Nemtudom, ZZ megoldja. Racionálisan nézve én is belátom, hogy felesleges lenne, de akkor is jól hangzik ez a trió, na. Amúgy ez a Marc Roca mit tud, meg minek kell nekünk, Ceballos v Llorrente helyett? Jobb náluk? Meg van de Beeknél?wZoLee7 írta:és melyik balszélsőnk fog jobb oldalon szenvedni?ateeemadrid írta: Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
Bár amég a kp fos addig hiába. Illetve ahogy már más is írta, a fiataloknak elég gáz szitu lesz.
Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és melyik balszélsőnk fog jobb oldalon szenvedni?ateeemadrid írta: Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
Bár amég a kp fos addig hiába. Illetve ahogy már más is írta, a fiataloknak elég gáz szitu lesz.
- ateeemadrid
Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
biztos több lesz, meg lesz már 120millioert x darab jatekosunk akik szökőévente jatszanak. de am lehet vmi fake baromsag amugyis. ott van isco, james ők lesznek a csere emberekLaMartin írta:Ő speciel pont nem lenne rossz, van benne fantázia, mondjuk nagyon max 40 m-értYazid írta:
az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahh
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Ő speciel pont nem lenne rossz, van benne fantázia, mondjuk nagyon max 40 m-értYazid írta:az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahhflori írta: Pérez tényleg idehozza Neymart. Megőrülök. Közben megindultak a hírek, hogy Marc Rocát akarjuk az Espanyolból, elméletileg előrehaladott a tárgyalás.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor jó helyre megy, mert a Mallorca az!KAG írta:Par meccs alapjan, amit láttam, simán jó lehetne egy elsőosztályú klubba is.Fenoo írta: Kubot a Mallorcaba adjuk kölcsön a hírek szerint.
Mivel ZZ nem számít rá így jó döntés a kölcsönadása szerintem.
Mondjuk szerintem az egyik fix kieső, de én nem értek hozzá.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahhflori írta: Pérez tényleg idehozza Neymart. Megőrülök. Közben megindultak a hírek, hogy Marc Rocát akarjuk az Espanyolból, elméletileg előrehaladott a tárgyalás.
- flori
Pérez tényleg idehozza Neymart. Megőrülök. Közben megindultak a hírek, hogy Marc Rocát akarjuk az Espanyolból, elméletileg előrehaladott a tárgyalás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Par meccs alapjan, amit láttam, simán jó lehetne egy elsőosztályú klubba is.Fenoo írta: Kubot a Mallorcaba adjuk kölcsön a hírek szerint.
ZIDANE
-
Kubot a Mallorcaba adjuk kölcsön a hírek szerint.
Majd Jovity lehozza azt is.
Esélytelen, hogy elengedjék, amikor így is eggyel kevesebben vannak a középpályán és már nem pótolhatják.kodo írta: Miota bezart az angol piac semmi hir Pogbarol?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Miota bezart az angol piac semmi hir Pogbarol?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy mazsa tegla tarsasagaban, utban a szajna fenekere?Realista24 írta:Azt olvastam hogy mehet ha Neymar zsákban van.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor is inkabb rodryt vagy vinit kene kitolni.Realista24 írta:Azt olvastam hogy mehet ha Neymar zsákban van.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
Esetleg Marianot.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt olvastam hogy mehet ha Neymar zsákban van.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fake, saját maga cáfolta.ziro4vr írta: A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Jovityot kölcsön adjuk most akkor fake news? Imádnám ha kölcsönadánánk, Marianot utolsó napon el és ott lennénk mint tavaly.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
brahim második sérülése márr összességében a 8. sérülés az előszezon kezdete óta.
-
Kerlon írta:Meglepődnék, mert Correanál 50 milliókról írtak eddig.Fenoo írta: A Milan vinné Marianot ha Correat nem sikerül leigazolniuk. Árat nem írtak, de gondolom a szokásos 2 zacskó szotyi és egy lyukas pöttyös labda lesz az ajánlat.
Igen az 50 milliót sokallják, ezért gondolom, hogy a jóval kevesebbre becsült Marianoért se adnának valami sokat. Mondjuk egy 30 millióért elengedném.