Szerintem meg kellett Mendy és ennek idén az volt az ára, hogy Reguilonnak kellett kölcsönbe mennie, amivel ő csak jól járhat. A Marcelo-Regu elsőre is kevésnek tűnik, reméljük a francia nem lesz vak vágányon vagy parkoló pályán, mert Marcelo nagyon kevés... Jovic szerintem bukta lesz és nekem sem teljesen idevaló, de ez van. Félix gyerek meg 126 millióért azért elég nagy lutrinak tűnt, azok mellett, hogy komoly terepen nem bizonyított. Lásd Renato Sanchez.kiserik írta:Nem először írod, hogy ezért sírnék. Ez nem igaz. Mendy helyett simán megelégedtem volna Reguval, Jovic helyett meg Felixxel. Többször is leírtam, hogy nálam Jovic semmilyen szinten nem alternatívája Karimnak, sőt Real szintén sincs. Felix viszont igen. Akár együtt Karimmal, akár egyedül tökéletes lett volna nekünk, főleg, ha még Mariano is itt marad. Ceballosért viszont nem sírok, csak Martinért.Kerlon írta:
A baj ott van, ha nem jottek volna, akkor meg azon sirsz, hogy Marcelonak nincs alternativaja, Benzeman meg alapbol. Aztan latjuk, hogy Karim felnő a feladathoz. Teljesen jol igazoltunk, de egy nyar alatt ennel tobbet nehez alkotni. Ceballost es Odegaardot nem kellett volna elengedni.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt egyébként én sem értem, hogy a vett játékosok miatt van panasz. Szerintem teljesen rendben vannak, fognak még ők bizonyítani. Egyedüli hiba a kp megerősítése, de arra meg ki számíthatott előre, hogy a mit tom én 5 átigazolási listás játékosunkból 3 itt marad...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem először írod, hogy ezért sírnék. Ez nem igaz. Mendy helyett simán megelégedtem volna Reguval, Jovic helyett meg Felixxel. Többször is leírtam, hogy nálam Jovic semmilyen szinten nem alternatívája Karimnak, sőt Real szintén sincs. Felix viszont igen. Akár együtt Karimmal, akár egyedül tökéletes lett volna nekünk, főleg, ha még Mariano is itt marad. Ceballosért viszont nem sírok, csak Martinért.Kerlon írta:A baj ott van, ha nem jottek volna, akkor meg azon sirsz, hogy Marcelonak nincs alternativaja, Benzeman meg alapbol. Aztan latjuk, hogy Karim felnő a feladathoz. Teljesen jol igazoltunk, de egy nyar alatt ennel tobbet nehez alkotni. Ceballost es Odegaardot nem kellett volna elengedni.kiserik írta:
A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Ceballos jó helyen van ott ahol. Ott legalább játszik, megkapja a szükséges szurkolói támogatást is amivel még nagyobb önbizalmat kaphat. Épp erre van most szüksége, hogy ne ragadjon meg egy inkább hátrafele passzolok játékosnak.
Zidane úgy is csak a padon hagyta volna penészedni.
Zidane úgy is csak a padon hagyta volna penészedni.
A baj ott van, ha nem jottek volna, akkor meg azon sirsz, hogy Marcelonak nincs alternativaja, Benzeman meg alapbol. Aztan latjuk, hogy Karim felnő a feladathoz. Teljesen jol igazoltunk, de egy nyar alatt ennel tobbet nehez alkotni. Ceballost es Odegaardot nem kellett volna elengedni.kiserik írta:A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).Kerlon írta: Ez a friss balhatved, hamar raerzett az Atletico vérre.
Félix ügyes gyerek, kiforrottabb jelenleg, de az arabol egy rakat tehetseget vettunk, akik akar el is erhetik idovel a szintjet. Vinicius mondjuk nem fogja ez 100. Mar a tavaly lendulete sincs meg, acsorog a labdan. Mondjuk a beszerzesi arat szerintem sokannkifizetnek, de meg keresni is lehetne rajta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez így van, lassan már olyanok vagyunk, mint az olaszok. Tesszük-vesszük a sok fiatalt, 35 fős keret, aztán mindent csinálnak csak nem játszanak szerencsétlenek.Fenoo írta: Szerintem inkább az a baj, hogy úgy vettünk egy rakat fiatalt, hogy igazából nem is akarjuk őket használni. A majd lesz belőlük valami hozzáállást látom.
