Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Lunin -
Hakimi, Vallejo, Javi Sánchez, Reguilón -
Ceballos, Óscar Rodríguez, Alberto Soro -
Ödegaard, Mayoral, de Frutos.
(Luca Zidane, Kubo)
Ez a kölcsönadott csapatunk, Transfermarkt árfolyamon 134 millió. Ez kb. a Getafe, vagy az Espanol értéke (bár ott 22 játékossal kell számolni, tehát inkább Celta és Villareal). Itt egy spanyol középcsapat, aminek semmi értelme.
Hakimi, Vallejo, Javi Sánchez, Reguilón -
Ceballos, Óscar Rodríguez, Alberto Soro -
Ödegaard, Mayoral, de Frutos.
(Luca Zidane, Kubo)
Ez a kölcsönadott csapatunk, Transfermarkt árfolyamon 134 millió. Ez kb. a Getafe, vagy az Espanol értéke (bár ott 22 játékossal kell számolni, tehát inkább Celta és Villareal). Itt egy spanyol középcsapat, aminek semmi értelme.
nem ugy volt hogy hazard jövőhéten mar jàtszik? ha nem lesz addig sérülés akkor mar villarreal ellen az idei gála kezdőnk lesz modriccsal, edennel
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Azért az durva, hogy a 2014-2015-ös csapathoz képest csak három változtatást eszközöltünk tegnap (kapuban akkor Casillas volt, Ramos párjaként Pepe, középen Modric helyett Casemiro)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem.wZoLee7 írta: Kivancsi leszek a mai kezdore, szerintem ma menni fog az 5 vedos rendszer kezdonek
Courtois - Carvajal Varane Ramos Marcelo - Isco Case Kroos - Bale Benz Vini
Szerintem ez lesz, esetleg Isco helyett Valverde.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kivancsi leszek a mai kezdore, szerintem ma menni fog az 5 vedos rendszer kezdonek
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Persze, de próbáltam kedvezően számolni, hogy jobban nézzen ki a dolog.sonic írta: Igazabol ha jol megnezzuk (Isoc es James) van 4 kozeppalyasunk es 11 tamadonk. Fo az egyensuly. De azert meg igazoljuk le Neymart.
Sajnos Isco szerintem is kuka, én elpasszoltam volna nyáron, de a haveri körbe tartozik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- pheco
Ezt mar szeretem Ha szamit ra ZZ es nem csak Ceba perceit kapja meg, akkor szerintem is. De boven benne van a pakliban, hogy utso napokban vegul el lesz passzolva valahova.KAG írta: James, ha marad, úgy érzem, hogy meglepetés ember lesz.
Szerintem egy 10-15 gól és 10-15 gólpassz érkezni fog tőle, ha kap lehetőséget.
Isco kuka lesz szvsz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
James, ha marad, úgy érzem, hogy meglepetés ember lesz.
Isco kuka lesz szvsz.
Isco kuka lesz szvsz.
ZIDANE
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igazabol ha jol megnezzuk (Isoc es James) van 4 kozeppalyasunk es 11 tamadonk. Fo az egyensuly. De azert meg igazoljuk le Neymart.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Jelenlegi állás szerint, így néznek ki a posztjaink a 4-3-3-as rendszerben.
Courtois/Navas - Carvajal/Odriozola, Varane/Militao, Ramos/Nacho, Marcelo/Mendy - Casemiro/Valverde, Modric/Isco, Kroos/James - Bale/Brahim/Lucas, Benzema/Jovic/Mariano, Hazard/Vinícius/Asensio.
Meg velünk van még Rodrygo, de gondolom neki a Castillaban lesz szerepe egyelőre.
Jó lett volna valamit azért kezdeni ezzel a középpályával. A támadósor viszonylag rendben van a véleményem szerint. Teljesen elcsitultak a hírek a kp-król, csak Neymarról van szó, akire végképp semmi szükségünk. Én attól, hogy egy meccsünk jól ment egy középcsapattal szemben, még nem leszek boldog. Nagyon hosszú a szezon. Ki lehet itt pukkadni ennyivel hamar.
