wZoLee7 írta:Kicsoda?Mickey írta: Jove
Ha tippelnem kéne Jovicra gondolt, csak bekeverte jovetic nevét és innen a jove rövidítés
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 24., szombat 9:29
wZoLee7 írta:Kicsoda?Mickey írta: Jove
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 24., szombat 6:32
Kicsoda?Mickey írta: Jove
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. augusztus 24., szombat 5:03
Megosztó személyiség / játékos.h3x0r írta: Ertem en, hogy serulekeny meg emberkent keves nala irritalobb szemely van, de lassan az utalat mar eljut oda, hogy fociban is hatraltatja a csapatot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 24., szombat 4:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 23., péntek 21:55
Bocsanat, mar most is az. Van egy barcas haver, o szokta mondogatni h fasza Neymar golja meg minden, a baj az h kozben miatta megy el 10-bol 9 tamadas, tulcselezi, szinezi feleslegesen. Amit meg a vb n produkalt, meg a barizoloknal is sokat koveteltek ki a kezdobolKovaLlos írta:378 meccs 226 gól 140 gólpassz-->bohóc leszwZoLee7 írta: az eddigi pályafutása alapján hatalmas esély van arra hogy az eddigiekhez hasonlóan bohóc lesz, vagy sérült
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. augusztus 23., péntek 21:07
Ugy tunt hogy foldeteresnel rosszul fogott talajt. Gondolom terd. Elegge eltort a mecses ugyhogy komoly lehet a serules.Flash írta: Reguilón sérüléséről lehet tudni valamit? Hordágyon hagyta el a pályát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 23., péntek 21:01
Kire gondolsz?G. V.tinho írta:érdekes kijelentés. Teljes szívig vagyok madridista, és mindenkit tisztelek aki felvette a Madrid mezt.Kerlon írta:
Akkor is egy jellemtelen patkány alak lenne, akinek nem tudnék szorítani tiszta szívemből. Fogalmam sincs, hogy tud itt még valaki ennek az embernek szorítani, rajongani érte. Erkölcsileg egy nulla a pali, egy tipikus példa arra, hogy mennyire el lehet kúrni egy karriert, mert egy idióta vagy.
Sőt a VB-n a nevetség tárgyává tette magát. Mondjuk az is.
de ez az erkölcsileg nulla duma
azért mintha lett volna a történelemben olyan játékosunk, akire egyébként ez a mondatod igaz. aztán sztár volt nálunk.
azért mintha most is lenne olyan játékosunk, akire tőből illik a mondatod. aztán elfogadott közönségkedvenc.
ha jön esetleg mégis Neymar, meg netán még a bugit is tolná, gondolom hány embert fog izgatni az erkölcsi mércéje
HozzászólásSzerző: Flash » 2019. augusztus 23., péntek 20:51
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2019. augusztus 23., péntek 20:27
378 meccs 226 gól 140 gólpassz-->bohóc leszwZoLee7 írta: az eddigi pályafutása alapján hatalmas esély van arra hogy az eddigiekhez hasonlóan bohóc lesz, vagy sérült
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 23., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2019. augusztus 23., péntek 20:15
Eddigi pályafutása során melyikre van több esély?Jó vagy rossz meccsekre?rashidm írta:Imádom az ilyeneket. Aztán ha lesz 10 bűnrossz meccse, aztán lesérül fél évre? Nem a tudásával van baj, hanem magával az emberrel. Max akkor nem utálnám, ha lehozna egy olyan 40-50 gólos szezont, ahol olyan a mentalitása mint Cr-nek. De mint tudjuk, jobban érdekli a következő XXX film forgatása, valamint hogy milyen szinű smack leves haja legyen következő alkalommal.KovaLlos írta: Azért megnézném mi lenne itt 10 jó Neymar meccs után Szerintem az első meccse után eltűnne a haterek nagy %-a
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. augusztus 23., péntek 19:50
Engem pont nem érdekel a jelleme, meg hogy ki mit gondol róla. Bánom is én.Kerlon írta:Akkor is egy jellemtelen patkány alak lenne, akinek nem tudnék szorítani tiszta szívemből. Fogalmam sincs, hogy tud itt még valaki ennek az embernek szorítani, rajongani érte. Erkölcsileg egy nulla a pali, egy tipikus példa arra, hogy mennyire el lehet kúrni egy karriert, mert egy idióta vagy.KovaLlos írta: Azért megnézném mi lenne itt 10 jó Neymar meccs után Szerintem az első meccse után eltűnne a haterek nagy %-aSőt a VB-n a nevetség tárgyává tette magát. Mondjuk az is.dzsi91 írta:
Ez mehet majd a sírjára szerintem.Teljesítményben meg top 10ben sincs évek óta.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. augusztus 23., péntek 19:00
érdekes kijelentés. Teljes szívig vagyok madridista, és mindenkit tisztelek aki felvette a Madrid mezt.Kerlon írta:Akkor is egy jellemtelen patkány alak lenne, akinek nem tudnék szorítani tiszta szívemből. Fogalmam sincs, hogy tud itt még valaki ennek az embernek szorítani, rajongani érte. Erkölcsileg egy nulla a pali, egy tipikus példa arra, hogy mennyire el lehet kúrni egy karriert, mert egy idióta vagy.KovaLlos írta: Azért megnézném mi lenne itt 10 jó Neymar meccs után Szerintem az első meccse után eltűnne a haterek nagy %-aSőt a VB-n a nevetség tárgyává tette magát. Mondjuk az is.dzsi91 írta:
Ez mehet majd a sírjára szerintem.Teljesítményben meg top 10ben sincs évek óta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 23., péntek 17:49
Akkor is egy jellemtelen patkány alak lenne, akinek nem tudnék szorítani tiszta szívemből. Fogalmam sincs, hogy tud itt még valaki ennek az embernek szorítani, rajongani érte. Erkölcsileg egy nulla a pali, egy tipikus példa arra, hogy mennyire el lehet kúrni egy karriert, mert egy idióta vagy.KovaLlos írta: Azért megnézném mi lenne itt 10 jó Neymar meccs után Szerintem az első meccse után eltűnne a haterek nagy %-a
Sőt a VB-n a nevetség tárgyává tette magát. Mondjuk az is.dzsi91 írta:Ez mehet majd a sírjára szerintem.Teljesítményben meg top 10ben sincs évek óta.Galacticos írta: Kepessegekben meg mindig a legszukebb elit
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. augusztus 23., péntek 17:39
Imádom az ilyeneket. Aztán ha lesz 10 bűnrossz meccse, aztán lesérül fél évre? Nem a tudásával van baj, hanem magával az emberrel. Max akkor nem utálnám, ha lehozna egy olyan 40-50 gólos szezont, ahol olyan a mentalitása mint Cr-nek. De mint tudjuk, jobban érdekli a következő XXX film forgatása, valamint hogy milyen szinű smack leves haja legyen következő alkalommal.KovaLlos írta: Azért megnézném mi lenne itt 10 jó Neymar meccs után Szerintem az első meccse után eltűnne a haterek nagy %-a
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. augusztus 23., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 23., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 23., péntek 17:34
Ez mehet majd a sírjára szerintem.Teljesítményben meg top 10ben sincs évek óta.Galacticos írta: Kepessegekben meg mindig a legszukebb elit
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 23., péntek 17:31
nyilván, de ha igaz, hogy ajánlottunk 3 játékost és 100 milliót amit nem fogadtak el, de még megyünk feljebb, Pogbára meg sajnáltuk (értem én h a hivatalos álláspont szerint őt nem akarták eladni), akkor ne legyen ilyen rohadt drága valaki, akit kimondottan el akar adni a csapata és nem akarják h a barca vigye.Galacticos írta: Nagyon nagy tulzas szerintem amiket irtok rola.
Kepessegekben meg mindig a legszukebb elit, es itt meglenne a megfelelo hatter is. A barcaban nem ugy mozgott mint a kiskiraly, sokkal visszafogottabb volt.
En is utalom, de baromi jo jatekos.
Azert nem o az a jatekos aki leigazolasa utan sirva fakadnek banatomba, de nyilvan nem ra van aegnagyobb szukseg.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 23., péntek 17:30
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem