FIFA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: FIFA
PS pro clubsba én is benne lennék
Amúgy közületek valaki tudott gólt szerezni fejjel? Nem tudom mit csinált az ié de kb lehetetlen fejesgólt szerezni, ez nekem különösen fájdalmas, mert ZZ-től sikerült ellesni az ívelgetős taktikát.
Másik érdekesség FUT-ba a levantés Morales. Nem tudom Ibarbo óta volt-e valaki ennyire OP.
Inaki meg csak a szokásos, max CR-re cserélném le.
Amúgy közületek valaki tudott gólt szerezni fejjel? Nem tudom mit csinált az ié de kb lehetetlen fejesgólt szerezni, ez nekem különösen fájdalmas, mert ZZ-től sikerült ellesni az ívelgetős taktikát.
Másik érdekesség FUT-ba a levantés Morales. Nem tudom Ibarbo óta volt-e valaki ennyire OP.
Inaki meg csak a szokásos, max CR-re cserélném le.
En psen nyomnam ugyanazt.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
En is olvastam erről és csak a következő patchben lesz kijavítva. Addig szerintem felesleges időt ölni bele.
Ha pcn valakinek van kedve pro clubsot tolni jelentkezzen egy spanommal toljuk ketten, bármilyen posztra be lehet szállni, alkalmazkodnunk
Ha pcn valakinek van kedve pro clubsot tolni jelentkezzen egy spanommal toljuk ketten, bármilyen posztra be lehet szállni, alkalmazkodnunk
engem a karrier mod erdekel de nem volt meg módom jatszani, valaki nyomja mar? nagyon sok panasz van hogy a nagycsapatok b teamet kuldik fel es kiesnek meg ilyen fos utolsok. tapasztalat?
- Galacticos
Nalam egyaltalan nem laggol pedig jatszottam mar vagy 40 meccset es egyszer se laggolt.realistahuni írta:Két dolog idegesít: beíveléseknél a kapusok csak szökőévente fogják meg a labdát, full béna az egész ahogy az egyszerű labdákat is boxolják. Areola egykezesével spamelni kellene az ea-tBerti írta: PS4-en játsza valaki a 20ast?
Vannak különbségek a full és a demo között?
Másik dolog, hogy túl sok a blokkolt lövés és a passz ami szintén idegesítő.
FUT-ban pedig még mindig button delay van és laggol is.
Egyébként nem rossz.
Pedig nyitottam egy salaht, es az o sebessegenel sincs lagg.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Két dolog idegesít: beíveléseknél a kapusok csak szökőévente fogják meg a labdát, full béna az egész ahogy az egyszerű labdákat is boxolják. Areola egykezesével spamelni kellene az ea-tBerti írta: PS4-en játsza valaki a 20ast?
Másik dolog, hogy túl sok a blokkolt lövés és a passz ami szintén idegesítő.
FUT-ban pedig még mindig button delay van és laggol is.
Egyébként nem rossz.
PS4-en játsza valaki a 20ast?
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Origin acsess premierem van, ( bár nem tudom minek, mert csak offline játszom) már szept 19 óta megvan a fifa 20 és ezidáig gond nélkül ment.
Tegnap frissült a Windows, ma meg a fifa 20 és azóta nem indul.
Azt írja, h probléma van a játék beállításokkal, kérjük telepítse újra.
Ezen túl vagyok. Drivert is frissítettem, még sincs semmi változás. Valami tipp esetleg?
Tegnap frissült a Windows, ma meg a fifa 20 és azóta nem indul.
Azt írja, h probléma van a játék beállításokkal, kérjük telepítse újra.
Ezen túl vagyok. Drivert is frissítettem, még sincs semmi változás. Valami tipp esetleg?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
meg ki se jott a jatek (tudom, early access mar megy), es mar olyan draga sbc-t dobnak ki, hogy a pofam leszakad...
de vannak, akik 5 perc alatt megszerzik...jo lesz majd olyan csapatok ellen nyomni mar az elso WL-en, ami nekem 2 honap utan se lesz.
de vannak, akik 5 perc alatt megszerzik...jo lesz majd olyan csapatok ellen nyomni mar az elso WL-en, ami nekem 2 honap utan se lesz.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Az icon vagy mi a fene nevu legdragabb valtozatot csak a gyengebb xboxra adtak ki? Zidaneos borito miatt beruhaznek ra, de amazon es GameStop sem arulja...
- hala real
Kozben sikerult. Szokasos semmit nyitottamBLaZE írta: Bocsi, lehet hogy az Origin kell. Nekem mar automatán bejelentkezik
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Bocsi, lehet hogy az Origin kell. Nekem mar automatán bejelentkezikhala real írta:koszi. engem nem enged belepni. ramegyek, hogy elfelejtettem a jelszot, kuldjon ujat, erre nem fogadja el az emailt, ami 100%, hogy jo.BLaZE írta:Én Xboxon nyomom én oda a liveal léptem be.
halálomig madridista leszek
- hala real
koszi. engem nem enged belepni. ramegyek, hogy elfelejtettem a jelszot, kuldjon ujat, erre nem fogadja el az emailt, ami 100%, hogy jo.BLaZE írta:Én Xboxon nyomom én oda a liveal léptem be.
- BLaZE
Én Xboxon nyomom én oda a liveal léptem be.hala real írta:amugy oda mivel kell bejelentkezni? ps felhasznaloval es jelszoval, vagy ez hogyan mukodik?BLaZE írta: Fifa 20 FUT web app. Megnyitom kaptam 4 csomagot és jött egy 88as TC az elsőből. Asszem kimaxoltam idénre a Pack luckot!
- BLaZE
Nekem trade volt az összes. De nem fogom eladni. Korán van meg semmi értelme. Másrészt meg így ami számít az megvan. Végy egy jó kapustdzsi91 írta:Én vagy 10et kaptam. Treadable packek? Meccs utan kinyitom őket.BLaZE írta: Fifa 20 FUT web app. Megnyitom kaptam 4 csomagot és jött egy 88as TC az elsőből. Asszem kimaxoltam idénre a Pack luckot!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én vagy 10et kaptam. Treadable packek? Meccs utan kinyitom őket.BLaZE írta: Fifa 20 FUT web app. Megnyitom kaptam 4 csomagot és jött egy 88as TC az elsőből. Asszem kimaxoltam idénre a Pack luckot!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hala real
amugy oda mivel kell bejelentkezni? ps felhasznaloval es jelszoval, vagy ez hogyan mukodik?BLaZE írta: Fifa 20 FUT web app. Megnyitom kaptam 4 csomagot és jött egy 88as TC az elsőből. Asszem kimaxoltam idénre a Pack luckot!
- BLaZE
Fifa 20 FUT web app. Megnyitom kaptam 4 csomagot és jött egy 88as TC az elsőből. Asszem kimaxoltam idénre a Pack luckot!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtudom már rég volt de ja a csillagokea emlékszek még szerintem azon a nyáron vagy 40szer nyertem meg az 5iket brazíliának.Petr írta:dzsi91 írta: World cup 2002. Felezőről megküldted még rendesen kondenzcsíkot hagyott a labda maga után.
Csak ha olyan jatekossal lotted, akinek csillag volt a feje folott, nem? Vagy az volt a tuzlabda es egyebkent is volt kondenzcsik?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
dzsi91 írta: World cup 2002. Felezőről megküldted még rendesen kondenzcsíkot hagyott a labda maga után.
Csak ha olyan jatekossal lotted, akinek csillag volt a feje folott, nem? Vagy az volt a tuzlabda es egyebkent is volt kondenzcsik?