Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Marianot próbálják meg kitenni de nem nagyon megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Kötve hiszem, hogy ha az asztalra csapott volna, hogy ezt a botrányszar kp-t 1 igazolással erősítsék meg, akkor Perez nem hozott volna valakit. Azért egy vdBt vagy egy Eriksent gyerekjáték lett volna elhozni. Ragaszkodik az ilyen balfasz Isco Lucas féle tucatspanyolokhoz, ezért nem jön senki a KPra, és ezért fog sajnos megbukni is valószínűleg szezon végéig.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Jó, és ez mennyire biztos, hogy visszadobálta/visszadobálja az alternatívákat?
Nyilván, a sajtó megírta. Ha akarom, elhiszem, ha akarom, nem.
Nyilván, a sajtó megírta. Ha akarom, elhiszem, ha akarom, nem.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Arról viszont igen, hogy nem volt jó számára egyik alternatíva sem.Swineherd írta:Mondjuk arról nem Zidane tehet, hogy Béla és Hámesz eladhatatlan, emiatt pedig megakadt néhány dolog.Kercsó írta: ebbe fog belebukni ZZ. oszt persze Perez lesz a hibás, hogy szűk és lomha a kp...
Igaz, most úgy tűnik, hogy a kelta azt hozza, amiért megvette az öreg, pluszban csillagászati fizetést dobott neki hosszabbításként.
Pedig ebbe a faradt CKM be barki a felmerült nevek kozul uj lenduletet hozott volna.
ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hetek óta egyértelmű volt, hogy Zidane-nak csak Pogba kell vagy senki. Nem kell izgulni, nem lesz semmi.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Swineherd
Mondjuk arról nem Zidane tehet, hogy Béla és Hámesz eladhatatlan, emiatt pedig megakadt néhány dolog.Kercsó írta: ebbe fog belebukni ZZ. oszt persze Perez lesz a hibás, hogy szűk és lomha a kp...
Igaz, most úgy tűnik, hogy a kelta azt hozza, amiért megvette az öreg, pluszban csillagászati fizetést dobott neki hosszabbításként.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ebbe fog belebukni ZZ. oszt persze Perez lesz a hibás, hogy szűk és lomha a kp...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Fax-ért.Swineherd írta: Fél 6 múlt, 'szért aggódtok.
- RealMadridFanatic
Igen es nem.R. Carlos írta: Éjfélig van nyitva a piac? Középpályás érkezéséről nincs szó?
Bruno Fernandes volt ugye akit a Fiorentina egyik vezetoje emlitett, hogy a Realba kerul 70Mert, amit az ESPN es a Sun is lehozott, de mashol nem talalkoztam vele. Se AS, se Marca, se La Sexta, semmi olyan medium, akik azert szoktak talalni.
Meg Eriksenrol spekulaltak, de az is csak ilyen immel-ammal hirecske volt Pochettino egyik nyilatkozata miatt, miszerint nem tudja mi lesz vele, optimista, de a futballban minden megtortenhet.
Kotve hiszem, hogy ennyire csendben menne, ha valakit epp probalnank berantani. Szerintem nem lesz mar erkezo.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Swineherd
Fél 6 múlt, 'szért aggódtok.
holnap elmondja h nagyon orul h vége az atigazolasi szezonnak es vegre nem traktaljak efféle kerdesekkel es h nagyon meg van elégedve a kerettel. ennyi
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Éjfélig van nyitva a piac? Középpályás érkezéséről nincs szó?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- BlancoMark
Meg mindig semmi hir kpsrol?
ZZ nem lehet ennyire csokonyos.
ZZ nem lehet ennyire csokonyos.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Közben Areola-t beregisztrálták a csapatnál a Liga honlapja szerint, de bejelentés még nincs.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
OffRemy írta:És azt minek, hova?kodo írta:
Kicsit off itt de elvileg kölcsön plusz vételi opcioval viszik Icardit is.
Neymar, Bappé, Cavani, Icardi?
Ez kicsit sok. Cavanit lehet baszogatni, de a góljait meglövi.
Hacsak...
Bappé és Cavani is kidőlt.
Mikor legutóbb néztem, 1-1 hónap volt asszem.
Bár ez miatt nem igazolnék én sem.
Off
Navasnak sok sikert.
Van még benne bőven, ott megmutathatja, újfent.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealMadridFanatic
Navas, amint épp kijön a PSG irodáiból.
Ezen kívül teljes csend.
Nem lesz érkező a jelek szerint, hacsak Perez valami ördögi tervet nem forral és derült égből villámcsapásként bejelenti Pogbát.
Ezen kívül teljes csend.
Nem lesz érkező a jelek szerint, hacsak Perez valami ördögi tervet nem forral és derült égből villámcsapásként bejelenti Pogbát.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mákos felpattant neki az.___Samy___ írta:Ezen mi volt akkora hatalmas dolog, hogy ezt kellene kapja?jansky írta: Nem találtam a legendák között, ezért ide teszem. Bocs, ha vótmá!
Ez https://index.hu/sport/futball/2019/09/ ... uskas_dij/ valahol a mi sikerünk is !!
Ez nem teljesen állja meg a helyét. Idén is kigondolta volna, hogy Llorrentéért kapunk 40 milliót? Senki.jansky írta: Ami érdekesebb, hogy valaha igazoltunk úgy, hogy pénzt is értek a lepattanóink. Most meg a kutyának se kell egyik se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Ami érdekesebb, hogy valaha igazoltunk úgy, hogy pénzt is értek a lepattanóink. Most meg a kutyának se kell egyik se.
- ___Samy___
Ezen mi volt akkora hatalmas dolog, hogy ezt kellene kapja?jansky írta: Nem találtam a legendák között, ezért ide teszem. Bocs, ha vótmá!
Ez https://index.hu/sport/futball/2019/09/ ... uskas_dij/ valahol a mi sikerünk is !!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Nem találtam a legendák között, ezért ide teszem. Bocs, ha vótmá!