Minden rendben, bizom a jatekosaimban, nagyszeru a keret, 3 pontot erdemeltunk volna.Yazid írta: ha leixelünk vagy ne adj isten kikapunk kivancsi leszek zidanera meg perezre
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ha leixelünk vagy ne adj isten kikapunk kivancsi leszek zidanera meg perezre
meccset akar vele nyeretni zizoukodo írta:Hazard lesz. Zidane nyilatkozta, viszont valószínűleg nem kezd.Toti írta: Kerethirdetes mikorra varhato? Mar csak Hazard miatt is kivancsi vagyok.. 24ora mulva meccs
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Hazard lesz. Zidane nyilatkozta, viszont valószínűleg nem kezd.Toti írta: Kerethirdetes mikorra varhato? Mar csak Hazard miatt is kivancsi vagyok.. 24ora mulva meccs
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Berti írta:Lassan egy kezdő 11-et nem tudunk összehozni.dannen írta: ABC: Fede Valverde was injured with the Uruguayan national team and returned to Madrid with a muscular issue in his left leg. This is the 10th muscle injury suffered by a Real Madrid player this season already, the last two being caused by the FIFA virus.
Fasza
pedig jó lett volna, ha Case le lett volna rántva a 60. perc körül, hogy tudjon pihenni a PSG-re.
ZIDANE
Kerethirdetes mikorra varhato? Mar csak Hazard miatt is kivancsi vagyok.. 24ora mulva meccs
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Lassan egy kezdő 11-et nem tudunk összehozni.dannen írta: ABC: Fede Valverde was injured with the Uruguayan national team and returned to Madrid with a muscular issue in his left leg. This is the 10th muscle injury suffered by a Real Madrid player this season already, the last two being caused by the FIFA virus.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja, olyan focival, amit még a kieső jelölt csapatok is szégyelnének._Bushido_ írta: Nyert 3 kupát (szuperkupa, EL és Fa kupa asszem). Illetve 2. lett a bivalyerős ManCity mögött.
Véletlen lenne, hogy mindenhonnan kiutálták és hallani se akarnak róla? Mert előfordulhat egyszer, de neki eddig minden egyes csapatánál ez történt._Bushido_ írta: Inkább sok helyen voltak alantas, áskálódó játékosok (Chelseanél az exBarca különítmény Pedroval és Cescel, Realnál a két nagyöreg (a szívárogtató Iker és Ramos asszem).
Nem hagyják dolgozni, igazolni? Tejhatalma volt minden csapatánál. A MU-nál megkapta a világ összes pénzét. Egy védőt nem kapott meg, miután már nem volt meg felé a bizalom és meghúztak egy vonalat._Bushido_ írta: De ahogy az előbb írtam, ha nem hagyják dolgozni, igazolni, úgy azért nehéz - MU-s nyara.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Reménykedni lehet.KAG írta: https://www.marca.com/en/football/real- ... b45d6.html
Persze.
Az elmúlt évek leggyengébb csatára, azok közül akik kikerültek a Castillaból és vmennyi időt eltöltöttek a nagyok közt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
https://www.marca.com/en/football/real- ... b45d6.html
Persze.
Az elmúlt évek leggyengébb csatára, azok közül akik kikerültek a Castillaból és vmennyi időt eltöltöttek a nagyok közt.
Persze.
ZIDANE
- KAG
+1Kerlon írta: Nem adaptált ő már semmit se a focijába 2012 óta, azóta csak mélyrepül, még a Chelseat egyszer felrázta, aztán ennyi. Nem tudom mit néztetek az elmúlt 7 évben... Ugyanazokat a hiábákat véti, ugyanúgy csökönyös, de míg régen volt mire beképzeltnek lenni, azóta már nincs. Éppúgy a múltjára hivatkoztok, mint ti. Csak jelenje meg már nincsen, ahogy csapata se... nem hiába.
ZIDANE
Nem adaptált ő már semmit se a focijába 2012 óta, azóta csak mélyrepül, még a Chelseat egyszer felrázta, aztán ennyi. Nem tudom mit néztetek az elmúlt 7 évben... Ugyanazokat a hiábákat véti, ugyanúgy csökönyös, de míg régen volt mire beképzeltnek lenni, azóta már nincs. Éppúgy a múltjára hivatkoztok, mint ti. Csak jelenje meg már nincsen, ahogy csapata se... nem hiába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Valahol igazad is van és nem is.Kerlon írta: Hagyjad már. Se focija, se játéka nem volt. A legérdektelenebb kupákat huzta be. Szuperkupa... tőlünk kezdve úgy utálták már ki mindegyik csapatától. Idehozná a pökhendi, beképzelt stílusát megint, aztán éghetne miatta a pofánk. Ideje lenne értelmesen a jövőben gondolkozni és nem a múlt dolgaira építeni, igaz ez a stábra is meg a keretre is.
Azért Mourinho egy nagyon jó edző. Elterjedt az, hogy kiégett, de ez nem egészen így működik. Lehet hogy nem tudott kellő képen adaptálni néhány változást a fociban, de az az őrült taktikus még mindig ott lappang valahol. A stílusa meg egy arrogáns pöcs volt mindig is és az is marad. Még mindig azt tartom, hogy ha valamelyik csapat elbírja a nagy egót, az a világ leghíresebb és legnagyobb csapata. Legyen szó Mourinhorol, Pogbaról vagy akár Neymarról.
Számomra például pluszt jelent, ha valamelyik edző többet tud, mint minden sajtótájékoztatón sablonokkal dobálózni vagy ha kiszed egy klublegendát is a kezdőből, ha éppenséggel gyengén teljesít és van nála jobb. Ezt az utóbbit, ha valaki meglépi nálunk az elmúlt 2 évben, akkor most nem hugyvaszarva szenvednénk egy Valladolid ellen.
Nem azt mondom, hogy Mou lenne a megfelelő ide, mert jelenleg nagyon nem, de egy olyan stílusú vezetőedzőt, aki megmer húzni dolgokat, egy olyat bármikor szívesen látnék.
Hagyjad már. Se focija, se játéka nem volt. A legérdektelenebb kupákat huzta be. Szuperkupa... tőlünk kezdve úgy utálták már ki mindegyik csapatától. Idehozná a pökhendi, beképzelt stílusát megint, aztán éghetne miatta a pofánk. Ideje lenne értelmesen a jövőben gondolkozni és nem a múlt dolgaira építeni, igaz ez a stábra is meg a keretre is._Bushido_ írta:Mégis kihozta még abból a kivénhedt csapatból kvázi a maximumot. Nyert 3 kupát (szuperkupa, EL és Fa kupa asszem). Illetve 2. lett a bivalyerős ManCity mögött. Ez volt kb a max, ami ki lehetett hozni abból. Oké, nyilván ciki volt kiesni a Sevilla ellen, de ez az egyenlet is többismeretlenes. Másfelől utána nyáron meg szeretett volna erősíteni, főleg a védelmet, középpályát, de az elnökék nem hagyták neki, hozta volna már akkor Maguirét - látta, hogy a védelem egy nagy nulla - ahol Fiatal (Young), Vak (Blind) és Kicsi (Smallig) , meg még SAF-tól ittmaradt öregek (Valencia) játszanak, ott nagy a baj.Kerlon írta: Milyen új alapokat tudna letenni? A Unitednél se tette le... teljesen kiégett az ember. Sokkal inkább valami tökös fiatal edzőt kell keresni nem ilyen sikereit letudó, kiégett Mourinhokban, akik már évek óta másban látja a hibákat. A csapatai se védekezni, se támadni nem tudtak normálisan, mióta innét kiutálták.
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mégis kihozta még abból a kivénhedt csapatból kvázi a maximumot. Nyert 3 kupát (szuperkupa, EL és Fa kupa asszem). Illetve 2. lett a bivalyerős ManCity mögött. Ez volt kb a max, ami ki lehetett hozni abból. Oké, nyilván ciki volt kiesni a Sevilla ellen, de ez az egyenlet is többismeretlenes. Másfelől utána nyáron meg szeretett volna erősíteni, főleg a védelmet, középpályát, de az elnökék nem hagyták neki, hozta volna már akkor Maguirét - látta, hogy a védelem egy nagy nulla - ahol Fiatal (Young), Vak (Blind) és Kicsi (Smallig) , meg még SAF-tól ittmaradt öregek (Valencia) játszanak, ott nagy a baj.Kerlon írta: Milyen új alapokat tudna letenni? A Unitednél se tette le... teljesen kiégett az ember. Sokkal inkább valami tökös fiatal edzőt kell keresni nem ilyen sikereit letudó, kiégett Mourinhokban, akik már évek óta másban látja a hibákat. A csapatai se védekezni, se támadni nem tudtak normálisan, mióta innét kiutálták.
Inkább sok helyen voltak alantas, áskálódó játékosok (Chelseanél az exBarca különítmény Pedroval és Cescel, Realnál a két nagyöreg (a szívárogtató Iker és Ramos asszem). De ahogy az előbb írtam, ha nem hagyják dolgozni, igazolni, úgy azért nehéz - MU-s nyara.KAG írta:Mindenhol brutal mod megbukott az ember.
Meglátjuk. max ha nagyon ég a ház télen, megpróbálhatnak valami tűzoltó igazolást. Mert mint sokan írtátok már, ez a középpálya egyenlő a nullával. Ezzel max megint csak egy összesen 13 mecses BL-re lehetne rámenni, mert egy egész éves sorozatterhelést nem bírnának ki, főleg, ha mellett komolyan szeretnék venni a másik két sorozatot is - ahogy illene.dzsi91 írta:De amúgy szerintem Zz lehozza stabilan.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha Zz bukik elkell engedni végleg ezt a korszakot. Nem kell se Mourinho se Ancelotti se Zidane. Ott van Raul Xabi alonso vagy akár pochettino. Mourinhonak oroszlánrésze volt abban,hogy visszakerültünk a csúcsra de ő ott akkor megtette a maga dolgát és csak saját maga miatt nem ő vezette végül azt a csapatot az igazán nagy sikerekben.RealAsensio írta:En adom, de csak akkor, ha nem jon be a ZZ projekt.dannen írta: Jose Mourinho: "Real Madrid was my best experience, partly because of everything I learned as a coach, as a man, and for all the lessons I learned in my life. It's still the best memory of my career, it was fantastic."
nagyon nyalja vissza magat a special one, felek, hogy egyszer tenyleg visszater.
Bar nem hiszek abban, hogy belebukik a francia, szerintem meg fogja oldani a jelenlegi helyzetet.
De amúgy szerintem Zz lehozza stabilan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
RealAsensio írta:En adom, de csak akkor, ha nem jon be a ZZ projekt.dannen írta: Jose Mourinho: "Real Madrid was my best experience, partly because of everything I learned as a coach, as a man, and for all the lessons I learned in my life. It's still the best memory of my career, it was fantastic."
nagyon nyalja vissza magat a special one, felek, hogy egyszer tenyleg visszater.
Bar nem hiszek abban, hogy belebukik a francia, szerintem meg fogja oldani a jelenlegi helyzetet.
Szerintem meg bele fog bukni mert egyszerűen nem tud kihez nyúlni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó nagy Livescore hack volt a Mourinhos hír, én meg bevettem
Livescore-nál lesz szakértő? Kommentátor? Tudja a tököm, de gondolom jönnek majd az okosságai a laliga meccsekről.
Perez interjúhoz: olyan hírek jöttek ki, hogy megegyeztünk a Chelseavel, hogy ha valamikor a jövőben Kanté elérhető lesz (2021 körül), akkor szólnak nekünk Vagy ha más csapat ajánlatot tesz érte. Lehet ő a titokzatos francia játékos, akire gondoltok
Livescore-nál lesz szakértő? Kommentátor? Tudja a tököm, de gondolom jönnek majd az okosságai a laliga meccsekről.
Perez interjúhoz: olyan hírek jöttek ki, hogy megegyeztünk a Chelseavel, hogy ha valamikor a jövőben Kanté elérhető lesz (2021 körül), akkor szólnak nekünk Vagy ha más csapat ajánlatot tesz érte. Lehet ő a titokzatos francia játékos, akire gondoltok
Mondjuk Iscot ha mas nem az motivalhatna, hogy érdeklődik iránta a Mu. Ki akarna oda menni?
Lassan nem lesz bevetheto kozeppalyas, kivancsi vagyok, hogy oldja meg, beall? Lehet, jobban jarnank...RealAsensio írta:En adom, de csak akkor, ha nem jon be a ZZ projekt.dannen írta: Jose Mourinho: "Real Madrid was my best experience, partly because of everything I learned as a coach, as a man, and for all the lessons I learned in my life. It's still the best memory of my career, it was fantastic."
Ez a Modric serules nagyon para. 34 evesen is az egyetlen a palya kozepen aki kepes megteremteni a kulonbseget. Felall a szor a hatamon ha belegondolok hogy Iscodisco fog csorogni jobbrabalra a posztjan...
A special five meg mar megbukott teljesen, ennyi erovel hozzuk vissza del Bosquet mert vele is jok voltunk anno...