Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Hivatalos keret:
Kapusok: Courtois, Areola y Altube.
Védők: Carvajal, Militão, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo y Mendy.
Középpályások: Kroos, Casemiro y James.
Támadók: Hazard, Benzema, Lucas Vázquez, Jović, Vinicius Jr. y Rodrygo.
Kapusok: Courtois, Areola y Altube.
Védők: Carvajal, Militão, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo y Mendy.
Középpályások: Kroos, Casemiro y James.
Támadók: Hazard, Benzema, Lucas Vázquez, Jović, Vinicius Jr. y Rodrygo.
Gondolom Fidalgo utazik a tobbi meg aki meg egészséges.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Még pár sérült, és nem is lesz...Toti írta: Keret tovabbra sincs?
Keret tovabbra sincs?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Vini lesz Hazárd helyett... még nem 100%os. Zidane nyilatkozatban van benne.Pad'em írta: Fasza meccsre van kilátás. Nem lesz Modric, Isco, Bale, Valverde. Casemiro péntek reggel ért vissza úgy, hogy 11 órát repült LA-ből...
Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Hazard, LV, James, Benzema lesz szerintem a kezdő. Nehéz lesz
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem kell messze menni, elozo szezonba.RealMadridFanatic írta:
Továbbra sem nagyon tudom elhinni, hogy sikerült így beleállni a szezonba. Ekkora szakmai hibát nem is tudom mikor láttam utoljára.
Cr elengedése es nem pótlása .
ZIDANE
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Plusz milyen meccsek jönnek..
Sevilla,PSG,Atleti szép.
Vajon szeptember végére elveszítünk mindent?
Sevilla,PSG,Atleti szép.
Vajon szeptember végére elveszítünk mindent?
- Pad'em
Fasza meccsre van kilátás. Nem lesz Modric, Isco, Bale, Valverde. Casemiro péntek reggel ért vissza úgy, hogy 11 órát repült LA-ből...
Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Hazard, LV, James, Benzema lesz szerintem a kezdő. Nehéz lesz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
352 lesz ebbol igy.
- RealMadridFanatic
Tehát aki tényleg középső középpályás, eredetileg is és tud normálisan focizni a poszton az Kroos és Casemiro. Gyönyörű.
Továbbra sem nagyon tudom elhinni, hogy sikerült így beleállni a szezonba. Ekkora szakmai hibát nem is tudom mikor láttam utoljára.
Gondolom így valami 4-4-1-1 lesz a felállás, LV, Bale szélekkel, sok védekező feladattal... Elöl meg őrlődhet Karim Hazard visszatértéig. Nem igazán tudom elképzelni, hogy jól jövünk ki ebből, de még jobban szorítok érte...
Gondolom így valami 4-4-1-1 lesz a felállás, LV, Bale szélekkel, sok védekező feladattal... Elöl meg őrlődhet Karim Hazard visszatértéig. Nem igazán tudom elképzelni, hogy jól jövünk ki ebből, de még jobban szorítok érte...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha jól fizet Zidane beállhatok a hétvégén.A Real Madrid hivatalos közlemény formájában tudatja, hogy a klub orvosai izomsérülést diagnosztizáltak Fede Valverdénél.
Btw 21 nap alatt 7 meccs jön.
ja és ha 0pont lesz abból? akkor mi lesz ki lesz a hibásBerti írta:Mondjuk ezt én most realizálom.Anthony írta: Most 3-4 naponta meccseink lesznek, lehet bizonyítani.
PSG, Sevilla, Atletico még ebben a hónapban. Legalább 7 pontot várok ebből a hármasból.
Mondjuk ezt én most realizálom.Anthony írta: Most 3-4 naponta meccseink lesznek, lehet bizonyítani.
PSG, Sevilla, Atletico még ebben a hónapban. Legalább 7 pontot várok ebből a hármasból.
Es tudomasom szerint Pintust is O ebrudalta ki.
- Anthony
Abból dolgozik, ami van. Ő alakította ki a keretet, övé a felelősség. Mindenki tudta, hogy kell középpályás, ő másképp döntött. Most 3-4 naponta meccseink lesznek, lehet bizonyítani.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Pár hete elkezdtem morgolódni a sérülések miatt és én azt gondolom, hogy valami hiba lehet az edzésen, vagy fizikális felkészítésen..
Akkor azt mondta valaki válaszul(nem emlékszem ki), hogy ez teljesen normális. Nos szerintem nem az.
Túl sok a sérültünk, az amúgy sem túl erős keret mellé. Így anyázhatjuk Zidanet, vagy bárkit, de nem csoda ha jön a vereség.
Akkor azt mondta valaki válaszul(nem emlékszem ki), hogy ez teljesen normális. Nos szerintem nem az.
Túl sok a sérültünk, az amúgy sem túl erős keret mellé. Így anyázhatjuk Zidanet, vagy bárkit, de nem csoda ha jön a vereség.
- Anthony
Ezek a ZZ nyilatkozatok mostmár kezdenek felszabni azért. Végülis ugyanaz a szöveg, igazából nagyon nem is tudom elvárni, hogy mást mondjon, de azért mégis fel tud bacni. Mindegy, asszem nem olvasom többet ezeket. Az eredmények elég beszédesek, a többi csak zaj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez 15 pontos hátrányig, aztán "nincs reális esélyünk, de küzdeni fogunk tovább"Faust írta:Minden rendben, bizom a jatekosaimban, nagyszeru a keret, 3 pontot erdemeltunk volna.Yazid írta: ha leixelünk vagy ne adj isten kikapunk kivancsi leszek zidanera meg perezre
Minden rendben, bizom a jatekosaimban, nagyszeru a keret, 3 pontot erdemeltunk volna.Yazid írta: ha leixelünk vagy ne adj isten kikapunk kivancsi leszek zidanera meg perezre
ha leixelünk vagy ne adj isten kikapunk kivancsi leszek zidanera meg perezre