Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Lopi mutatja a fakkot és behúzza a ligát a sevillaval
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a biztonsag kedveert beszedtek meg egy pirosat, hogy tenyleg a labda se legyen naluk.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy újabb szánalmas szabály ami tönkreteszi a labdarúgást...
Celta meccen 10. percben szerencsétlen védő teljesen véletlen rálép az ellenfél achilles ínjére/sarkára és egyből piros. Mondhatni vége a meccsnek. Engem személy szerint teljesen felbaszott ez az egész, hát még a Celta szurkolókat, és arról nem is beszélve, hogy mi is átéltük már ezt amikor Modric véletlenül rálépett az ellenfelecske kis lábikájára.
Mi lesz a következő? Egyből piros az is már, ha rálehelek az ellenfél tarkójára?
Jó rendben, értem én, hogy sérülésveszélyes az a pont a lábon, de óhatatlan hogy véletlen rálépek az ellenfél lábára, ha előttem totyog. Oké, elesik, szabadrúgás, mehet tovább. Így volt mostanáig, most meg instant piros és meccs elején már beírhatjuk a három pontot az ellenfélnek. Ha rafkós játékos lennék, csak erre mennék, hogy véletlen rámlépjenek...
#againstmodernfootball
Celta meccen 10. percben szerencsétlen védő teljesen véletlen rálép az ellenfél achilles ínjére/sarkára és egyből piros. Mondhatni vége a meccsnek. Engem személy szerint teljesen felbaszott ez az egész, hát még a Celta szurkolókat, és arról nem is beszélve, hogy mi is átéltük már ezt amikor Modric véletlenül rálépett az ellenfelecske kis lábikájára.
Mi lesz a következő? Egyből piros az is már, ha rálehelek az ellenfél tarkójára?
Jó rendben, értem én, hogy sérülésveszélyes az a pont a lábon, de óhatatlan hogy véletlen rálépek az ellenfél lábára, ha előttem totyog. Oké, elesik, szabadrúgás, mehet tovább. Így volt mostanáig, most meg instant piros és meccs elején már beírhatjuk a három pontot az ellenfélnek. Ha rafkós játékos lennék, csak erre mennék, hogy véletlen rámlépjenek...
#againstmodernfootball
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Cillessen maradt gránátvöröskék.
azért kemény az a presszing amit felpakol Valverde... deJong ha okosan van használva, nagyon jól osztogat.
azért kemény az a presszing amit felpakol Valverde... deJong ha okosan van használva, nagyon jól osztogat.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Az lenyegten h eltalalja e a kaput.. Hisz tizeneves. Ez minden alol felment.reeed_ati írta:Reméljük nem fut be akkora karriert..Csabi írta: az megvan, hogy fati feleannyi éves mint messi?
Mindenesetre ahogy láttam, neki sajnos nem jelent gondot eltalálni a kaput..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Reméljük nem fut be akkora karriert..Csabi írta: az megvan, hogy fati feleannyi éves mint messi?
Mindenesetre ahogy láttam, neki sajnos nem jelent gondot eltalálni a kaput..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Papíron..Csabi írta: az megvan, hogy fati feleannyi éves mint messi?
Messi amúgy lehet adott neki egy kis szörpöt a chips+pepsi mellé
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szóltak a valenciának h meccs van
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Martin fiamat sikerült felnevelni, innentől elengedtem a többeket. Elég egy.ziro4vr írta:Már nem a tinikre buksz?Remy írta: Ki ez a Fati?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Jobb ha annak szurkolunk, hogy Suarez es Dembele ott legyenek a csapatban mert ez a 16 eves gyerek ezerszer tobbet tesz hozza.
- ___Samy___
Nem tudom miért lepodtok meg, abszolút várható volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
5 perc alatt 2-0Csabi írta: szerintem a valencia most jól megvereti magát. kb belefosnak a meccsbe majd, hogy megmutassák limnek.
Nem baj, majd ellenünk vért isznak a valenciások, hogy rohadjanak meg.
- ateeemadrid
Ez a Fati már most jobb, mint Griezmann.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem a valencia most jól megvereti magát. kb belefosnak a meccsbe majd, hogy megmutassák limnek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ki ez a Fati?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem jó, hogy elment kölcsönbe. Nem játszana ennyit. Ha viszont, következő szezonban nem lesz itt, tuti el fog menni, szerintem. Az meg Zizu sara lesz akkor.Kercsó írta: Tartom amit írtam.
Az, hogy fejetlenül szétbarmolták a kp-t, mielőtt bárkit is igazoltak volna, igenis hiba. Martinnak maradnia kellett volna. A mai teljesítménye is ezt igazolta.
Én amúgy kimondottan örülök a nagyszerű teljesítményének
Lunin esetében meg ott szúrták el, hogy nem írták bele a kontraktba fixen a minimális perceket.
hadd legyen már egy fórumon az embernek véleménye.
én imádom ZZ-t. de ezen a nyáron sok hibás döntést hozott. őszintén féltem, hogy a makacssága ne okozza a vesztét. nem mindenki a tutyimutyi Levente szinten nyomja spanyolba sem.
- ateeemadrid
Szerintem is elég egyértelmű, hogy amennyire Perez felelőssége volt az előző nyár elbaszása, a mostani annyira ZZ-é.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mivel tejhatalmat kapott a keret összeállításra, így szerintem igen.Dupla D írta: Zidane döntése volt, hogy Ödegaard most kölcsönben van. Zidane nem a vezetőség tagja.
#whatisyourexcuse