Courtois/Navas - Carvajal/Odriozola, Varane/Militao, Ramos/Nacho, Marcelo/Mendy - Casemiro/Valverde, Modric/Isco, Kroos/James - Bale/Brahim/Lucas, Benzema/Jovic/Mariano, Hazard/Vinícius/Asensio.
Meg velünk van még Rodrygo, de gondolom neki a Castillaban lesz szerepe egyelőre.
Jó lett volna valamit azért kezdeni ezzel a középpályával. A támadósor viszonylag rendben van a véleményem szerint. Teljesen elcsitultak a hírek a kp-król, csak Neymarról van szó, akire végképp semmi szükségünk. Én attól, hogy egy meccsünk jól ment egy középcsapattal szemben, még nem leszek boldog. Nagyon hosszú a szezon. Ki lehet itt pukkadni ennyivel hamar.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A vad csődörben bízhatunk, kezdő lesz ZZ nél. Hazard és Benz melett.sonic írta: Ha jol kalkulalok akkor a szeptemberi valogatott szunet utan Brahim es Hazard is jatekra kesz lesz. Kivancsi vagyok bekerulnek-e majd a kezdobe. En Zidane helyeben oket preferalnam a szelen, ha nem lettek volna a serulesek lehet mar a hetvegen is ok jatszottak volna.
Bale az Bale. ( bár a hétvégén jó volt )
Mellettük sztm, Jove-Vini jr és természetesen ! Vazquez .
Utánuk meg a maradék, ha csak nem történik valami hejehuja....
De lehet nem így lesz, és ZZ sarkon fordul.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
bale megmarad a jobbon már amíg le nem serül, brahim max pad
Hazard biztos, Brahimot viszont kétlem.sonic írta: Ha jol kalkulalok akkor a szeptemberi valogatott szunet utan Brahim es Hazard is jatekra kesz lesz. Kivancsi vagyok bekerulnek-e majd a kezdobe. En Zidane helyeben oket preferalnam a szelen, ha nem lettek volna a serulesek lehet mar a hetvegen is ok jatszottak volna.
Betömörülő védelmek ellen szerintem Jovic nagy erősítés lehet.Realista24 írta: https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 25378?s=20
Két gól és milyen jól mutatja kitől mit várhatunk
Egy nagy bugi majd Jovic ahogy négy emberrel küzd
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha jol kalkulalok akkor a szeptemberi valogatott szunet utan Brahim es Hazard is jatekra kesz lesz. Kivancsi vagyok bekerulnek-e majd a kezdobe. En Zidane helyeben oket preferalnam a szelen, ha nem lettek volna a serulesek lehet mar a hetvegen is ok jatszottak volna.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 25378?s=20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Szombatra egy
Case Kroos
Rodrygo James Vini
Benz
kezdot kerek
Case Kroos
Rodrygo James Vini
Benz
kezdot kerek
-
Elsőre Valverdet mondtam volna de azt elnézve hogy a keretben se volt az első meccsen és még a 0 perces James is hamarabb került be mint ő, így inkább Iscora tippelnék.
Valverde szerintem is tok sulytalan,mai napig nem ertem mit lat benne Zidane,de jolvan. Egy levante ellen sem tennem be mondjuk kezdobe..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
hamar elkezdődnek a bajok, amiről egész nyáron szó volt és akkor még ott van kroos, ő se fogja már bírni ezt a terhelést, meg ennyi meccset. lehet imadkozni hogy isco, valverde, james valami isteni csoda folytan megfelelők lesznek azokra a posztokra amikhez kb nem sok közük van. az uruval én meg nem számolok olyan súlytalan számomraToti írta: Modric helyett ki a legvaloszinubb opcio jovohetre? Felteve ,hogy a formacio marad. Gondolom isco lesz belole.
Modric helyett ki a legvaloszinubb opcio jovohetre? Felteve ,hogy a formacio marad. Gondolom isco lesz belole.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91