Hopsz, ez a cikk valahogy kimaradt. Koszi
"A teljes összeg 541 millió euró, ez pedig a duplája annak, amit Pérez örökölt Sanztól. "
Szerintem inkabb a Calderontol orokolt osszeghez kene hasonlitani..
Most az egyesületem a Fly Emirates szerződést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerződés értéke messze elmarad a valós ártól.
Meg jo hogy a Forbes bele lat egy spanyol klubb szerzodeseibe..
Úgy tűnik, hogy 31 top menedzser van, akik átlagosan 270.000 eurót keresnek évente.
Az utanpotlas edzokrol beszel?
Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
- A Chelsea jelenleg a Ramires, Mikel, Lampard harmasbol 2-ot jatszat. Es azert Lampard nyaron mar 36 eves lesz..
- Mi se tudjuk meg, hogy a varva vart Modric - Illarra - Isco felallas bevalik-e. Egyaltalan Illarra es Modric tudnak-e egyutt jatszani.. mert ha nem, akkor a herceg helyere minden fele keppen kell valaki..
- Az Arsenalnak meg kellenek a minosegi jatekosok. Megha a kezdojuk jo is, a keretuk szerintem eleg gyenge.
- A Barcanal egyertelmu, hogy Xavi helyere kell valaki. (Fabregas elorebb erzi jol magat)
- a MU-nal meg evek ota keresik a megfelelo tarsat Carrick melle
Realista24 írta:Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
A valos ara tenyleg 20 korul lenne, de azok utan hogy Lewandowski ingyen elmegy, nem hinnem hogy 35 alatt elengednek.. Inkabb ott tartjak meg egy evik es utana o is ingyen lephet..