5 kulcspasszt kitolt magabol ma. En a meccset sajnos nem lattam, de ertekeles alapjan is a legjobbak kozt volt.kiserik írta:Simán a csapat legjobbja volt.numberone1 írta: Odegaard kezdo, lehet figyelni egy komolyabb szinten is.
Spanyol bajnokság
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Spanyol bajnokság
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Simán a csapat legjobbja volt.numberone1 írta: Odegaard kezdo, lehet figyelni egy komolyabb szinten is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Odegaard kezdo, lehet figyelni egy komolyabb szinten is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ja nem csak azért,odáig még nem jutottam el mert végig nézem. De nagyon jó és hiánypótló értekezés ez, értelmes arcokkal.
Som i Serem!
6oat
6oat
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A barcás részt még nem néztem meg, csak a két madridit, de bármennyire is próbáltam optimistább lenni nemrég, azért egyet kell, hogy értsek velük sajnos.DinhoL írta:De jó performansz ez, köszi h beraktad
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
- RealMadridFanatic
A szavazas nem arrol szol, hogy kit szeretnel a kovetkezo bajnokkent latni.
Kicsit sem erzem magam kevesbe Real szurkolonak attol, hogy iden az a realitas a nyar es a felkeszulesi meccsek alapjan, hogy semmit nem nyerunk.
Ettol meg kettozott erovel fogok szurkolni, ilyenkor edes igazan a siker, amikor mindenki leirja a csapatot.
Persze ettol meg nem tudok rozsaszin szemuvegen keresztul vizsgalodni. Sok a hianyossag, nincs osszhang, nem tunik ehesnek a tarsasag es taktikailag sehogy nem allunk. Egyenileg meg mar nem vagyunk mindenki elott. Gratisz egy olyan Barca az ellenfelunk, akik felgozzel is hozza a neccesnek tuno meccseket kis tulzassal, mert Messit a legtobb kis- es kozepcsapat nem tudja 90 percig tartani.
Van meg egy Atma, akik mondjuk szerintem nem erosodtek, de evek ota ugyanazt jatszak, sikerrel. Az O focijukba konnyebb beilleszteni uj elemeket, de bizok benne, hogy a teljesen felforgatott vedelmuk mar nem lesz olyan stabil.
Kicsit sem erzem magam kevesbe Real szurkolonak attol, hogy iden az a realitas a nyar es a felkeszulesi meccsek alapjan, hogy semmit nem nyerunk.
Ettol meg kettozott erovel fogok szurkolni, ilyenkor edes igazan a siker, amikor mindenki leirja a csapatot.
Persze ettol meg nem tudok rozsaszin szemuvegen keresztul vizsgalodni. Sok a hianyossag, nincs osszhang, nem tunik ehesnek a tarsasag es taktikailag sehogy nem allunk. Egyenileg meg mar nem vagyunk mindenki elott. Gratisz egy olyan Barca az ellenfelunk, akik felgozzel is hozza a neccesnek tuno meccseket kis tulzassal, mert Messit a legtobb kis- es kozepcsapat nem tudja 90 percig tartani.
Van meg egy Atma, akik mondjuk szerintem nem erosodtek, de evek ota ugyanazt jatszak, sikerrel. Az O focijukba konnyebb beilleszteni uj elemeket, de bizok benne, hogy a teljesen felforgatott vedelmuk mar nem lesz olyan stabil.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Victor írta: Marcán is van egy játékosokra is kiterjedő szavazás, érdemes megnézni az eredményeket... nem csak mi vagyunk pesszimisták. 2632 szavazóból 69% arra szavazott, hogy semmit nem nyerünk idén
Mert a bajnokságnak és a kupáknak is csak jövőre lesz vége.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Barcáa nyomtam, mert úgy érzem, hogy erősebbek, jobbak, szerencsésebbek stb...ettől nem szurkolhatok a Realnak? Az EB-n sem Magyarországra szavaztam volna, mégis nekik szorítottam...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Marcán is van egy játékosokra is kiterjedő szavazás, érdemes megnézni az eredményeket... nem csak mi vagyunk pesszimisták. 2632 szavazóból 69% arra szavazott, hogy semmit nem nyerünk idén
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem lattam sokat az eloszezon meccseibol, de amikor lattam Hazard szepen megverte a vedoit, Benzzel ment neha a bugi. Tole nem tartok, hogy nem valik be. Annyi lesz vele a baj, hogy sokszor a passz lehetoseget fogja keresni loves helyett es ez Ce nelkul bajos lesz Vinivel es KarimmalCsabi írta:mondjuk hazard nálam az előszezon alapján nem tartozik a pozitívum kategóriájába.pheco írta: Mondjatok Hazardon kivul pozitivumot a csapatrol, ami miatt nagyon bizni lehetne a bajnoki cimben.
De en is magunkra nyomtam
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk hazard nálam az előszezon alapján nem tartozik a pozitívum kategóriájába.pheco írta: Mondjatok Hazardon kivul pozitivumot a csapatrol, ami miatt nagyon bizni lehetne a bajnoki cimben.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jolvan meggyoztel, behuzzukRealista24 írta:Ez kérdés?pheco írta: Mondjatok Hazardon kivul pozitivumot a csapatrol, ami miatt nagyon bizni lehetne a bajnoki cimben.
JAK vagyis na, KAK.
James és a Real újra követik egymást.
Sosem értem az ilyen szavazásokat. Ki fogja nyerni a meccset? Mi! Ki fogja nyerni valamelyik kupát? Mi! Ez nálam ennyire egyszerű. Azért szurkolok, azért ülök le a TV elé, hogy a csapatunkat nyerni lássam, ha van rá esély, ha nincs.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
#KAKpheco írta: Mondjatok Hazardon kivul pozitivumot a csapatrol, ami miatt nagyon bizni lehetne a bajnoki cimben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez kérdés?pheco írta: Mondjatok Hazardon kivul pozitivumot a csapatrol, ami miatt nagyon bizni lehetne a bajnoki cimben.
JAK vagyis na, KAK.
James és a Real újra követik egymást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Lehet úgy is szurkolni, hogy az ember az erőviszonyokat helyén kezeli. Attól, hogy valaki nem hisz a csapata végső győzelmében, még ugyanúgy szeretheti azt. Véleményem szerint, ilyen előjelek, csapatösszetétel, stb. stb. mellett nagyon csodálkoznék, ha a katalánok ÉS a colchonerok nem végeznének előttünk. Ez persze nem jó. De bízzunk abban, hogy folyamatosan fejlődni tudunk és végre meg tud újulni egyszer a csapat.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Veretlen aranykupa. Én is abban hiszek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa