madridban hotdogos van, kiestélSteve írta: Azt írják a Real képviselői Párizsban vannak a PSG-nél Neymar ügyében, hogy az utolsó dolgokat elsimítsák és aláírjanak.
//Forrás: madridi kebabos
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt írják a Real képviselői Párizsban vannak a PSG-nél Neymar ügyében, hogy az utolsó dolgokat elsimítsák és aláírjanak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És az is Pérez volt, nem? Nem kellett neki mert nagyon néger voltkodo írta:Vegulis vitte valamire.Realista24 írta:
Legutóbb Eto'ot adtuk kölcsön a Mallorcának
Tsubasa kapitánnyal ilyen gond talán nem lesz, ha más nem a néhány millió japán szurker miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vegulis vitte valamire.Realista24 írta:Legutóbb Eto'ot adtuk kölcsön a MallorcánakGalacticos írta: Kuboval jo dontesd hoztunk, szerintem az osszes fiatalunk kozul o lesz aki a legtobbre viszi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legutóbb Eto'ot adtuk kölcsön a MallorcánakGalacticos írta: Kuboval jo dontesd hoztunk, szerintem az osszes fiatalunk kozul o lesz aki a legtobbre viszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Kuboval jo dontesd hoztunk, szerintem az osszes fiatalunk kozul o lesz aki a legtobbre viszi.
- Pad'em
Ott is padozni fog. Courtois mögött megkaphatta volna a kupát, plusz a belga elég sérülékeny, jobban járt volna, minthogy így Masip mögött padozikG. V.tinho írta:hogy hogy miért? Luninnak védenie kell, akkor fog fejlődni, nála az a fontos, mindennél fontosabb. Nem az, hogy Courtois mögött padozzon.Pad'em írta:
Ennek így mi értelme lenne? Mért nem tartottuk meg akkor Lunint? Vagy lehet nála nem klappol valami, ha nem találunk egy csapatot ahol védene, és inkább hoznánk egy 100 éves Reinát bohóckodni helyette.
Na mindegy, ami megy itt kapusposzton az utóbbi időben az elég wtf.
Jugones szerint kamu a Marca sztorija, hogy Párizsban lennének tőlünk.
Ez az egész Neymar ügy is... totál kamu szerintem a mi érdeklődésünk. A PSG generálja, hogy kicsikarják a dealt a Barcából, akik meg nem tudják kigazdálkodni. Persze valami utolsó napos Perez agyborulást el tudok képzelni, ha a katalánok becsődölnek.
Jó lesz már ha vége lesz ennek a nyárnak.
Reina - vagy egy hasonló karakter - meg tökéletes megoldás. Bírja a padot, örül, hogy itt lehet, ha baj van, akkor nyugodtan be lehet dobni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lunin könnyen lehet h továbbra is padozni fog a valladolidban is
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
hogy hogy miért? Luninnak védenie kell, akkor fog fejlődni, nála az a fontos, mindennél fontosabb. Nem az, hogy Courtois mögött padozzon.Pad'em írta:Ennek így mi értelme lenne? Mért nem tartottuk meg akkor Lunint? Vagy lehet nála nem klappol valami, ha nem találunk egy csapatot ahol védene, és inkább hoznánk egy 100 éves Reinát bohóckodni helyette.RealMadridFanatic írta: Reinat neztek ki Navas potlasara.
Ez az egész Neymar ügy is... totál kamu szerintem a mi érdeklődésünk. A PSG generálja, hogy kicsikarják a dealt a Barcából, akik meg nem tudják kigazdálkodni. Persze valami utolsó napos Perez agyborulást el tudok képzelni, ha a katalánok becsődölnek.
Reina - vagy egy hasonló karakter - meg tökéletes megoldás. Bírja a padot, örül, hogy itt lehet, ha baj van, akkor nyugodtan be lehet dobni.
- Pad'em
Ennek így mi értelme lenne? Mért nem tartottuk meg akkor Lunint? Vagy lehet nála nem klappol valami, ha nem találunk egy csapatot ahol védene, és inkább hoznánk egy 100 éves Reinát bohóckodni helyette.RealMadridFanatic írta: Reinat neztek ki Navas potlasara.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Berti írta: Az AS szerint Reina érkezne cserekapusnak. Na inkább egy Castillas kapus akkor..
Keylort sajnálnám ha menne, pláne így. Szezon végén búcsúzott és Lunin is visszajött, akkor kellett volna jelezze ha menni akar.
Minden hülye hír jön már, de középpályásról semmi..
Mert Pogba done deal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Reinat neztek ki Navas potlasara.
Berti gyorsabb volt.
A madridi kulonitmeny elvileg Parizsban van Neymarrol targyalni, a Bale, James, Navas, 100M hirt pedig tagadta egy tuzkozelben levo forras.
Berti gyorsabb volt.
A madridi kulonitmeny elvileg Parizsban van Neymarrol targyalni, a Bale, James, Navas, 100M hirt pedig tagadta egy tuzkozelben levo forras.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Az AS szerint Reina érkezne cserekapusnak. Na inkább egy Castillas kapus akkor..
Keylort sajnálnám ha menne, pláne így. Szezon végén búcsúzott és Lunin is visszajött, akkor kellett volna jelezze ha menni akar.
na most mar kapust is kell vennunk hatha leakasztunk egyet vagy 40misiért
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
https://www.ultimahora.es/deportes/real ... =redacciontcskhun írta: Kubo most érkezett meg Mallorcara,megyek is ki a kövi hazai meccsére a Mallorcanak
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kubo most érkezett meg Mallorcara,megyek is ki a kövi hazai meccsére a Mallorcanak
isco, james posztjáraGaborone1 írta:70 az ajanlat, de 50ert szerintem hozni lehetRealMadridFanatic írta:
70M. Kosz, de kosz nem.
Navas meg elvileg tavozni akar. Tuchel csipi.
Elvileg volt egy 100M, Bale, James, Navas ajanlat Neymarert, amit visszadobott a PSG. Szerintem ajanlat sem volt amugy.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
70 az ajanlat, de 50ert szerintem hozni lehetRealMadridFanatic írta:70M. Kosz, de kosz nem.Gaborone1 írta: nem tudom, hogy vótmá, de...
Elvileg volt egy 100M, Bale, James, Navas ajanlat Neymarert, amit visszadobott a PSG. Szerintem ajanlat sem volt amugy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez most pont úgy hangzik, mint amikor hehe Patót mosdattadzsi91 írta:Hát a döntő pillanatokról szól a profi fotball.KAG írta:
Ami a döntő pillanatokat jelenti, igen. Egyébként nem.
Én bármikor a csúcs garethet választanám, nem összekeverendő napjaink golfozós bélájával. Körbeautóz,lő,gól. A csődör aki meghágja a világot.
Neymar amióta átjött europába hozott egy jobb félévet az msnel meg volt 1 psg elleni meccse. Vbken annyira volt hasznos a nagy tehetségével mint én kb. Közben gareth majdnem eb döntőbe vezette a faluját,ha nincs Céronaldo meg is nyerik.
Nyilván már miliószor eljátszotta mindenki bizalmát itt, az enyémet is. Ettől függetlenül a csávóban minden megvolt ahhoz,hogy Cé és messi után az ő neve következzen. Az,hogy ez nem tudott kijönni hosszutávon csak 1-1 villanásban meg félszezonban az ő hibája meg a sérüléseié.
Amúgy prime Balet hasonlítasz össze egy ugribugri Neymarral. De akkor tedd mellé a prime Neymart, aki azt csinál a védelmekkel, amit akar.
Nem kéne Neymar, Csabi tökéletesen összefoglalta, hogy miért nem, de a két prime közül a brazil választanám.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
70M. Kosz, de kosz nem.Gaborone1 írta: nem tudom, hogy vótmá, de...
Bruno Fernandes offered to Real Madrid
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)