hát na látod, ezt én sem értem, és azt sem, hogy Navasokat CReket eltudunk "üldözni" a csapattól, de ilyen LVk meg Balek ránkragadnak. azért ez is elég wtf számomra. namindegy bízzunk a kopaszban mégFenoo írta:doncsontos írta:
nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, akkor tényleg, minek maradt/hagyták itt? Ha meg ez is ZZ makacssága lenne akkor végképp nem értem mert elég sok a sérültünk, és ha így se kerül keretbe akkor mi lesz ha felépülnek a sérültjeink?
Én tényleg nem értem mit akarnak ezzel a sok fiatallal, de úgy látszik csak addig volt meg a terv, hogy leigazoljuk őket. Azt sem értem, hogy Brahim miért nem kapja meg például LV helyét a csapatban.
Kommentáld a híreket
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
doncsontos írta:nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, akkor tényleg, minek maradt/hagyták itt? Ha meg ez is ZZ makacssága lenne akkor végképp nem értem mert elég sok a sérültünk, és ha így se kerül keretbe akkor mi lesz ha felépülnek a sérültjeink?Fenoo írta: Brahimnak nem áll jól a szénája. Zsinórban a harmadik keretből maradt ki pedig a hírek szerint már a Levante elleni meccsre teljesen felépült. Annak semmi értelme, hogy egy ilyen fiatal játékos a lelátón üljön egész évben.
Én tényleg nem értem mit akarnak ezzel a sok fiatallal, de úgy látszik csak addig volt meg a terv, hogy leigazoljuk őket. Azt sem értem, hogy Brahim miért nem kapja meg például LV helyét a csapatban.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, akkor tényleg, minek maradt/hagyták itt? Ha meg ez is ZZ makacssága lenne akkor végképp nem értem mert elég sok a sérültünk, és ha így se kerül keretbe akkor mi lesz ha felépülnek a sérültjeink?Fenoo írta: Brahimnak nem áll jól a szénája. Zsinórban a harmadik keretből maradt ki pedig a hírek szerint már a Levante elleni meccsre teljesen felépült. Annak semmi értelme, hogy egy ilyen fiatal játékos a lelátón üljön egész évben.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
Brahimnak nem áll jól a szénája. Zsinórban a harmadik keretből maradt ki pedig a hírek szerint már a Levante elleni meccsre teljesen felépült. Annak semmi értelme, hogy egy ilyen fiatal játékos a lelátón üljön egész évben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nah, az AS szerint Zidane gondolkozik hogy álljon át 4-4-2-re, erősítse meg a középpályát (bár nem tudom kivel )
Ugyancsak az AS megkérdezett egy pár volt Real játékost, és mindeki azt mondta (milyen meglepő), hogy a középpályával vannak a problémák. Mindenkitől megkérdezték, hogy mi a véleményük Pogbáról, és többen mondták, hogy háát, overrated, nem ismerjük a személyiségét..de valaki kellett volna középre...no shit...
Ugyancsak az AS megkérdezett egy pár volt Real játékost, és mindeki azt mondta (milyen meglepő), hogy a középpályával vannak a problémák. Mindenkitől megkérdezték, hogy mi a véleményük Pogbáról, és többen mondták, hogy háát, overrated, nem ismerjük a személyiségét..de valaki kellett volna középre...no shit...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Keylor Navas: “In the tunnel before going out to the field, seeing the Real Madrid players as rivals, it was weird. I appreciate all of them, the friendships will continue."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
OFF: Ki a f*szom gondolja egy felkiáltójelre, hogy faktoriális de legközelebb gondolok füstre és zárójelbe teszem (ahogy szokták általában amúgy), bár biztos erre is van valami matematikai formula, hogy akkor mit jelent.babaking írta:Off: gondolom a kolléga 578! ra gondolt ami 578 faktoriális tehát 578 x 577 x 575 x... meccsSanti írta: wat?
Évente van 50-60 meccs, 10-12 év alatt megvan ez a meccsszám. Csak Ramosnak van már 600 meccse a Realban.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
James: Hosszú még a Bajnokok Ligája. Hát öcsém, az lehet, csak nem nekünk. Így elég hamar ki fogunk szállni. Véletlenül sem akarom túldramatizálni, mert a PSG az, aki ebben a sorozatban bárkit bármennyire képes megverni, viszont képes ennek az ellenkezőjére is. Az viszont, hogy nem találtunk kaput, az szégyen, bár nem egyedülálló a maga nemében, ebben a szezonban bajnokin is volt olyan félidő, hogy valamelyik szutyok ellen így jött össze. Elfogadhatatlan.
Pont a nyilatkozattevő az, aki inkább ne mondana semmit, mert az ilyen meccseken jönnek ki legjobban a hiányosságai. Ezért nem is kellett senkinek, és maradt a nyakunkon. Iszonyatosan lassan, körülményesen mozog és hoz meg döntéseket. Ettől függetlenül használható ő is, nagy meccseken rendre elvérzik ugyan, de a kis csapatok ellen jól használható, ezt láttuk a bajnokikon. A sikeres bajnoki szerepléshez (1. helyről nem beszélek) meg elengedhetetlen, hogy a kis csapatokat is verjük, ebben viszont segítségünkre lehet. De nem lehet nem észrevenni azt sem, hogy ilyen kerettel, ahol három ilyen csigalassú emberrel áll fel a középpálya és szinte bárki átrohan rajtuk, komoly ellenfelek ellen nem sok sót fogunk megenni. Még mindig nem értem, hogy miért nem lett megerősítve ez a csapatrész.
Pont a nyilatkozattevő az, aki inkább ne mondana semmit, mert az ilyen meccseken jönnek ki legjobban a hiányosságai. Ezért nem is kellett senkinek, és maradt a nyakunkon. Iszonyatosan lassan, körülményesen mozog és hoz meg döntéseket. Ettől függetlenül használható ő is, nagy meccseken rendre elvérzik ugyan, de a kis csapatok ellen jól használható, ezt láttuk a bajnokikon. A sikeres bajnoki szerepléshez (1. helyről nem beszélek) meg elengedhetetlen, hogy a kis csapatokat is verjük, ebben viszont segítségünkre lehet. De nem lehet nem észrevenni azt sem, hogy ilyen kerettel, ahol három ilyen csigalassú emberrel áll fel a középpálya és szinte bárki átrohan rajtuk, komoly ellenfelek ellen nem sok sót fogunk megenni. Még mindig nem értem, hogy miért nem lett megerősítve ez a csapatrész.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Off: gondolom a kolléga 578! ra gondolt ami 578 faktoriális tehát 578 x 577 x 575 x... meccsSanti írta: wat?
Évente van 50-60 meccs, 10-12 év alatt megvan ez a meccsszám. Csak Ramosnak van már 600 meccse a Realban.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Santi
wat?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Biztos vagyok benne, hogy a Real Madridnak még nincs összesen 578! mérkőzése a történelme során.Santi írta: Rákerestem, mert kiváncsi voltam:
https://twitter.com/2010MisterChip/stat ... 0883262471
578! tétmérkőzéssel ezelőtt fordult elő ilyen utoljára, hogy a Real Madrid nem tudott felmutatni egy kaput eltaláló lövést sem a 90 perc alatt.
https://twitter.com/OptaJose/status/1174426430236712961
Csak a BL-t tekintve a 2003/04-es szezonban fordult elő ilyen, 167 BL találkozóval ezelőtt.
...
Rugtunk ket golt erre jottok itt a nulla kapuralovessel.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igazságtalanok vagytok, hát Bale gólt is lőtt, az eltalálta a kaput
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Santi
Rákerestem, mert kiváncsi voltam:
578! tétmérkőzéssel ezelőtt fordult elő ilyen utoljára, hogy a Real Madrid nem tudott felmutatni egy kaput eltaláló lövést sem a 90 perc alatt.
Csak a BL-t tekintve a 2003/04-es szezonban fordult elő ilyen, 167 BL találkozóval ezelőtt.
...
...
Akár lehetne is, ha lenne taktika. Sajnos Zidane az elmúlt időszakban nem tudott megújulni. Ha lenne egy olyan karakteres játékos a pályán, mint CR volt, akkor lenne esélye még a padon, de így...sajnos se taktika és elképzelés, se karakter a pályán (Ramost leszámítva), így ez az év kuka. Az egyetlen dolog, amitől rettegni lehet, Mourinho, még tél előtt.Steve írta:Én ezt már nem bírom. Komolyan felszab minden ami a Real körül folyik CR távozása óta.Csabi írta:
oké srácok itt végeztünk. lehet pakolni.
Tavaly kicsit mellőztem a meccseket, levettem az elvárásokból.
Azt hiszem idén megint takarékra kell magam vágni, hogy ne húzzam fel magam. Idegeskedni felesleges. Csak reménykedtem a nyáron mikor Hazard jött.
Napok kérdése Bale mikor sérül rá. Összeszokni se fognak tudni a sérüléseik miatt, pedig lehetne fantázia a Hazard-Bale-Benzema hármasban.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én ezt már nem bírom. Komolyan felszab minden ami a Real körül folyik CR távozása óta.Csabi írta:oké srácok itt végeztünk. lehet pakolni.Hazard was substituted due to an injury concern suffered during the game.
Tavaly kicsit mellőztem a meccseket, levettem az elvárásokból.
Azt hiszem idén megint takarékra kell magam vágni, hogy ne húzzam fel magam. Idegeskedni felesleges. Csak reménykedtem a nyáron mikor Hazard jött.
Napok kérdése Bale mikor sérül rá. Összeszokni se fognak tudni a sérüléseik miatt, pedig lehetne fantázia a Hazard-Bale-Benzema hármasban.
- BlancoMark
Csabi írta:oké srácok itt végeztünk. lehet pakolni.Hazard was substituted due to an injury concern suffered during the game.
100 milla.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
oké srácok itt végeztünk. lehet pakolni.Hazard was substituted due to an injury concern suffered during the game.
- RealMadridFanatic
Gyaníthatóan ez jövőre megtörténik.
Csípem Odriozolát, de a hírek alapján azért Hakimi előrébb tart és könnyen kiszoríthatja Carvajalt az eredeti posztján.
Középpályára Ödegaard - Pogba, 2021-ben előre Mbappé és irány a BL-győzelem, akkor már zsinórban harmadszor újfent.
Csípem Odriozolát, de a hírek alapján azért Hakimi előrébb tart és könnyen kiszoríthatja Carvajalt az eredeti posztján.
Középpályára Ödegaard - Pogba, 2021-ben előre Mbappé és irány a BL-győzelem, akkor már zsinórban harmadszor újfent.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Megint a hülye politikád..Swineherd írta:Húha, ja.DinhoL írta:
Húha..
Ha nem tetszik a partizán formájuknak a spanyol királyi bajnokság (mert nem tetszik), akkor lehet tiplizni, aztán minden meccs előtt felolvasni a kommunista kiáltványt.
Ritka kártékony bagázs.
Rajtad kívül senki nem kiváncsi erre