adriano nem volt olyan rég és sokkal nagyobb "pazarlás" voltKercsó írta:Berti írta: Számomra sokkal szimpatikusabb, hogy oda igazolt, ahol felnőtt és nem ment el haknizni.elpazarolta a tehetségét és a lehetőségeit, hogy egy jobb és nívósabb csapatban legyen alapember...KAG írta: Azt olvastam, hogy a nevelőapja álma volt, hogy ott játsszon.
Szép gesztus, ha igaz.
szerintem ilyen szintű pazarlást rég látott a foci világ.
Serie A
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Berti írta: Számomra sokkal szimpatikusabb, hogy oda igazolt, ahol felnőtt és nem ment el haknizni.
elpazarolta a tehetségét és a lehetőségeit, hogy egy jobb és nívósabb csapatban legyen alapember...KAG írta: Azt olvastam, hogy a nevelőapja álma volt, hogy ott játsszon.
Szép gesztus, ha igaz.
szerintem ilyen szintű pazarlást rég látott a foci világ.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
CR azt nyilatkozta, hogy 100 milliókba kerülnek játékosok, amikor semmit se mutattak még. GGBB jól beszél
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A Fiorentinánál úgy tudom volt tulajdonos csere, akinek komolyabb céljai vannak a csapattal. Nagyobb szerepeket szánnak a fiataloknak és "klasszis" öregekkel egészítik ki őket. Plusz Chiesat is mindenáron meg akarják tartani.
Jó döntés Ribery részéről.
Jó döntés Ribery részéről.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ott skillbol eleldegel majd, nem egy nagy iramu bajnoksag, plusz a fiorentinanal sincsenek baromi nagy celok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
OFFICIAL | Franck Ribery is a Fiorentina player
Kemény.
Kemény.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt olvastam, hogy a nevelőapja álma volt, hogy ott játsszon.Realista24 írta:Csájna.Kercsó írta: OFFICIAL: Brescia have announced the signing of Mario Balotelli on a free transfer.
ennél mélyebbre is tud majd süllyedni?
Szép gesztus, ha igaz.
ZIDANE
Számomra sokkal szimpatikusabb, hogy oda igazolt, ahol felnőtt és nem ment el haknizni.Kercsó írta: OFFICIAL: Brescia have announced the signing of Mario Balotelli on a free transfer.
Mondjuk egy ilyen gyenge bajnokságban elég szégyen lenne ha nem lenne meg a top3.Galacticos írta: Inter komolyan erositett iden.
Kapus poszton es a vedelemben rendben vannak.
Elol is ott lesz egy lautaro/lukaku/alexis 3mas.. Ha nem is lesznek kozvetlen kihivoi a juvenak de ez szerintem conteval siman top3.
Galacticos írta: Inter komolyan erositett iden.
Elol is ott lesz egy lautaro/lukaku/alexis 3mas.. Ha nem is lesznek kozvetlen kihivoi a juvenak de ez szerintem conteval siman top3.
A vedelem ket szelen es a kozeppalyan nem tul acelosak. A top 3 szerintem is osszejon viszonylag siman, de ennel sokkal tobbet kell majd a csapatra aldozni, hogy megszorongassak a Juve tokeit.
- Galacticos
Inter komolyan erositett iden.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csájna.Kercsó írta: OFFICIAL: Brescia have announced the signing of Mario Balotelli on a free transfer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
OFFICIAL: Brescia have announced the signing of Mario Balotelli on a free transfer.
#whatisyourexcuse
Nagy forma ez a De Laurentis.Realista24 írta: Azt mondja a Napoli elnöke, hogy Maguire-ért 85 milliót fizetett a ManU? Ő csak 35-öt adott volna érte, de akkor ilyen alapon Kulibali 250 milliót ér, ha ez a srác ennyiért ment el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én meg azt mondom, mind a kettő túlértékeltRealista24 írta: Azt mondja a Napoli elnöke, hogy Maguire-ért 85 milliót fizetett a ManU? Ő csak 35-öt adott volna érte, de akkor ilyen alapon Kulibali 250 milliót ér, ha ez a srác ennyiért ment el.
Ramos-Varane-hoz képest sehol sincsenek
a jó Nacho hozná a szintjüket (oké, nem a mostani )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja a Napoli elnöke, hogy Maguire-ért 85 milliót fizetett a ManU? Ő csak 35-öt adott volna érte, de akkor ilyen alapon Kulibali 250 milliót ér, ha ez a srác ennyiért ment el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem csak according to...
https://www.marca.com/futbol/futbol-int ... b459b.html
https://www.marca.com/futbol/futbol-int ... b459b.html
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
according to NSO done deal!
Cancelo = Danilo + 28 millió.
Egyszerűen nem értem a Juventust. Miért tartanak kiárusítást?
Oké, hogy ilyen Khediráktól próbálnának megszabadulni, de Cancelot miért adják el? Főleg ilyen nevetséges üzlet keretein belül? Ahogy mi is tapasztaltuk és már Pep is tudja, Danilo max padmelegítőnek jó, de kezdőbe irtózatosan kevés. Aztán még arról is írtak, hogy Ruganit is vinnék. Már a Kean eladást se értettem, hát most ezt a Cancelo félét. Így mondhatják, hogy nagyjából egálban van a most nyári eladás-vételi mérleg, de ez a Juvenál nem szokott gond lenni... hacsak nem a tavalyi nagybevásárlást kell ellensúlyozniuk?!
Cancelo = Danilo + 28 millió.
Egyszerűen nem értem a Juventust. Miért tartanak kiárusítást?
Oké, hogy ilyen Khediráktól próbálnának megszabadulni, de Cancelot miért adják el? Főleg ilyen nevetséges üzlet keretein belül? Ahogy mi is tapasztaltuk és már Pep is tudja, Danilo max padmelegítőnek jó, de kezdőbe irtózatosan kevés. Aztán még arról is írtak, hogy Ruganit is vinnék. Már a Kean eladást se értettem, hát most ezt a Cancelo félét. Így mondhatják, hogy nagyjából egálban van a most nyári eladás-vételi mérleg, de ez a Juvenál nem szokott gond lenni... hacsak nem a tavalyi nagybevásárlást kell ellensúlyozniuk?!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Manchester City will pay €30m and send Danilo to Juventus for Joao Cancelo, according to @FabrizioRomano.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hivatalos. 27 millió font, öt év.Realista24 írta:Nem hosszabbít.el magico írta: Miért akarják egyébként eladni Keant (vagy miért nem hosszabbítanak vele)? Nem valami nagy tehetségnek volt kikiáltva? Plusz ha jól tudom egész jól szerepelt tavaly
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nainggolan kozben ugy nez ki, hogy megy a cagliariba.
bar a felesege betegsege miatt dont igy, de azert a fazon kb generacioja egyik legjobb vkp-ja lehetett volna, ha nincsenek a balhek, ital, cigaretta, stb.
bar a felesege betegsege miatt dont igy, de azert a fazon kb generacioja egyik legjobb vkp-ja lehetett volna, ha nincsenek a balhek, ital, cigaretta, stb.