Spanyol bajnokság
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Spanyol bajnokság
Engem ez zavart be:
Your loan agreement was publicised as being for one season, but Real Sociedad say that it will last two years, how do you explain it?
"The idea is to be here for two years."
Ez egy Marca-nak adott interju.
Your loan agreement was publicised as being for one season, but Real Sociedad say that it will last two years, how do you explain it?
"The idea is to be here for two years."
Ez egy Marca-nak adott interju.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
igen hakimire gondoltam, meg ugye szó volt itt odegaardról is és nem olvastam végig a topicot.
Nagyon meglepődtem volna ha cebát két évre adtuk volna kölcsön.
Nagyon meglepődtem volna ha cebát két évre adtuk volna kölcsön.
Mi az hogy Ceballos is? Nemhogy ő, de senki más se ment 2 évre. Hakiminek volt egyedül 2 éves szerződése.kierkegaard írta: ceballos is két évre ment? azt hittem, hogy 1. wtf.
-
ceballos is két évre ment? azt hittem, hogy 1. wtf.
Igen, jövő nyárig tart a szerződése. A bejelentés előtt 2 évet pletykáltak, amiatt lehet félreértés.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
El Real Madrid C. F. y la Real Sociedad han acordado la cesión del jugador Martin Odegaard para la próxima temporada, hasta el 30 de junio de 2020. linkwxyz írta: 1 évre lett kölcsönadva.
-
wxyz írta: 1 évre lett kölcsönadva.
2 vagy inkább 1+1 mert az első év után, ha mindhárom fél boldog akkor marad még 1 évet. De az eredeti terv az, hogy 2 évig marad, ezt Odegaard is lenyilatkozta. Nyilván, ha itt számítanak rá akkor visszatér.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sonic, én is úgy tudom egy évre ment oda. Kiváncsi leszek azért mit alakít, ha tényleg ekkora spíler az mostmár fel kell tűnjön mindnekinek. Szem előtt lesz eléggé.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sonic
Volt vele egy interju en onnan emlekszek hogy mintha azt mondta volna hogy a kovetkezo 2 evre ment kolcsonbe oda. De ha rosszul emlekszek akkor elnezest. Ha 1 ev akkor annal jobb.wxyz írta: Teljesen felesleges neki ez az év. Első félidőben kapcsolgattam, másodikat láttam teljesen. Nem változott semmi a holland ligához és a Castillához képest. Ugyanazt a kiemelkedően magabiztos, előre sokat vállaló játékot hozta itt is. Jobb játékos, mint Kroos. Már itt kellene játszania.
1 évre lett kölcsönadva.
En is itt tartottam volna mar iden is, de nem mi dontunk. Ez van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hihetelten,hogy egy hszt nem tudsz megírni anélkül,hogy ne próbálj meg vitát generálni.wxyz írta: Jobb játékos, mint Kroos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Teljesen felesleges neki ez az év. Első félidőben kapcsolgattam, másodikat láttam teljesen. Nem változott semmi a holland ligához és a Castillához képest. Ugyanazt a kiemelkedően magabiztos, előre sokat vállaló játékot hozta itt is. Jobb játékos, mint Kroos. Már itt kellene játszania.
1 évre lett kölcsönadva.
1 évre lett kölcsönadva.
- sonic
Szerintem nagyon ne szamits ra mert 2 evre adtuk kolcson, nem hiszem hogy jovo nyaron visszajon a norveg. Hakimi-hez hasonlo helyzet. Odegaard majd 2 ev mulva varhato inkabb, ha addig toretlenul fejlodik.Faust írta: Ceballost szerintem elfelejthetjuk, amig ZZ az edzo. Odegaardot nagyon varom, szemely szerint hoztam volna most is, viszont kell neki meg ez az ev a Ligaban.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ezek az állat spanyol bírók. Most is milyen semmire adott már büntetőt a Granadanak, és sztem amit Gameiro kihagyott a Sociedad ellen sem volt az. Ott az a kurva var és nem nézik meg utólag. Bezzeg percekig megy a vita a játékosokkal. Ilyen fafejű csürhét, az ész megáll
Ceballost szerintem elfelejthetjuk, amig ZZ az edzo. Odegaardot nagyon varom, szemely szerint hoztam volna most is, viszont kell neki meg ez az ev a Ligaban.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
remélem ő és ceballos is kiteljesedik idén, és jövőre mindketten visszajönnek. akkor nem kell sokat agyalni a kp megerősítésén.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Megérdemelték a denevérek, ilyen szánalmas módon buszozni otthon egy Sociedad ellen...Csabi írta: mi a szar volt itt is a hossazbbításban?
- sonic
5 kulcspasszt kitolt magabol ma. En a meccset sajnos nem lattam, de ertekeles alapjan is a legjobbak kozt volt.kiserik írta:Simán a csapat legjobbja volt.numberone1 írta: Odegaard kezdo, lehet figyelni egy komolyabb szinten is.
Simán a csapat legjobbja volt.numberone1 írta: Odegaard kezdo, lehet figyelni egy komolyabb szinten is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Odegaard kezdo, lehet figyelni egy komolyabb szinten is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK