ja igen, el is felejtettem:Kerlon írta: Hát de Csabikám Zidane keze alatt kezes bárány lesz...
- zidane kifejezetten nem kérte a csapatába
- most nyáron vettünk pontosan az ő pozíciójára egy világsztár hazardot.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 21., szerda 20:44
ja igen, el is felejtettem:Kerlon írta: Hát de Csabikám Zidane keze alatt kezes bárány lesz...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 21., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 21., szerda 20:35
Hát de Csabikám Zidane keze alatt kezes bárány lesz...Csabi írta: akik neymar érkezése mellett vannak, mondjatok már a médiaértékén kívül egyetlen érvet ami miatt hozni kéne?
én mondok ellene párat:
- a santosból való távozása
- kicigánykodta magát a barcából, most kicigánykodja magát a psgből
- szétroncsolt boka
- állandóan sérült tavasszal
- orbitális fizetés - 3x olyan mint a többszörös bl győztes, eb, vbt nyerő ramosnak, varanenak. dupla annyi mint hazardnak.
- állandó hozzáállás beli problémák
- 28 éves lesz, és semmit nem mutatott eddig pár jó meccset leszámítva
- kifejezettem a barcába akar visszamenni, a madridot elfogadná csak azért, hogy ne párizsban maradjon. megnézem majd ahogy messi góljánál, ő is kiszalad pacsizn vele a clasicón.
- folytonos különleges bánásmódot igényel. ha nem kapja meg, akkor cigánykodik, ha megkapja, akkor elszáll és cigánykodik.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 21., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 21., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 21., szerda 18:54
Korabban is irtam, ha marad, luxus a lelatora tenni. Jo napjain hasznos lehet, johetnek fontos golok, meg ha a szigeten vagy Kinaban vagy akarhol elmegy meg par mez a nevevel, akkor mar csokkentettuk a veszteseget. Ez uzlet is, nem lehet erzelmi alapon donteni kizarolag. En is szivesebben latnam a nyar utan a Castillaban, de lasd a fentieket.besteve7 írta:ZZ megoldja, persze mint Balet, 2 honapig kopkodi, minden sajtó orgánumot tele kürtöli, h Bale elhagyja Madridot, aztán a legfontosabb embere lesz Melléjük meg betömkodi Neymart is, Neymar Bale Hazard, Benz támadó kvartettateeemadrid írta: Nemtudom, ZZ megoldja. Racionálisan nézve én is belátom, hogy felesleges lenne, de akkor is jól hangzik ez a trió, na. Amúgy ez a Marc Roca mit tud, meg minek kell nekünk, Ceballos v Llorrente helyett? Jobb náluk? Meg van de Beeknél?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. augusztus 21., szerda 18:53
olyan ünneprontóak vagytok.besteve7 írta:ZZ megoldja, persze mint Balet, 2 honapig kopkodi, minden sajtó orgánumot tele kürtöli, h Bale elhagyja Madridot, aztán a legfontosabb embere lesz Melléjük meg betömkodi Neymart is, Neymar Bale Hazard, Benz támadó kvartettateeemadrid írta: Nemtudom, ZZ megoldja. Racionálisan nézve én is belátom, hogy felesleges lenne, de akkor is jól hangzik ez a trió, na. Amúgy ez a Marc Roca mit tud, meg minek kell nekünk, Ceballos v Llorrente helyett? Jobb náluk? Meg van de Beeknél?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. augusztus 21., szerda 18:40
ZZ megoldja, persze mint Balet, 2 honapig kopkodi, minden sajtó orgánumot tele kürtöli, h Bale elhagyja Madridot, aztán a legfontosabb embere lesz Melléjük meg betömkodi Neymart is, Neymar Bale Hazard, Benz támadó kvartettateeemadrid írta: Nemtudom, ZZ megoldja. Racionálisan nézve én is belátom, hogy felesleges lenne, de akkor is jól hangzik ez a trió, na. Amúgy ez a Marc Roca mit tud, meg minek kell nekünk, Ceballos v Llorrente helyett? Jobb náluk? Meg van de Beeknél?
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 21., szerda 18:27
LaMartin írta:Ő speciel pont nem lenne rossz, van benne fantázia, mondjuk nagyon max 40 m-értYazid írta:
az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahh
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 21., szerda 18:24
Belátja??? Odament azért, hogy megmutassa a világnak, hogy ő a faszagyerek és ki tud tűnni Messi árnyékából... most meg köpködve a kisajtón akar távozni.Galacticos írta:Hatalmas +1.ateeemadrid írta: Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
Bár amég a kp fos addig hiába. Illetve ahogy már más is írta, a fiataloknak elég gáz szitu lesz.
Oriasi gyokernek es szanalmasnak tartom, de ha a mi csapatunkba fogja hulyere szivatni a barca vedoit es vegre lesz (hazardon kivul) 1v1ben kivalo jatekosunk az baromi sokat dobna a csapatunkon.
Lehet ra sok rosszat mondani de szerintem a psgs kaland utan belatja hogy h valtoztatnia kell.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. augusztus 21., szerda 18:16
Hatalmas +1.ateeemadrid írta: Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
Bár amég a kp fos addig hiába. Illetve ahogy már más is írta, a fiataloknak elég gáz szitu lesz.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. augusztus 21., szerda 18:10
Nemtudom, ZZ megoldja. Racionálisan nézve én is belátom, hogy felesleges lenne, de akkor is jól hangzik ez a trió, na. Amúgy ez a Marc Roca mit tud, meg minek kell nekünk, Ceballos v Llorrente helyett? Jobb náluk? Meg van de Beeknél?wZoLee7 írta:és melyik balszélsőnk fog jobb oldalon szenvedni?ateeemadrid írta: Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 21., szerda 18:07
és melyik balszélsőnk fog jobb oldalon szenvedni?ateeemadrid írta: Nekem továbbra is van valami kis perverz örömöm abban, hogy Neymar lehet jön, szégyellem is magam, de betegnek hangzik az a Hazard Benz Neymar trió, simán a legerősebb lenne Európában.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. augusztus 21., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 21., szerda 17:43
biztos több lesz, meg lesz már 120millioert x darab jatekosunk akik szökőévente jatszanak. de am lehet vmi fake baromsag amugyis. ott van isco, james ők lesznek a csere emberekLaMartin írta:Ő speciel pont nem lenne rossz, van benne fantázia, mondjuk nagyon max 40 m-értYazid írta:
az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahh
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2019. augusztus 21., szerda 17:36
Ő speciel pont nem lenne rossz, van benne fantázia, mondjuk nagyon max 40 m-értYazid írta:az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahhflori írta: Pérez tényleg idehozza Neymart. Megőrülök. Közben megindultak a hírek, hogy Marc Rocát akarjuk az Espanyolból, elméletileg előrehaladott a tárgyalás.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. augusztus 21., szerda 17:32
Akkor jó helyre megy, mert a Mallorca az!KAG írta:Par meccs alapjan, amit láttam, simán jó lehetne egy elsőosztályú klubba is.Fenoo írta: Kubot a Mallorcaba adjuk kölcsön a hírek szerint.
Mivel ZZ nem számít rá így jó döntés a kölcsönadása szerintem.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 21., szerda 17:28
az ki? latta valaki mar? minek? vanbeek? ahhflori írta: Pérez tényleg idehozza Neymart. Megőrülök. Közben megindultak a hírek, hogy Marc Rocát akarjuk az Espanyolból, elméletileg előrehaladott a tárgyalás.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 21., szerda 17:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 21., szerda 17:12
Par meccs alapjan, amit láttam, simán jó lehetne egy elsőosztályú klubba is.Fenoo írta: Kubot a Mallorcaba adjuk kölcsön a hírek szerint.
Mivel ZZ nem számít rá így jó döntés a kölcsönadása szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem