Pont erre gondoltam, hogy 2 honap utan meg korai kijelenteni hogy Ancelotti alatt sem valt be igazan. Az persze egyertelmu, hogy valemiert nem megy neki, vagy nem talalja meg magat az uj posztjan vagy fejben gyenge es nem birja megemeszteni, hogy az egesz Bernabeu kifutyoli es Moratat eltetei ugy, hogy 4 nappal azelott meg o volt a csapat egyik legjobbja a BL-ben.. Persze, par meccsen kell pihentetni, de en meg azert nem temetnem oktoberben. Ha viszont szezon vegere nem javul fel brutalisan, akkor mehet Isten hirevel.91Real4ever írta:Azzal a különbséggel hogy Benzema itt van már 4 .éve ? Sztem nem mondok,hogyha Ancelotti itt lesz 4 éve és csak egy jó szezon lesz mögötte akkor ,rólla is ez lesz a véleményem , továbba Benz 3 edző alatt sem vált be igazán. Szóval nem lehet a két dolgot összevetni! bár ahogy érzed
Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mindenesetre szép első hsz
- 91Real4ever
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Varane, Benteke
Azzal a különbséggel hogy Benzema itt van már 4 .éve ? Sztem nem mondok,hogyha Ancelotti itt lesz 4 éve és csak egy jó szezon lesz mögötte akkor ,rólla is ez lesz a véleményem , továbba Benz 3 edző alatt sem vált be igazán. Szóval nem lehet a két dolgot összevetni! bár ahogy érzed
- h3x0r
91Real4ever írta:Hát én eddig hittem Benzemában..hogy nyugi jó lesz , belelendűl stb...de mostmár be kell látni hogy nem hozta be azt amire számítottunk mindannyian!
Egy kicsit ellent mondassz magadnak ezzel.91Real4ever írta:Sztem hagyjunk innen távolról bizalmat és időt Anc papának
- 91Real4ever
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Varane, Benteke
Hát én eddig hittem Benzemában..hogy nyugi jó lesz , belelendűl stb...de mostmár be kell látni hogy nem hozta be azt amire számítottunk mindannyian! EGYSZÓVAL au revoir, és itt el lehet gondolkodni hogy ki jöjjön a helyére , mert ugye Moratába benne van a lehetőség,de tudjuk hogy kevés egyenlőre! Szóval én személy szerint nem feltétlen nagy nevekbe gondolkodnék: Falcao, Suarez..vonalba. Inkább egy kisebb név aki még fiatal és feltörekvőbe van . Itt forrjon ki Gondolok itt én pl : Crhristian Bentekére ,( nagyon pengének tűnik a csávó,erős,letámad,és kegyetlen ítélet végrehajtó! (ezt tavaly bizonyította a Villában)
Nálam ő élvezne prioritást , a csapat többi része leszámítva a Herceget(aki egy dilettáns fogalmatlan tuskó )egybe van (lesz) csak idő kérdése. Sztem hagyjunk innen távolról bizalmat és időt Anc papának (főleg ha az a worm Mou megkapta)
+azért egy Paul Pogba nevezetű úriemberre még beneveznék madj !
Nálam ő élvezne prioritást , a csapat többi része leszámítva a Herceget(aki egy dilettáns fogalmatlan tuskó )egybe van (lesz) csak idő kérdése. Sztem hagyjunk innen távolról bizalmat és időt Anc papának (főleg ha az a worm Mou megkapta)
+azért egy Paul Pogba nevezetű úriemberre még beneveznék madj !
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem csak a játékoson múlik.Alapesetben kb.; de sok múlik a játékoson, a klubokon (hogy az a bizonyos vételi opció létezik-e) na meg a keresleten is.
Amint ő eldönti, hogy hova akar igazolni a négy-öt nagy csapatból, onnantól kezdve a Dortmund nem tud árlicitbe belemenni. Mert vagy elfogadják (legyen 20 millió) az általuk kínált árat, vagy ingyen elengedik később.
Hiába fog egy Chelsea 30-40 milliót ajánlani, ha a játékos a Barcába akar mondjuk igazolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ott van nekik Arteta, Wilshere, egy remek formában lévő Ramsey, el vannak látva kápékkal, Jackson Martínez leigazolását indokoltabbnak érezném.madridronie írta:Az Arsenal érdeklődése valóban kérdéses; még Özil előtt volt terítéken --> ettől függetlenül önmagában az ára nem hiszem, hogy elrettentené az ágyúsokat, télen elvileg majd mennek Jackson Martínezért is! Ami pedig a Chelseat illeti; nos lehet, hogy telített az a középpálya (mondjuk szerintem inkább tkp. fronton), azért Khedirat csak szívesen vitte volna José, illetve a hírek szerint Gündogan játéka is bejövős neki!
Igaz, főleg tékápékkal van tömve a csapat, meg Mikel sem egy korszakos zseni, szóval végül is megérteném Josét, ha ráhajtana Gündoganra.
Amúgy nem tudom, hogy Ilkay mennyire szimpatizál a Barçával vagy éppen a Reallal, de talán inkább választaná a két csapat valamelyikét, mint a Chelsea-t vagy éppen az Arsenalt. Egyébként is, szerintem a játékstílusa alapján jobban illene a La Ligába mint a PL-be.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az Arsenal érdeklődése valóban kérdéses; még Özil előtt volt terítéken --> ettől függetlenül önmagában az ára nem hiszem, hogy elrettentené az ágyúsokat, télen elvileg majd mennek Jackson Martínezért is! Ami pedig a Chelseat illeti; nos lehet, hogy telített az a középpálya (mondjuk szerintem inkább tkp. fronton), azért Khedirat csak szívesen vitte volna José, illetve a hírek szerint Gündogan játéka is bejövős neki!A Senal nem hiszem, hogy nagyobb összeget kiadna érte azok után, hogy 50-ért vették meg Özilt, a Chelsea középpályája így is túltelített, úgyhogy nekik tényleg nem lenne szükségük Gündoganra.
Alapesetben kb.; de sok múlik a játékoson, a klubokon (hogy az a bizonyos vételi opció létezik-e) na meg a keresleten is.Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
Csak azt felejti megemlíteni, hogy közben a klub bevételei ugyanakkor nem kicsit emelkedtek."A teljes összeg 541 millió euró, ez pedig a duplája annak, amit Pérez örökölt Sanztól. "
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem, top-menedzser alatt nem edzőt kell érteni. Hanem olyanokat, akik a semmire veszik fel a pénzt nagyjából.Az utanpotlas edzokrol beszel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Hopsz, ez a cikk valahogy kimaradt. KosziRealista24 írta:http://madridom.hu/?p=27137Még frissA tobbi 450-el kinek tartozunk?
"A teljes összeg 541 millió euró, ez pedig a duplája annak, amit Pérez örökölt Sanztól. "
Szerintem inkabb a Calderontol orokolt osszeghez kene hasonlitani..
Most az egyesületem a Fly Emirates szerződést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerződés értéke messze elmarad a valós ártól.
Meg jo hogy a Forbes bele lat egy spanyol klubb szerzodeseibe..
Úgy tűnik, hogy 31 top menedzser van, akik átlagosan 270.000 eurót keresnek évente.
Az utanpotlas edzokrol beszel?
- A Chelsea jelenleg a Ramires, Mikel, Lampard harmasbol 2-ot jatszat. Es azert Lampard nyaron mar 36 eves lesz..Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
- Mi se tudjuk meg, hogy a varva vart Modric - Illarra - Isco felallas bevalik-e. Egyaltalan Illarra es Modric tudnak-e egyutt jatszani.. mert ha nem, akkor a herceg helyere minden fele keppen kell valaki..
- Az Arsenalnak meg kellenek a minosegi jatekosok. Megha a kezdojuk jo is, a keretuk szerintem eleg gyenge.
- A Barcanal egyertelmu, hogy Xavi helyere kell valaki. (Fabregas elorebb erzi jol magat)
- a MU-nal meg evek ota keresik a megfelelo tarsat Carrick melle
A valos ara tenyleg 20 korul lenne, de azok utan hogy Lewandowski ingyen elmegy, nem hinnem hogy 35 alatt elengednek.. Inkabb ott tartjak meg egy evik es utana o is ingyen lephet..Realista24 írta:Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
- GT37
Annyiért szerintem ajándék lenne. (Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy jön a PSG és letesz érte 40+ milliót az asztalra... Bár ezt nem tartom valószínűnek.)Realista24 írta:Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.A transfermarkt szerint egyébként 27 millió euró az értéke, de ennél szerintem (jóval) többért fog elkelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Azért a Madridnak nem jönne rosszul, bár szerintem Vidalra nagyobb szükségük lenne.Anyaka írta:Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
A Senal nem hiszem, hogy nagyobb összeget kiadna érte azok után, hogy 50-ért vették meg Özilt, a Chelsea középpályája így is túltelített, úgyhogy nekik tényleg nem lenne szükségük Gündoganra.
A transfermarkt szerint egyébként 27 millió euró az értéke, de ennél szerintem (jóval) többért fog elkelni.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
madridronie írta:Mondom én, hogy óriási versenyfutás és harc várható a közeljövőben Gündogan aláírásáért, megszerzéséért (MU, Chelsea, Arsenal, Barca, Real)!Man Utd ponder January bid for Borussia Dortmund midfielder Gundogan
Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk nem értem ezt a Mendozát. Nem kell ehhez könyvvizsgálónak lenni.
Rámész az rm.com-ra, megnyitod az éves reportot, és ott virít nagy betűkkel, hogy Net Financial Debt 91 M eur.
Pérez sem kommunikált mást, mint ezt, maximum a hozzá nem értőket téveszti meg. Ott van minden feketén-fehéren a beszámolóban.
Rámész az rm.com-ra, megnyitod az éves reportot, és ott virít nagy betűkkel, hogy Net Financial Debt 91 M eur.
Pérez sem kommunikált mást, mint ezt, maximum a hozzá nem értőket téveszti meg. Ott van minden feketén-fehéren a beszámolóban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A tobbi 450-el kinek tartozunk?madridronie írta:A klub teljes adósságállománya pedig 541 millára rúg, ebből ugye a Flo papa által említett 90 milla csak a nettó, azaz a bankok felé fennálló tartozásunk!"La deuda del Real Madrid es de 541 millones"
- GT37
Szerintem mi is be fogunk szállni a küzdelembe. És azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik sejkcsapat vezetője mélyen belenyúl a pénztárcájába, ha esetleg rosszabbul sikerül a csapatának ez a szezon.madridronie írta:Mondom én, hogy óriási versenyfutás és harc várható a közeljövőben Gündogan aláírásáért, megszerzéséért!
This is war.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mondom én, hogy óriási versenyfutás és harc várható a közeljövőben Gündogan aláírásáért, megszerzéséért (MU, Chelsea, Arsenal, Barca, Real)!Man Utd ponder January bid for Borussia Dortmund midfielder Gundogan
A klub teljes adósságállománya pedig 541 millára rúg, ebből ugye a Flo papa által említett 90 milla csak a nettó, azaz a bankok felé fennálló tartozásunk!"La deuda del Real Madrid es de 541 millones"
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- h3x0r
Eurosport 2 adja az U21-es meccseket, a hetfoi program viszont meg nincs meg.MorataMartin írta:OFF: Nem tudja valaki h fogják-e közvetíteni Magyarországon a spanyol-magyar u21-es meccset?