Utazás Madridba
Re: Utazás Madridba
Sziasztok!
Madridista kártya megigényelve,amivel ugye 6 db jegyet tudok venni az adott meccsre. ELsőkörben a Valencia elleni márciusi meccset néztük ki. Mikor válik hivatalossá a meccs kezdési időpontja?Péntektől hétfőig tervezzük a maradást,csak aztán nehogy hétfőn legyen a meccs.Mennyi esély van szerintetek jegyet szerezni erre a meccsre?
Madridista kártya megigényelve,amivel ugye 6 db jegyet tudok venni az adott meccsre. ELsőkörben a Valencia elleni márciusi meccset néztük ki. Mikor válik hivatalossá a meccs kezdési időpontja?Péntektől hétfőig tervezzük a maradást,csak aztán nehogy hétfőn legyen a meccs.Mennyi esély van szerintetek jegyet szerezni erre a meccsre?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen. BL meccseknel így szokott lenni.dzsi91 írta: Bruge elleni meccs oktober 1.
Start of sale of General Seating
Season Ticket Holders 30% Discount Mon, 2 Sep - 17h
Club members 30% Discount Fri, 6 Sep - 10h
Madridistas Mon, 9 Sep - 10h
General public Wed, 11 Sep - 10h
Tehát madridista kártyásoknak szeptember 9én nyitották a jegyvásárlást ami kb 21 nappal van a meccs előtt. Ez egy ilyen fix dolog bl/csoportmeccseknél? Matek miatt érdekelne,hogy mikor kezdjem el lesni az offisöl oldalt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bruge elleni meccs oktober 1.
Tehát madridista kártyásoknak szeptember 9én nyitották a jegyvásárlást ami kb 21 nappal van a meccs előtt. Ez egy ilyen fix dolog bl/csoportmeccseknél? Matek miatt érdekelne,hogy mikor kezdjem el lesni az offisöl oldalt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Szia! Meccsfüggő. A bajnoki meccsek többségére tudsz helyszínen jegyet venni aznap, a high-profile meccsekre sansztalan (pl. Barcelona, Atlético Madrid, vagy hasonló népszerűbbnek tekinthető felsőházas ellenfél).DB07 írta: Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy Madridban egy bajnokira személyesen a meccs napján vagy előtte egy nappal tudok a helyszínen jegyet venni?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy Madridban egy bajnokira személyesen a meccs napján vagy előtte egy nappal tudok a helyszínen jegyet venni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ilyen nagy az álom, szanj egy órát a topicra és olvass vissza.bence188 írta: Sziasztok, én is kinéztem magamnak a PSG elleni hazai meccset és segítségeteket szeretném kérni jegyvásárlás témában.Mennyi idő fizetés után, míg belépek a real madrid hivatalos honlapján a madridista közösségbe, mert ott elméletileg tudok rendes áron jegyet venni. Egyáltalán magyarként tudok regisztrálni? Nincs esetleg vmi feltétele? Egy felhasználóval hány jegyet lehet igényelni? Vagy esetleg tudtok mondani valami tutibbat, ahol viszonylag olcsón jutok jegyhez és biztos, hogy szerzek? Mikortól lehet kb. jegyet venni a meccsre? Most mennénk először egyik madridista barátommal és egy álmunk válna valóra, ha sikerülne kijutnunk, ezért is ez a sok kérdés. Segítségeteket előre is köszönöm!
Bence
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Isco, Ramos
Sziasztok, én is kinéztem magamnak a PSG elleni hazai meccset és segítségeteket szeretném kérni jegyvásárlás témában.Mennyi idő fizetés után, míg belépek a real madrid hivatalos honlapján a madridista közösségbe, mert ott elméletileg tudok rendes áron jegyet venni. Egyáltalán magyarként tudok regisztrálni? Nincs esetleg vmi feltétele? Egy felhasználóval hány jegyet lehet igényelni? Vagy esetleg tudtok mondani valami tutibbat, ahol viszonylag olcsón jutok jegyhez és biztos, hogy szerzek? Mikortól lehet kb. jegyet venni a meccsre? Most mennénk először egyik madridista barátommal és egy álmunk válna valóra, ha sikerülne kijutnunk, ezért is ez a sok kérdés. Segítségeteket előre is köszönöm!
Bence
Bence
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Hello! Brugge - Real Mardrid meccsre szeretnék eljutni. Testvérem Belgiumban lakik, szóval nem lenne gond a szállással, csak azt nem tudom honnan lehet jegyet szerezni. Csak a Brugge hivatalos oldalán, vagy esetleg a Real oldalon, vagy van valami más oldal ahhonan lehet jegyeket szerezni? A segítséget előre is köszönöm.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Ezek a meccsnapok maximum csak akkor változnak, ha forradalom tör ki az adott városban, szóval nem kell félni hogy megvariálják a naptárat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
BL naptárral mik a tapasztalataitok?
Van olyan, hogy megváltoztatják a mérkőzés napját, mondjuk egy nappal későbbre rakják, pl keddről szerdára?
PSG ellenit én is kinéztem.
Van olyan, hogy megváltoztatják a mérkőzés napját, mondjuk egy nappal későbbre rakják, pl keddről szerdára?
PSG ellenit én is kinéztem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak uzeren keresztül.wolves004 írta: Sziasztok!
Bátyám születésnapjára meccs jegyet fog kapni Madridba.Előre láthatólag még odébb lenne,február, március környékére szerveznénk le az utat. Kérdésem az lenne, hogy van olyan lehetőség,amivel hamarabb juthatnánk biztos jegyhez,mint amikor már mindenki vehet a hivatalos oldalon keresztül?Esetleg valaki tudna segíteni jegy vásárlásban?Minden ötletet,tanácsot szívesen veszek.Köszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok!
Bátyám születésnapjára meccs jegyet fog kapni Madridba.Előre láthatólag még odébb lenne,február, március környékére szerveznénk le az utat. Kérdésem az lenne, hogy van olyan lehetőség,amivel hamarabb juthatnánk biztos jegyhez,mint amikor már mindenki vehet a hivatalos oldalon keresztül?Esetleg valaki tudna segíteni jegy vásárlásban?Minden ötletet,tanácsot szívesen veszek.Köszi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Három meccsről volt szó, de lehet máshogy alakult az ütemezés.haszi írta: Köszi szépen a válaszokat Gergő! Gondolom, mivel tényleg elég közeli meccsekről van már szó, ha lenne valami átszervezés, vagy máshol játszanák le az első x hazai meccset akkor arról lenne már hír. Csak azért furcsálom, mert valami olyasmi rémlik még a nyár elejéről, hogy voltak hírek arról, hogy kértük a ligánál az első 4-5 bajnokira, hogy idegenbe kezdhessünk. Aztán lehet rosszul rémlik valami
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Köszi szépen a válaszokat Gergő! Gondolom, mivel tényleg elég közeli meccsekről van már szó, ha lenne valami átszervezés, vagy máshol játszanák le az első x hazai meccset akkor arról lenne már hír. Csak azért furcsálom, mert valami olyasmi rémlik még a nyár elejéről, hogy voltak hírek arról, hogy kértük a ligánál az első 4-5 bajnokira, hogy idegenbe kezdhessünk. Aztán lehet rosszul rémlik valami
- e.gergo
- Kapcsolat:
Írtam a sajtóosztálynak, hogy tudnak-e tájékoztatást adni arról, hogy a felújítás befolyásolja-e a csapat versenynaptárát és/vagy a hazai meccsek helyszínét. A válasszal nem vagyunk beljebb, annyit írtak, hogy jelen pillanatban erről nincsen semmi hírük.
Ez akár megnyugtató is lehet, hiszen csak tudnának már valamit, ha lógna a levegőben egy-két meccs átütemezés
Ez akár megnyugtató is lehet, hiszen csak tudnának már valamit, ha lógna a levegőben egy-két meccs átütemezés
- e.gergo
- Kapcsolat:
Megkezdődött a munka, de egyelőre csak a belépést érinti, hogy más kapun kell bizonyos szektorokba bemenni a szokásoshoz képest. Szerintem amúgy lezajlik a felújítás anélkül, hogy az érintené majd a menetrendet, de ez nem hivatalos infó, inkább csak a felújítás tervének timelapse videójából következtetek, meg abból, hogy nem Magyarországon zajlanak a munkálatok
De nem vagyok mérnök sem úgy általában, sem pedig a felújítást végző csapatban, szóval majd jól rám cáfolnak idővel
De nem vagyok mérnök sem úgy általában, sem pedig a felújítást végző csapatban, szóval majd jól rám cáfolnak idővel
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Áthozom ide a kérdésemet, mert a Neymar téma mellett labdába se rúghattam a másik topicbanhaszi írta:A Bernabeu építésével/újításával most, hogy állnak? Vagy egyáltalán lett neki kezdve? Csak azért kérdem, hogy mennyire biztos, hogy otthon is játszódnak a hazai meccsek? Mivel határtalan nagy mázlival úgy jött össze, hogy 14-én még Madridban leszünk és este indul a gépünk, szóval több mint tökéletes (lenne) ez a 13:00-s kezdésHivatalos a Levante elleni bajnoki meccs időpontja
Valaki pontos infót tud a felújításról, hazai meccsekről augusztusban - szeptemberben?
- litztellar
- Kedvenc játékosaid: Not Available
- Kedvenc csapatod: Not Available
Viszlát ott!
Valaki képben van a müncheni tömegközlekedéssel? Belvárosból kéne az Allianz Arenaig. Van ott is ilyen 24 vagy 72 órás jegy?
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Elcsesztuk... Egy db vacak cselszki jegyet kellett volna venni hogy hozzaferjunk ket reál jegyhez... még úgy is ajándék lett volna.