Ugyan ez volt a helyzet Ceballos és Llorentével is. Megvettük őket, hogy aztán az egyik általában a keretbe se kerüljön, a másik meg havonta kapott 1 meccset. Meg se próbáltuk beépíteni őket csak attól a pár alkalomtól vártuk a csodát, hogy hátha hirtelen világklasszissá változnak. Így ennek nem sok értelme van szerintem.
Legjobb példa: Lunin. Egy ilyen kapusnak játszani kéne minden héten, erre nálunk 3. számú opció lenne max, aztán kölcsönadjuk, de legalább ot sem játszik.
Mendy a legértelmesebb igazolásunk Kroos óta. Hiányposztra minőség, jó korban, korrekt áron. Zidanetól ez jó húzás volt.kiserik írta:
A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Konkrétan ez a baj.Fenoo írta: Szerintem inkább az a baj, hogy úgy vettünk egy rakat fiatalt, hogy igazából nem is akarjuk őket használni. A majd lesz belőlük valami hozzáállást látom.
Ugyan ez volt a helyzet Ceballos és Llorentével is. Megvettük őket, hogy aztán az egyik általában a keretbe se kerüljön, a másik meg havonta kapott 1 meccset. Meg se próbáltuk beépíteni őket csak attól a pár alkalomtól vártuk a csodát, hogy hátha hirtelen világklasszissá változnak. Így ennek nem sok értelme van szerintem.
Atletico berakta kezdőbe a 18 éves játékost. Monaco és a PSG is berakta a kezdőbe.
El kell dönteni, hogy akarjuk-e használni őket vagy sem. Jó dolog a kölcsön is, csak van egy határ... pl Martin esete. Idén már rohadtul nem kellett volna kölcsönadni, pláne így, hogy nincs emberünk. Legalább vártuk volna meg a nyár végét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Szerintem inkább az a baj, hogy úgy vettünk egy rakat fiatalt, hogy igazából nem is akarjuk őket használni. A majd lesz belőlük valami hozzáállást látom.
A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).Kerlon írta: Ez a friss balhatved, hamar raerzett az Atletico vérre.
Félix ügyes gyerek, kiforrottabb jelenleg, de az arabol egy rakat tehetseget vettunk, akik akar el is erhetik idovel a szintjet. Vinicius mondjuk nem fogja ez 100. Mar a tavaly lendulete sincs meg, acsorog a labdan. Mondjuk a beszerzesi arat szerintem sokannkifizetnek, de meg keresni is lehetne rajta.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ez a friss balhatved, hamar raerzett az Atletico vérre.
K
K
- Anthony
Nem tudom miről beszéltek, ez a Felix kb. minden meccsen villant valamit, teljesen jogosan néz ki egy szuper tehetségnek, nem tudom hogy lehet a spanyoljainkhoz hasonlítani. Meg azt sem tudom mi köze az ő leigazolásának a középpálya megerősítéséhez? Két külön ügy.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mondjuk én is azt gondolom h nem feltétlenül a Félix gyereket kell siratni.
Inkább a minőségi kp sort. Oda kell valaki, vagy valakik.
A támadóalakzat simán jobb mint az Atleticóé. Sokkal.
Kérdés hogy mindez meg is valósul-e a pályán.
A középpálya gyenge. Most látszik csak igazán hogy pár meccsig nem lesz Modric. Nem tudunk oda kit berakni.
Inkább a minőségi kp sort. Oda kell valaki, vagy valakik.
A támadóalakzat simán jobb mint az Atleticóé. Sokkal.
Kérdés hogy mindez meg is valósul-e a pályán.
A középpálya gyenge. Most látszik csak igazán hogy pár meccsig nem lesz Modric. Nem tudunk oda kit berakni.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Most én is egyet értek wxyzvel. Halomra vettük a fiatalokat a támadósorba, Ceballos, Asensio, Odegaard, Vinicius, Rodrygo, mindegyikben ott a pontencial.
Lehet, hogy tényleg Félix lesz a "következő Messi", de ki tudja. Lehet, hogy MBappe és az ő harca lesz a következő éra. Akkor is csapatot kell építeni, nem mindig csak a következő sztárt hajkurászni.
Lehet elől bárki, bármekkora tehetség, akkor is kell mögé egy csapat, a CR fele real sem nyert zsinórban 3 blt, egy KHÖD-el támogatva. És nem a 11 aktuális legjobb 17-21 éves fiatalokból lesz a legjobb csapat.
Lehet, hogy tényleg Félix lesz a "következő Messi", de ki tudja. Lehet, hogy MBappe és az ő harca lesz a következő éra. Akkor is csapatot kell építeni, nem mindig csak a következő sztárt hajkurászni.
Lehet elől bárki, bármekkora tehetség, akkor is kell mögé egy csapat, a CR fele real sem nyert zsinórban 3 blt, egy KHÖD-el támogatva. És nem a 11 aktuális legjobb 17-21 éves fiatalokból lesz a legjobb csapat.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Persze, annyit ér. Régebben meg Iscot kellett mindenképpen, mert ő volt a leendő Aranylabdás, aki fociokos, aki lát a pályán, akiben benne van a bugi. Többet ér, sokkal jobb mint Bale.Galacticos írta:
En is mondom hogy kene egy olyan csatar mint pl ronaldo volt, de attol meg ilyen nem lesz.
Felix meg kb annyit er mint az elol levo 3 kovetkezo generacios sztarunk egyutt.
Nekem nem új Ronaldo kell, hanem olyan akit leírtam, erre például Haller jobban megfelelt volna, mint Jovic. Őt elnéztem volna itt. Persze ő nincs hypeolva, mert ezt érthetetlenül a szerb kapta, nem 20 éves így a fejlődhet közhelyet nem lehet rásütni, nem is egy bugimester.
Egyébként aki nekem legjobban tetszik és lefedi a leírtakat, az a Sociedadba igazoló Isak. Őt hoztam volna mindenképpen.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
120 millios ugrabugra.
Lattad is jatszani?
Inkabb ne valaszolj. Koltoi volt.
Lattad is jatszani?
Inkabb ne valaszolj. Koltoi volt.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Anthony
Oké, én ezennel meguntam, és letiltottam a csávót, de kérlek ne idézzétek, mert azt látom
- Galacticos
Neveket is mondanal?wxyz írta: Vettünk már éppen elég olyan fiatalt, akik sokak szerint a következő évtized egyik legmeghatározóbb játékosa lesznek és sokat fog fejlődni.
Erények alapján és posztra kellene már igazolni.
Hozni egy csatárt, aki sokoldalú, taktikai feladatokra alkalmas, a támadójátékot és a társakat képes segíteni, nem olyat akit sokan a jövő meghatározójának tartanak, mert egy edző rúgatott vele 15 gólt miközben minden másban kevés.
Venni egy jobbhátvédet akinek komoly hozzáadott értéke van a támadás és védekezés legalább egyikében, nem egy spanyol fiatalt akit a nemzetisége mindenkit hypeol.
Egy középpályást aki ténylegesen ért a támadásépítéshez, nem egy spanyol kamu bugimester, vagy ő lesz az új sztár, az új Modric, mert ő is horvát. Egyénileg és társakkal is tud labdát kihozni
A 120 milliós portugál ugrabugra helyett megadni Brahimnak és Ödegaardnak a lehetőséget.
En is mondom hogy kene egy olyan csatar mint pl ronaldo volt, de attol meg ilyen nem lesz.
Felix meg kb annyit er mint az elol levo 3 kovetkezo generacios sztarunk egyutt.
Vettünk már éppen elég olyan fiatalt, akik sokak szerint a következő évtized egyik legmeghatározóbb játékosa lesznek és sokat fog fejlődni.
Hozni egy csatárt, aki sokoldalú, taktikai feladatokra alkalmas, a támadójátékot és a társakat képes segíteni, nem olyat akit sokan a jövő meghatározójának tartanak, mert egy edző rúgatott vele 15 gólt miközben minden másban kevés.
Venni egy jobbhátvédet akinek komoly hozzáadott értéke van a támadás és védekezés legalább egyikében, nem egy spanyol fiatalt akit a nemzetisége mindenkit hypeol.
Egy középpályást aki ténylegesen ért a támadásépítéshez, nem egy spanyol kamu bugimester, vagy ő lesz az új sztár, az új Modric, mert ő is horvát. Egyénileg és társakkal is tud labdát kihozni
A 120 milliós portugál ugrabugra helyett megadni Brahimnak és Ödegaardnak a lehetőséget.
- h3x0r
Hogyhogy minek? Van egy fiatal jatekos, aki sokak szerint a kovetkezo evtized egyik legmeghatarozobb tamadoja lesz, nekunk meg van egy szinte minden poszton kioregedo csapatunk. Ha valoban olyan szinten fejlodik, mint amit sokan bele latunk, akkor megeri felhuzni kore a csapatot, meg ha jelenleg nincsenek is meg szamara az idealis korulmenyek. Az Atletibol viszont barhova mehet, csak hozzank nem.wxyz írta: Ez mondjuk már valami, de hogy ő minek kellett volna ide azon kívül, hogy fiatal bugimester, az továbbra is jó kérdés.