Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kubot a Mallorcaba adjuk kölcsön a hírek szerint.
Mivel ZZ nem számít rá így jó döntés a kölcsönadása szerintem.
Mivel ZZ nem számít rá így jó döntés a kölcsönadása szerintem.
Majd Jovity lehozza azt is.
Esélytelen, hogy elengedjék, amikor így is eggyel kevesebben vannak a középpályán és már nem pótolhatják.kodo írta: Miota bezart az angol piac semmi hir Pogbarol?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Miota bezart az angol piac semmi hir Pogbarol?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy mazsa tegla tarsasagaban, utban a szajna fenekere?Realista24 írta:Azt olvastam hogy mehet ha Neymar zsákban van.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor is inkabb rodryt vagy vinit kene kitolni.Realista24 írta:Azt olvastam hogy mehet ha Neymar zsákban van.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
Esetleg Marianot.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt olvastam hogy mehet ha Neymar zsákban van.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fake, saját maga cáfolta.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
brahim második sérülése márr összességében a 8. sérülés az előszezon kezdete óta.
-
Kerlon írta:Meglepődnék, mert Correanál 50 milliókról írtak eddig.Fenoo írta: A Milan vinné Marianot ha Correat nem sikerül leigazolniuk. Árat nem írtak, de gondolom a szokásos 2 zacskó szotyi és egy lyukas pöttyös labda lesz az ajánlat.
Igen az 50 milliót sokallják, ezért gondolom, hogy a jóval kevesebbre becsült Marianoért se adnának valami sokat. Mondjuk egy 30 millióért elengedném.
Meglepődnék, mert Correanál 50 milliókról írtak eddig.Fenoo írta: A Milan vinné Marianot ha Correat nem sikerül leigazolniuk. Árat nem írtak, de gondolom a szokásos 2 zacskó szotyi és egy lyukas pöttyös labda lesz az ajánlat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
A Milan vinné Marianot ha Correat nem sikerül leigazolniuk. Árat nem írtak, de gondolom a szokásos 2 zacskó szotyi és egy lyukas pöttyös labda lesz az ajánlat.
- Mester77
Lehet Jaaa. RMCF volt. Igen, elnézéstRealista24 írta:Hehe lábában? Sztem kevered.Mester77 írta: Egyébként meg legjobb tudomásom szerint, itt rajtam kívül talan H.E.H.E. lábában van több profi mérkőzés, ennek ellenére én itt sosem beszéltem senkivel kioktatóan, sem lekezelően. Nem mintha ez okot adna rá, csak lehet nagyobb rálátása van az embernek ha nem csak hírből ismeri a futballt. Te meg itt flegmazol..
Mindegy. Szerintem amúgy húzni fogjuk és szar játék lesz.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem a 2017 tavaszi jatek megtette Kar, hogy azota is azt probalja ZZ jatszatni, csak nincs Ce es mindenki 2 evvel oregebb lett.G. V.tinho írta:annyira phasza lenne, ha egyszer úgy tarolnánk le a világot, hogy közben űrfocit tolunk.
nyugodtan tegye a szívére a kezét mindenki, évtized óta erre várunk
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hehe lábában? Sztem kevered.Mester77 írta: Egyébként meg legjobb tudomásom szerint, itt rajtam kívül talan H.E.H.E. lábában van több profi mérkőzés, ennek ellenére én itt sosem beszéltem senkivel kioktatóan, sem lekezelően. Nem mintha ez okot adna rá, csak lehet nagyobb rálátása van az embernek ha nem csak hírből ismeri a futballt. Te meg itt flegmazol..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezzel en is egyetertek. Peldaul Llorentet megtartottam volna. Senkit nem zavart a keretben, viszont Casemiron kivul o az egyetlen kozeppalyasunk aki vedekezesben hasznalhato volt, talan jobbanis mint a brazil. De ez Zidane hulyesege. Reguilon es Ceballos kolcsonadasat megertem, mert jo fejlodesi lwhetoseg pl a Sevillaban kezdonek lenni, vagy a 14 masodpernyi Real jatek helyett az arsenalban a rotacio resze lenni. Plusz Ceballos szerepere meg ra lehet fogni hogy van a keretben par masik jatekos...Jim írta:mert ők a fiatalok, a piacképesebbek, őket könnyű volt eltakarítaniSteve írta: Akik jobbak voltak a B emberek közül, azt eladják kölcsönbe.
Akiktől szabadulni kellene azokat nem tudják elboltolni.
Közben a keret kiöregedett.
értem, hogy nem Ceballos Llorente és Reguilón fogja megváltani a világot
de egy új csapat építését én úgy kezdtem volna, hogy a fiatalokat
és pár rutinos arcot, + a kezdőbe igazolok legalább 3 játékost
nem a padot kezdem el kicserélni, főleg hogy voltak ott használható emberek
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nyerhetünk szarral... Nekem legalábbis nem kellene a szimpi Tottenham szerű hátba veregetès.
Ha nyerünk rossz játékkal (nem szerencsével és bírókkal), akkor ráérünk foglalkozni a girigurival.
Ha nyerünk rossz játékkal (nem szerencsével és bírókkal), akkor ráérünk foglalkozni a girigurival.
- Mester77
Egyébként meg legjobb tudomásom szerint, itt rajtam kívül talan H.E.H.E. lábában van több profi mérkőzés, ennek ellenére én itt sosem beszéltem senkivel kioktatóan, sem lekezelően. Nem mintha ez okot adna rá, csak lehet nagyobb rálátása van az embernek ha nem csak hírből ismeri a futballt. Te meg itt flegmazol..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mester77 2019. augusztus 17., szombat 12:17-kor.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Mester77
Én meg Téged bírlak.. feltettem egy kérdést. Nem kötelező válaszolni rá. Ha meg ilyen nehéz, akkor plane.
Szerintem meg érdekes téma.
Szerintem meg érdekes téma.