak rajtunk múlik, hogy hozzuk-e. Zizounak Pogba, ha nem lehet, akkor senki ne jöjjön. Szerintem így van vele.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 14., szerda 5:09
Nah meg ez lenne gyonyoru, hogy gyozze meg egyebkent, a csapatunk ertelmes tamadasokat nem tud vezetni, a kp nk egy nagy nulla.Csabi írta: két szerb sportújság is azt írja, hogy jovic kölcsönbe mehet még idén nyáron, mert zz-t nem győzte meg.
a játékos környezete tagadta a hírt.
ez lenne aztán a szupergégé rodrygóval meg viniciusszal, egy pogba árát lehúztuk a wc-n.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 14., szerda 1:17
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. augusztus 14., szerda 1:01
Valószínű Zidanenak nem kell szerintem, ő megszerezhető kategória, itt csak rajtunk múlik, hogy hozzuk-e. Zizounak Pogba, ha nem lehet, akkor senki ne jöjjön. Szerintem így van vele.BlancoMark írta:Mi a kumma elet van Perezekkel? Ezt a sracot is bukjuk?Fenoo írta: VdB a PAOK elleni meccs után: "Nothing is certain yet, but there's a good chance I'll continue here."
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. augusztus 14., szerda 0:39
Mi a kumma elet van Perezekkel? Ezt a sracot is bukjuk?Fenoo írta: VdB a PAOK elleni meccs után: "Nothing is certain yet, but there's a good chance I'll continue here."
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 14., szerda 0:01
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem