jo hat biztos vannak olyan szerencsesek akiknek bejott az eletKerlon írta:Yazid írta: gondolom itt nem mindenki mérnök, meg programozo meg rendor szazados meg sorolhatnam. a masik veglet meg h facveréssel napi 3-4 ora munkaval nem fog senki keresni 3-4kilot mar bocsanat, tokmindegy usa, nemet v m.o, melozni kell annyi penzert mindenhol. szerintem is lehet keresni csak tenni kell erte
OFF
Re: OFF
Yazid írta: gondolom itt nem mindenki mérnök, meg programozo meg rendor szazados meg sorolhatnam. a masik veglet meg h facveréssel napi 3-4 ora munkaval nem fog senki keresni 3-4kilot mar bocsanat, tokmindegy usa, nemet v m.o, melozni kell annyi penzert mindenhol. szerintem is lehet keresni csak tenni kell erte
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Pont a napokban dobtam fel ezt, hogy vajon ez egy élő dolog-e még. Mármint a "hajléktalan-maffia".kiserik írta:Seggre ülnék, ha tudnád, hogy az a havi 15 ezer, az ténylegesen mennyi. Más kérdés, hogy ez is úgy működik általában, mint a prostitúció, a strici lenyúlja szinte az egészet.'shutterisland írta: ez ott kezdodik, hogy alapbol a "megelni" fogalom is relativ.
kinek mit jelent az, hogy megelni ?
szamomra azt, hogy a kotelezokon ( rezsi, esetleges hitelek, biztositasok, fott kaja, kozmetikumok, etc ) felul meg marad annyi a kasszaban, hogy beleferjen igeny szerint egy-egy mozi, etterem, shopping, sportolas/egyeb hobbi es minimum egy kisebb nyaralas/kirandulas evente.
e mellett havi szinten egy kisebb osszeget el lehessen tenni tartalekba, hogy ne doljon be a budget, ha ne adj isten venni kell uj tuzhelyet, maganorvoshoz kell menni vagy elhagyod a tarcad az irataiddal egyutt.
legalabb is nekem ezt jelenti, mert ha a megelni szot a fennmaradni fogalommal parositjuk, akkor osszekeregetett havi 15 ezerbol is meg lehet elni, ahogyan a hajlektalanok csinaljak.
A megélhetéssel egyetértek. Sajnos azt is látom az ismerőseim nagyon nagy százalékánál, hogy micsoda rémálom manapság a lakás/ház, lakhatás téma...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Seggre ülnék, ha tudnád, hogy az a havi 15 ezer, az ténylegesen mennyi. Más kérdés, hogy ez is úgy működik általában, mint a prostitúció, a strici lenyúlja szinte az egészet.'shutterisland írta: ez ott kezdodik, hogy alapbol a "megelni" fogalom is relativ.
szamomra azt, hogy a kotelezokon ( rezsi, esetleges hitelek, biztositasok, fott kaja, kozmetikumok, etc ) felul meg marad annyi a kasszaban, hogy beleferjen igeny szerint egy-egy mozi, etterem, shopping, sportolas/egyeb hobbi es minimum egy kisebb nyaralas/kirandulas evente.
e mellett havi szinten egy kisebb osszeget el lehessen tenni tartalekba, hogy ne doljon be a budget, ha ne adj isten venni kell uj tuzhelyet, maganorvoshoz kell menni vagy elhagyod a tarcad az irataiddal egyutt.
legalabb is nekem ezt jelenti, mert ha a megelni szot a fennmaradni fogalommal parositjuk, akkor osszekeregetett havi 15 ezerbol is meg lehet elni, ahogyan a hajlektalanok csinaljak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez ott kezdodik, hogy alapbol a "megelni" fogalom is relativ.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
az XY osszeg relatív. Shutter le is irta, h miert. Ahogy én látom, illetve tapasztaltam a környezetemben, az az ember, kevesebb penzbol is jobban él(het) , aki vagy örökölt lakast/házat, mint az, aki nem, és tobbet is keres. De örökölni sem kell. elég, ha a párbol akar a fiunak, akar a lanynak megvan a lakas XY okból. Egyszerűen brutalis kulonbsegek tudnak lenni. Nem kell albit fizetni, nem kell gyujtogetni a lakasra, házra... hanem lenyegeben a pár az adott honapban, a bevételükbol kifizetik a rezsit, aztan arra kell mar csak kolteni, amire lenyegben akarnak.
Egyik haverom ilyen. Hiába kerestem tole tobbet, nem engedhettem meg magamnak azokat a dolgokat, amiket ő igen, mert nem elhettem fel az adott honapban keresett penzt.
szoval igen, rohadt sok szempont szerint kell mezni a fizetest.
Egyik haverom ilyen. Hiába kerestem tole tobbet, nem engedhettem meg magamnak azokat a dolgokat, amiket ő igen, mert nem elhettem fel az adott honapban keresett penzt.
szoval igen, rohadt sok szempont szerint kell mezni a fizetest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mindig azt szoktam mondani, hogy nincs az a pénz, amit ne lehetne elkölteni. Sajnos a mai világ és a társadalmunk olyan, hogy az emberek megvesznek minden szir-szart amire szükségük sincs (ilyen telefon, olyan ruha, amolyan TV, stb). Rettentően pazarlóan élünk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
szvsz ezt igy nem lehet beloni, legalabb is rengeteg korulmeny befolyasolja.havi 200 nem eleg semmire.
hol elsz, kivel elsz, van e gyerek/gyerektartas, vannak e hiteleid, stb.
van, aki 200k-bol teljesen normalisan megel, van akinek 280-bol se nagyon marad ho vegere.
ahol en dolgozom, kb 150-en dolgozunk osszesen, ebbol a felso vezeto retegeket leszamitva kb 120-an ugyanannyit keresunk. (+ - 10% a tulorak miatt)
igy azert baromira latvanyosan kijon, mekkora a szoras es a kulonbsegek ugyanolyan fizu mellett is.
vannak akik szep autokkal jarnak, utazgatnak, jol oltozkodnek, felre is tesznek es van a masik veglet, akiknek mar 20.-an nincsen penze es keregetnek kolcson.
erted mire celzok, szerintem ember, manageles es korulmenyfuggo, mennyibol lehet megelni.
( az persze megint mas kerdes, hogy megelni vagy megELNI )
tudnek meselnia masik veglet meg h facveréssel napi 3-4 ora munkaval nem fog senki keresni 3-4kilot mar bocsanat, tokmindegy usa, nemet v m.o, melozni kell annyi penzert mindenhol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Havi 200 nem elég semmire? Ez olyan mondás mint az hogy 54000bol meg lehet élni.RealAsensio írta:En csak azt akartam mondani, hogy aki akar, manapsag tud tobbet is keresni, havi 200 nem eleg semmire.mocsok írta:
Nagyjából ugyanazt írod mint kerlon.
A hétfőtől péntekig 08-16 órás beosztással a 200 ezres nettó az nagyjából ugyanaz mint a vendéglátásban a folyamatos 12 orazasos hétvégén is vegignyomod 300 nettó.
Nyilvan sok osszetevos ez a dolog, nem akartam okoskodni.
Az LG sztori meg lassan veri a dezodorost.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha..LG-t olvasva elsőre a tv-re asszociáltam, majd a HDI-t HDMI-nek olvastam..Kerlon írta: LG olyan, mint amikor a HDI motorokat LPG-síteni akarják. Nem elég a 4,5ös fogyasztás, megy az kevesebből is! Csodás
Azt hiszem qva gyorsan innom kell plusz egy kávét mielőtt folytatom a munkát..ki tudja mit hihettem itt a melóban is.
gondolom itt nem mindenki mérnök, meg programozo meg rendor szazados meg sorolhatnam. a masik veglet meg h facveréssel napi 3-4 ora munkaval nem fog senki keresni 3-4kilot mar bocsanat, tokmindegy usa, nemet v m.o, melozni kell annyi penzert mindenhol. szerintem is lehet keresni csak tenni kell erte
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En csak azt akartam mondani, hogy aki akar, manapsag tud tobbet is keresni, havi 200 nem eleg semmire.mocsok írta:Nagyjából ugyanazt írod mint kerlon.RealAsensio írta: Elnezest kerek, senkit nem akarok megbantani, de aki akar dolgozni, es szabadon valogathat a munkat kozott, szerintem siman kap olyan allast, ahol 250 korul nettoban tud keresni, esetleg kicsit tulorazik erte. Mindenhol munkaerohiany van, tudok olyan ettermeket ahol 15ezer felett lehet keresni nettoban, mosogatni kell, igaz 10-12 orat. De ha igy szamolod, az mar netto 300. Na ezt mondanam nem rossz fizetesnek.
200.000 havi netto fizetest nem mondanam “nem rossznak”.
Termeszetesen ez csak az en velemenyem es az agglomeraciora+Budapest ertendo.
A hétfőtől péntekig 08-16 órás beosztással a 200 ezres nettó az nagyjából ugyanaz mint a vendéglátásban a folyamatos 12 orazasos hétvégén is vegignyomod 300 nettó.
Nyilvan sok osszetevos ez a dolog, nem akartam okoskodni.
LG olyan, mint amikor a HDI motorokat LPG-síteni akarják. Nem elég a 4,5ös fogyasztás, megy az kevesebből is! Csodás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi mindenkinek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- mocsok
Allitasod szerint van szerető családod, barátnő, jó fizetés, lehetőséged hogy Pestre költözz a baratnoddel.
És valahogy sikerült úgy megfogalmazni ezt a hozzászólást, hogy majdnem megsajnaltalak.
És valahogy sikerült úgy megfogalmazni ezt a hozzászólást, hogy majdnem megsajnaltalak.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
No offense Gabi, de te megoldást keresel a problémáidra vagy csak panaszkodni jársz ebbe a topicba?lordgabi írta:
Kössél kompromisszumot magaddal és az elvárásaiddal
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Attól függ mennyit költ sörre.Galacticos írta: Ha te 400 felett keresel stabilan / ho (es fontos hogy stabilan! Ne csak egy oktobert nezzel) a csajod meg ha 180at kap az mahdnem 600/ho. Akkor mar nehogymar ne ferjen nrked bele az a plusz 20as az albira.
Ha mar igy kiteregetted a szennyest..
Amúgy ez az albérlet keresősdi..
Annyira sok dologtól függ minden.Nem hiszem, hogy itt a Madridomon oldódik meg a probléma. Szerintem be kell az árat nézve határolni a környéket és ott a legjobbat kikeresni.
- Galacticos
Ha te 400 felett keresel stabilan / ho (es fontos hogy stabilan! Ne csak egy oktobert nezzel) a csajod meg ha 180at kap az mahdnem 600/ho. Akkor mar nehogymar ne ferjen nrked bele az a plusz 20as az albira.
- 'shutterisland
szvsz ha ketten fel milla felett fogtok keresni, es mar rohadtul lepnetek, akkor helyedben nem tokoresznek azon, hogy 110 vagy 125 az alberlet.
egyreszt mint mondtam, sok mulik az elhelyezkedesen, rezsin, stb (ismered a mondast, a kevesebb neha tobb) masreszt pedig nyitva lehet tartani a szemed, keresgelni majd pressure nelkul es kesobb olcsobbra/jobbra valtani.
egyreszt mint mondtam, sok mulik az elhelyezkedesen, rezsin, stb (ismered a mondast, a kevesebb neha tobb) masreszt pedig nyitva lehet tartani a szemed, keresgelni majd pressure nelkul es kesobb olcsobbra/jobbra valtani.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Túlóra nélkül, hétfőtől-szombatig nekem 405000 forint jön ki október 1 és 31 között. Miközben hazamennék ugye tuti elmenne egy nagyobb összeg - matricára és oda-vissza tankolásra (350+350 km, hiába van utas), alacsony eléggé a forint a grivenyhez viszonyítva és ugye váltani kell. Olcsón hoznék fel száraz élelmiszert, piát, kólát, stb, ezen lehet sokat spórolni így, de akkor is ha van aki vár és még dolgod is van otthon, meg szerető család, kell a minimum egy hét, és sok pénztől esek így el összeszámolva éves szinten. Otthon ház, kocsi, minden meg van, csak normális, emberi pénzkereseti lehetőség nincs. + levezetsz 3 óra hosszát a határig, 4 km-re laksz tőle, és van, hogy 5-6 óra az átkelés, ha szeretnéd a kocsidat is megpakolni, betankolni olcsóbban, és ez visszafelé jövet is érvényes. Múltkor 60 km-es kitérő ért 5 óra megspórolást, ukrán-román-magyar hármast érintve.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.