Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hazard talán jó hatással lesz balere. Lenne egy prime HBB-nk azért az ütne.
Neymart én nem akarom ide pedig nagyon úgy nézki,hogy perez elhozza nekünk ha tudja.
Most oké nézzük el neki,hogy egy gyökér de ha azt nézzük,hogy Zidane kért egy pogbát aki elvileg 160körül van és akkor Perez előadja majd neki,hogy bár pogbára nincs pénz itt egy neymar 200ért használd egészséggel lehet megint megunja a kis érzékeny lelkű francia mesterünk
Neymart én nem akarom ide pedig nagyon úgy nézki,hogy perez elhozza nekünk ha tudja.
Most oké nézzük el neki,hogy egy gyökér de ha azt nézzük,hogy Zidane kért egy pogbát aki elvileg 160körül van és akkor Perez előadja majd neki,hogy bár pogbára nincs pénz itt egy neymar 200ért használd egészséggel lehet megint megunja a kis érzékeny lelkű francia mesterünk
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Curtis: tényleg amúgy olyan feje van, mint aki 3 bl-t nyert már velünk, érdekes.
Odri: nagyon gyenge, mint aki egy szinttel lejjebb van a többieknél. Katona mehet helyette, jövőre meg Hakimi.
Varane-Ramos: szarrányert páros, ha szar van, fel tudnak pörögni és akkor jön ki a klasszis, alapból viszont repülő üzemmódban tolják, elég veszélyes.
Marcelo: messze a legtechnikásabb játékosunk, de futni, helyezkedni már nem is tud meg nem is akar. Mendy remélem nem lesz sérülékeny.
Casemiro: meccs egyik legjobbja volt, jó helyezkedés, szerelések, passzolni is egész jól passzolt ma.
Kroos: ugyanaz mint a belső védők, alap módban lassú és körülményes, ha szorul a hurok, kijön a klasszisa.
Modric: kevés már, ha ránézel nem egy aranylabdást látsz, hanem egy haknizó öreget.
Vino: cuki gyerek, de kevés. az ilyen képességű játékosok más elit csapatokban max időhúzó vagy frissítő cserék.
Bale: ha motivált, Hazard mellett messze a legjobb szélsőnk, erre érdemes ZZnek figyelnie.
Benzema: gólt lőtt, mikor volt társ ment a zsuga is, nem Vino meg Bale lesz a körömpassz haverja az biztos.
Isco: ma jó volt, szopató üzemmód Karimmal.
Lucas: gólt lőtt, vannak véletlenek.
Jovic: hát ez a csávó szerintem itt meg fog bukni.
Odri: nagyon gyenge, mint aki egy szinttel lejjebb van a többieknél. Katona mehet helyette, jövőre meg Hakimi.
Varane-Ramos: szarrányert páros, ha szar van, fel tudnak pörögni és akkor jön ki a klasszis, alapból viszont repülő üzemmódban tolják, elég veszélyes.
Marcelo: messze a legtechnikásabb játékosunk, de futni, helyezkedni már nem is tud meg nem is akar. Mendy remélem nem lesz sérülékeny.
Casemiro: meccs egyik legjobbja volt, jó helyezkedés, szerelések, passzolni is egész jól passzolt ma.
Kroos: ugyanaz mint a belső védők, alap módban lassú és körülményes, ha szorul a hurok, kijön a klasszisa.
Modric: kevés már, ha ránézel nem egy aranylabdást látsz, hanem egy haknizó öreget.
Vino: cuki gyerek, de kevés. az ilyen képességű játékosok más elit csapatokban max időhúzó vagy frissítő cserék.
Bale: ha motivált, Hazard mellett messze a legjobb szélsőnk, erre érdemes ZZnek figyelnie.
Benzema: gólt lőtt, mikor volt társ ment a zsuga is, nem Vino meg Bale lesz a körömpassz haverja az biztos.
Isco: ma jó volt, szopató üzemmód Karimmal.
Lucas: gólt lőtt, vannak véletlenek.
Jovic: hát ez a csávó szerintem itt meg fog bukni.
Nem illik.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Úgy legyen. Akkora csönd van, hátha jót jelent. Most már nem érdekel, jöjjön Pogba és Neymar az utolsó pillanatokban, hadd kapjon gutaütést az összes katalán bohóc.dzsi91 írta:PogbaYazid írta: kivancsi leszek modric helyett ki lesz, valverde, isco vagy james.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
PogbaYazid írta: kivancsi leszek modric helyett ki lesz, valverde, isco vagy james.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
kivancsi leszek modric helyett ki lesz, valverde, isco vagy james.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
béla, benzema, curtois, CASEMIRO, kroos, ramos, varane jó meccset hoztak le. modric, marcelo teljesítménye továbbra is a béka segge alatt, odriozola meg egy nagy facepalm volt ezen a meccsen. szerencsére militao rengeteget játszott jobb szélen a portóban.
viniciusnak is fel kell javulni, mert egyelőre a tavalyi szintjét se éri el.
viniciusnak is fel kell javulni, mert egyelőre a tavalyi szintjét se éri el.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Oké, elfogadom, de akkor legyenek ezentúl következestesek.Buitre írta: "The new regulations are clear," Andujar Oliver told Radio MARCA. "A tackle from behind on the Achilles tendon is a direct red card, which is what happened between the Croatian and Suarez."
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
Igen. CsuiSuarezre. Lassan 20 év alatt én nem emlékszek ilyenre,hogy egy ilyen elkésett belépőre piros járt volna. De gondolom meccs előtt vezették be a szabalyt.
A történet szerintem annyi,hogy a bíró megint kompenzalni akart mint oly sokszor a mi meccseinken. Kicsit hőbörögnek a szurkolók vagy a játékosok ezek meg már azt sem tudják merre vannak háttal.
A történet szerintem annyi,hogy a bíró megint kompenzalni akart mint oly sokszor a mi meccseinken. Kicsit hőbörögnek a szurkolók vagy a játékosok ezek meg már azt sem tudják merre vannak háttal.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Itt az uruk-ra gondoltal, gondolom.dzsi91 írta:Kár hogy suareztől millió ilyet láttam piros nélkül.Buitre írta: "The new regulations are clear," Andujar Oliver told Radio MARCA. "A tackle from behind on the Achilles tendon is a direct red card, which is what happened between the Croatian and Suarez."
Szerintem is eros volt a piros egybol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez jobb volt, mint vártam, igaz csak a kiállítás után szívták fel magukat.
Ceballos ha megedződik Angliában kumma jó erősítés lenne a középpályán jövőre.
Ceballos ha megedződik Angliában kumma jó erősítés lenne a középpályán jövőre.
- dzsi91
Kár hogy suareztől millió ilyet láttam piros nélkül.Buitre írta: "The new regulations are clear," Andujar Oliver told Radio MARCA. "A tackle from behind on the Achilles tendon is a direct red card, which is what happened between the Croatian and Suarez."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez az utóbbi két évben nem nagyon jött össze. Minden csapat előbb jött rá Danilo és Morata eladása óta, hogy nem érnek ennyit, mint mi. Azért van itt még James, Bale, Isco...dzsi91 írta: Viniciuszt szerintem még addig kéne eladni amíg megvan a hype meg kapja a 92es fut kártyákat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
"The new regulations are clear," Andujar Oliver told Radio MARCA. "A tackle from behind on the Achilles tendon is a direct red card, which is what happened between the Croatian and Suarez."
- dzsi91
Tökéletes szezon kezdet. 10 emberrel szépfoci viszonylag magabiztos játék. Balfasz bíró sem bírt velünk.
Modric-Marcelo vonal már nem lehet hosszútávú megoldás. Balet fenthagytam volna hátha rúg egyet és megjön a kedve. Viniciuszt szerintem még addig kéne eladni amíg megvan a hype meg kapja a 92es fut kártyákat.
Casemiro meg továbbra is kell mint egy falat kenyér.
Igazolni kéne azért még ha a bl is kell idén bajnokságra megvagyunk.
Hazard még nem is játszott. Jó lesz ez,bajnokok leszünk és mindenki beveheti majd Zidanenak.
Jóvolt újra kűzdeni látni a csapatot. Most ezt a 3 pontot tartani kéne pár fordulóig hátha eltaknyol még a barsza itt az elején.
#fuckoffpreseason#zidaneknows
Modric-Marcelo vonal már nem lehet hosszútávú megoldás. Balet fenthagytam volna hátha rúg egyet és megjön a kedve. Viniciuszt szerintem még addig kéne eladni amíg megvan a hype meg kapja a 92es fut kártyákat.
Casemiro meg továbbra is kell mint egy falat kenyér.
Igazolni kéne azért még ha a bl is kell idén bajnokságra megvagyunk.
Hazard még nem is játszott. Jó lesz ez,bajnokok leszünk és mindenki beveheti majd Zidanenak.
Jóvolt újra kűzdeni látni a csapatot. Most ezt a 3 pontot tartani kéne pár fordulóig hátha eltaknyol még a barsza itt az elején.
#fuckoffpreseason#zidaneknows
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marcelo goat? Két gólt kaphattunk volna róla, de csak egy lett.mexes írta: A piros lapig:
szokásos. Ötlettelen, unott és tűz nélküli játék
Piros után:
Tanár diák. Isco végre előre játszott, Marcelo megint goat bhv, Kroos elkezdett futni (wtf előtte két méterre már rá se ment), Ramos mintha rájött volna hogy meccs van. Hihetetlen bosszantó hogy tudnak igy játszani és órákon át megy a semmi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szep golok jo szezon kezdet egy nehez ellenfel ellen, csak igy tovabb!!!!
Luka helyett kell meg egy ember es jo lesz a keret...ja es Bale, ezzel a hozzaallassal sokat dobhat a csapaton, csak tartson ki a vegeig.
Luka helyett kell meg egy ember es jo lesz a keret...ja es Bale, ezzel a hozzaallassal sokat dobhat a csapaton, csak tartson ki a vegeig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
A piros lapig:
Piros után:
Tanár diák. Isco végre előre játszott, Marcelo megint goat bhv, Kroos elkezdett futni (wtf előtte két méterre már rá se ment), Ramos mintha rájött volna hogy meccs van. Hihetetlen bosszantó hogy tudnak igy játszani és órákon át megy a semmi.
Piros után:
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert a celta otthonaban nyerni, harmat rugni nem rossz.
Eljottem furedre, beultem kajalni, szomszed asztalnal kopasz uriembet real madrid mezben nezte a meccset, Kroos goljanal akkorat kialltott, h azta a kurva, szegeny nem gyozott bocsanatot kerni
Eljottem furedre, beultem kajalni, szomszed asztalnal kopasz uriembet real madrid mezben nezte a meccset, Kroos goljanal akkorat kialltott, h azta a kurva, szegeny nem gyozott bocsanatot kerni
bale 2.ra elfaradt, modric ezt nem fogja bírni, nagyon adná ott vanbeek szerintem, cumi lesz ha tenyleg nem jön senki kp. case nagyon jól helyezkedett, de még mindig egy gyors, játszós csapat ellen nem jön ki a tudása. azert jó volt elsőnek grat
Jamesnek kb. az első dolga volt a Bayernbe igazolása után kicsit visszaköpködni, ha jól emlékszem.KAG írta: En amugy nem ertem, hogy James miert van ilyen szinten mellőzve.
Bale es az ugynoke rendre beszólogatott ZZ-nak, Jamestol nem emlekszem hasonlóra sem.
Ennek ellenere, Jamessel van a faszmeregetes jatsva
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K