sonic írta:
2-es es harmas kozott vacillaltam,de vegul 2-est adok mert olyan keret alakult ki ami szerintem nem kielegito, es sok mindent amit meg kellett volna lepni nen tudtunk ilyen olyan okok miatt, most az mindegy hogy kinek/minek a hibaja, az vegkimenetelen nem valtoztat. A legfajobb az a kozeppalya aminek nyar elejen ugy indultunk neki hogy ugy voltam vele ha nem nyulunk hozza sincs katasztrofa. Ebbol az lett hogy sikerult leszukiteni ugy karcsura a csapatreszt hogy megtartottuk a fasult jollakott lassu ea oreg jatekosokat, a fiatalos dinamikusabb motivalhatobb embereket elengedtuk igy most van oda 4 jatekosunk es ketto posztidegen. En almomba sem gondoltam hogy ezt igy le lehet amortizalni de azert sikerult. Nalam ez nagy-nagy hibapont es en szemely szerint ezert egyertelmuen Zidane-t okolom, de persze nem latunk a kulisszak moge. Mendy szerintem jo huzas volt remelem be is kerul az alapcsapatba, Militao leigazolasat nem ereztem szuksegesnek de a jovore nezve jop sulhet el. Jovic... Nagy kerdojel nalam, lehet jo jatekos de nem hinnem hogy nagyon sokat hozza fog tenni iden. A nagy pozitivum Hazard, nagy szukseg volt egy klasszisra elore kivalo igazolas. Az hogy nem tudtunk elboltolni senkit a feleslegesekbol mint James Isco Lucas Vazquez Mariano Bale szinten hibapont, de emiatt nem nagyon tudom a vezetoseget hibaztatni a nagyreszuk damaged goods...
Egy szo mint szaz, nem kezdtuk el a keret megreformalasat szinte egyaltalan, ami nagyon duhito mert mar igy is csuszott vagy 2 evet.
Máshogy látom. Szerintem elkezdtük, csak alternatív módon.
Védelembe jött két ember. Meglátjuk megugorjak e a szintet. Két másik kölcsönben fejlődik szépen.
Kozeppalya vékony, de elvileg a holland jön jövőre olcsón. Ceballos És Martin hatalmas lehetőséget kaptak a fejlődésre, és ott van Kubo is. Mind játszhat orrbaszajba, nekik most ez kell.
Pogba sorsa elválik, hogy hosszabbít e vagy sem.
Jövőre Mbappe lesz a sláger, hacsak nem ír alá. De Karim meg negyven evesen is bírni fogja, nem aggódom.
Hazard itt van, remélem jó hatással lesz Courtoisra is.
Bale az Bale, nem várok semmit tole, így minden ajándék.
A CKM meg mindig penge, ki kell mennie a fáradtságnak a lábakból. Nyilván jó lett volna Pogba és vagy a holland, de ez van. Utolsó évük, Modric sztem fix hogy eligazol jövőre.