Gondolom lehet valami osszefugges az edzesteljesitmenye es e kozott.Realista24 írta: Amúgy az megvan, hogy van vagy 7 sérültünk, és egyik sem Bale![]()
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. augusztus 27., kedd 16:25
Gondolom lehet valami osszefugges az edzesteljesitmenye es e kozott.Realista24 írta: Amúgy az megvan, hogy van vagy 7 sérültünk, és egyik sem Bale![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 27., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 27., kedd 11:36
Persze, csak lehet, hogy a brazil itt hozna pár pontot a balfaszkodásunk mellett. Inkább erre gondoltam.dzsi91 írta: Ha balfaszkodunk neymar nélkül is bajnokok lesznek. A bleket meg nem a gólok hiánya miatt bukják sorozatban. Ugyanaz a helyzet lesz mint grízmannal,meglövi majd a maga góljait , eldönt 1-2 bajnokit de a bl győzelemhez nem kerülnek közelebb egyikkel sem.
Én fizetnék is érte ,hogy neymar ott kössön ki. Egyrészt mert akkor nem itt van másrészt meg hosszútávon nagyon durva következményei lesznek ennek a pánik-galaktikus korszaknak barszelonában.
Amúgy meg Hazard visszatérése után szégyelli majd magát aki annyira kétségbe volt esve ,hogy belement volna egy neymar dealbe.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 27., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 27., kedd 11:19
Volt egyaltalan hír arrol hogy Viniért 80at adna a Psg?KAG írta: Egyébként ez a Vini féle 80 milla sztem olyan lehetőség, mint anno az Asensio féle Pool-os 100 környéki.
Többször nem nagyon fog jönni, élni kéne vele.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 27., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 27., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 27., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 27., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 27., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 27., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. augusztus 27., kedd 9:23
elég lesz jövőreKerlon írta: A dellabol meg lehetne meg hozni egy kkpt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 27., kedd 9:07
Ha eladjuk Vindzso 80ert, Neymar a Barcaba megy, akkor nagyon jol jarunk.Realista24 írta: Elvileg olyan jó a kapcsolat Perez és a PSG között, hogy ha van Barca ajánlat, azonnal szólnak neki.
Na már most a franciák akarják Vinit , Perez nem akarja adni.
Neymar a Barcaba akár igazolni, a PSG a Realnak adna el.
Úgy érzem ebből csak mi johetunk ki rosszul![]()
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2019. augusztus 27., kedd 8:56
Ha eladjuk a PSG-nem, nyilván mi leszünk az utolsó klub, ahova visszajönne utána. Nem mintha ez feltétlenül nagy csapás lenne.Gaborone1 írta:ha nem f*snék neymar lábától, hogy kuka, akkor nem lenne bajom a transzferrel. Vini még olyan fiatal, hogy 5 év múlva vissza jöhet, addig meg bizonyítson a PSG-ben. Jó hely az nevelkedni.Realista24 írta:
Közben olvasni hogy ZZ nem elégedett Vinivel, a brazil sem elvezi már a helyzetet. Tavaly még el tinglitanglizott mint ziro a bucsuban, de idén már teljesíteni is kéne.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. augusztus 27., kedd 8:47
Én úgy olvastam, hogy Courtois-t akarják, nem Navast.Realista24 írta: Kiegészítés, az egyik kapust is akarják az üzlet részeként plusz 120 milliót.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. augusztus 27., kedd 8:03
ha nem f*snék neymar lábától, hogy kuka, akkor nem lenne bajom a transzferrel. Vini még olyan fiatal, hogy 5 év múlva vissza jöhet, addig meg bizonyítson a PSG-ben. Jó hely az nevelkedni.Realista24 írta:Közben olvasni hogy ZZ nem elégedett Vinivel, a brazil sem elvezi már a helyzetet. Tavaly még el tinglitanglizott mint ziro a bucsuban, de idén már teljesíteni is kéne.Gaborone1 írta:
Navas gondolom?!
amúgy Vini nem fog menni, Ő sem akar és Perez sem engedné. Szerintem lesz B opció, Perez papa megoldja ha annyira jó a kapcsolat és neymar jön.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 27., kedd 7:59
Közben olvasni hogy ZZ nem elégedett Vinivel, a brazil sem elvezi már a helyzetet. Tavaly még el tinglitanglizott mint ziro a bucsuban, de idén már teljesíteni is kéne.Gaborone1 írta:Navas gondolom?!Realista24 írta: Kiegészítés, az egyik kapust is akarják az üzlet részeként plusz 120 milliót.
amúgy Vini nem fog menni, Ő sem akar és Perez sem engedné. Szerintem lesz B opció, Perez papa megoldja ha annyira jó a kapcsolat és neymar jön.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. augusztus 27., kedd 7:57
Navas gondolom?!Realista24 írta: Kiegészítés, az egyik kapust is akarják az üzlet részeként plusz 120 milliót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 27., kedd 7:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 27., kedd 7:42
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem